kibicer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.05.2004
- Poena
- 885
nego pitanje poshto su meni sve aplikacije bile instalirane na kartici a hard reset brishe samo memoriju telefona shta se deshava sa instalacijama na kartici,jel ih duplira ili kako?
I meni su sve aplikacije instalirane na kartici.
Pre flešovanja, koristim PIM backup samo za SMS-ove i call history. Neki softveri mi automatski pravi backup svoji podataka (MASPware AutoData Manager)
Koristim exchange account, tako da odatle povlačim kontakte,, mailove, kalendar, tasks.
Softvere instalirane na kartici ne deinstaliram. Ponovnom instalacijom se samo radi overwrite, a podaci koje je taj softver napravio (i sačuvao takođe na kartici) ostaju sačuvani.
Ne moram ručno da podešavam ni vremensku zonu, ni regional settings, ni owner info, ni bt pairing, ni ringtonove, ni... - za to postoji built in alat u Energy ROM-ovima.
Instalaciju softvera takođe ne pokrećem ručno - i za to postoji automatika (sashimi).
CHT - takođe se lako vraća, postoji full backup i restore.
Ručno moram da podesim shortcut za iGo Primo, i da instaliram Garmin (to radim samo kada mi Garmin zatreba).
Jedino mi nedostaje što SPB wireless monitor ne može da uradi export, pa import svojih podataka. Ako neko zna kako, neka me nauči
P.S. SPB backup je zgodan, ali može da stvori i probleme. Mnogi kuvari upozoravaju da se NE koristi (navodno, bekapuje, ali i vraća i neželjene stvari)
Poslednja izmena: