retype12345
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.03.2010
- Poena
- 170
Da li moze da se iskljuci da telefon ne koristi 3g,jer kada mi prebaca na 3g redovno mi se desi da telefon izgubi signal i po 3-4 sekunde?
Nešto tu nije u redu.
Energy ROMovi ne sadrže Radio ROM.
fleshuj radio posle roma, hard reset posle instalacije radija nije potreban svi podaci ti ostaju citavi. ili fleshuj rom pa odmah radio pa tek onda radi standardan hard reset koji ide posle instalacije roma
Zar vam ne smeta preterano zagrevanje telefona na nrg romovima u ove letnje dane?Nakon 2-3 meseca koriscenja nrg romova sam presao postepeno na artemis, evo vec 4-u verziju sam stavio, stvarno je osetno da se telefon manje greje, nema ni problema sa kvalitetom zvuka na nasim mrezama. Preporuka
sve imaš ovde
Nisam probao 2.11 i 2.12
Edit: Zanima i mene Android. Ipak, treba imati u vidu i ovakva iskustva
Zar vam ne smeta preterano zagrevanje telefona na nrg romovima u ove letnje dane?Nakon 2-3 meseca koriscenja nrg romova sam presao postepeno na artemis, evo vec 4-u verziju sam stavio, stvarno je osetno da se telefon manje greje, nema ni problema sa kvalitetom zvuka na nasim mrezama. Preporuka
probay duttys ili miri romove
telefon mi se ne greje mnogo ni na novim buildovima androida a kamo li na winmo
Ne verujem da je to razlog, mada o Androidu jedva da nešto znam. Probao sam onaj jedan koji je kačio thepace.
Mi na naše evropske modele možemo staviti koji god radio želimo. Ameri (tmous) moraju .50.
Ograničenje kod nas predstavlja radni ROM, on može zahtevati određenu verziju radio ROMa. Recimo, ako je kuvar otvorio 576MB, onad mora .50. Radio. To je slučaj sa Energy ROMovima.
Stvarno, jel neko probao tu verziju 3 i kakva je? Koja je razlika izmedju nje i te sto je The Pace postavio? Kako se uopste instalira?
Uf, mnogo pitanja...![]()
A reci mi koja je instalacija ove verzije 3 - jel ekstrakujes ovaj 7z fajl, kopiras ceo folder na karticu (root ili bilo gde na kartici) i pokrenes ovaj haret fajl ili...
A jesi li mozda probao ovo? Ako jesi, radi li?
Ja sam imao 2.08.50.08_2 i nakon flesha mi pise 2.08.50.05 a cini mi se da sam negde u njegovom topicu procitao da instalira taj radio ali ne smem da garantujem.
Cini mi se da to kako ce pisati bukvalno zavisi od roma do roma, ista prica je bila i sa 2.10.26 radiom, neko je imao _2 neko ne.
Sto se tice 2.11. slobodno ga zaobidji, 2.12. je sa razlogom izasao ubrzo nakon njega, batery drain je dosta manji, kvalitet poziva je kao i na cistim .51. wireless i gps bez problema, DATA vazi za najbrzi. Koristim ga vec neko vreme i preporucujem ili 2.12.50.02 ili 2.09.51.03 (samo uz non TMOB romove)
Napominjem da koristim HSPL 1.66, neki ljudi prijavljuju da je sa HSPL3 2.08 battery drain jos manji uz 2.12. radio na TMOB romovima, probao sam, nema razlike
Kakva su vam iskustva sa maxsence?
raspakujes i kopiras u root
OK, odradio sam tako samo sto sam se prvi put zeznuo jer sam kopirao celi folder u root umesto fajlova pojedinacno al dobro - uspeo sam da ga podignem. Sada me interesuju dve stvari - zasto mi je na bateriji znak uzvika i ne prikazuje koliko je puna (a ima preko 50%) i kako da importujem imenik posto sada nista nije prepoznao?
Ma, udari po task-u 29, ubaci nov rom i problem rešen za 20 min.
Nisam probao tu aplikaciju, daj link za download (ako je free), pa ću da probam...
Pitanje za "thepace"-a, koji WM ROM koristiš?
Molim za pomoc ako netko moze link za instalaciju igo8 staviti
Svugdje gdje sam trazio sam naisao na mrtve linkove...
hvala!
Koristio sam Dutty-jeve romove na htc touch hd-u, ali na hd2 nisam.
Vidim da ima incall recorder...da ne radi slučajno ;-) ?
Ima li neki poseban razlog za dutty-ja (sem što se retko resetuju, toga se sećam sa hd-a)?
Jesi li probao bilo koji max sense ROM? Ja sam na NRGZ otkako je ubacio max sense, i probao sam i 21... i 23... build-ove, i mogu reći da su za sada nešto najpribližnije onome kako želim da mi HD2 radi (još kada bi 21... bio više touch orijentisan, a 23... stabilan kao 21..., ne bi sa tolikim išćekivanjem čekao na pun android rom)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari