U tome je i draž HD2 telefona. Lepo možeš da isprobaš sve što ti padne napamet od operativnih sistema za mobilne telefone današnjice, razne verzije istih, sve njihove derivate osnovnog korisničkog interfejsa ... jedini uredjaj koji to dopušta. Čak možeš imati odabir butovanja jednog ili drugog operativnog sistema (jedan doduše pokretan sa mem. kartice).
Teško da bi imali tolikog iskustva oko svih ovih android verzija, WM6 verzija, WP7 verzija SAMO sa jednim mobilnim telefonom. Da bi se sve to isprobalo, a da nema nečega poput HD2, trebala bi pozamašna svota novaca.
Da se vratim na temu, nisam probao taj MIUI, video sam samo slike interfejsa , nemam pojma ni kako se ponaša taj derivat, ali nije mi ni žao.
Kada pogledam ove koji su kupili kao prvi android magije, tatue, pa onda malo ozbiljniji HTC Hero, pa prešli na HTC Desire koji je imao 1GHz, i brzo se već prebacili na Samsung Galaxy S2, danas i njega menjaju jer je već "out" i štede za S3 ili HTC One X, da ne spominjem o prelasku na iPhone 4S ... i na svim tim UZALUD bačenim parama jedva da su imali prilike da isprobaju par interfejsa kao svet i to jedino na samo JEDNOM OS-u, onda sa pravom mogu reći da smo mi koji i dalje koristimo HD2 - blagosloveni u ovoj oblasti.
Dovoljno je instalirati verziju Androida koja radi i kreće avantura.
Kada dosadi, menja se OS a ne ceo telefon!
Uštedeli smo gomilu para, imamo uredjaj sa GHz hardverom, 4.3 inča ekranom, odlične rezolucije, mogućnošću da instaliramo šta želimo od OS-a u njemu i da to radi 99,9% ... no comment dalje
Edit: jedna od omiljenih stvari kod androida bar meni je ta da najzad mogu imati personalizovan meni i lepo složene aplikacije po folderima. Na svim ranijim android verzijama koje sam probao, jedva da je tako nešto bilo moguće jedino na osnovnom ekranu tj. desktopu. Uz ovaj GoLauncherEX je i to omogućeno. Ne znam za druge verzije i da li postoji neka u okviru koje je tako nešto bilo omogućeno?