Šta je novo?

HTC HD2

iGo nema potrebe da instaliras, dovoljno je samo da ga stavis na karticu.
Probacu da nadjem link pa da ti posaljem preko PP.

vidim da se proteklih dana pisalo o androidu na hd2,
da li ja mogu da stavim taj android ako imam radio 2.10.50.28_2 i ako koristim prvi hspl? nisam citao raspravu na tu temu na onom forumu jer imam mnogo strana a ja imam malo vremena

hvala drugari

Mozes da stavis sa tim radiom, koliko sam shvatio bitno je da bude 50 a ne 51, a inace i ja sam stavio sa HSPL 1.42.
Inace koliko sam uspeo da primetim (bar po meni) ovaj trenutni Android je tek pocetak i ima jos dosta stvari koje ce trebati/morati da se rese dok to ne bude onakav Android kakav bi trebao da bude i kakav je trenutno na "pravim" Android masinama.

martine ajde kad si tu baci oko na sliku,ovako sam spakovao fajlove na root-u mem kartice,jel ok? prvo pokrenem CRLCD pa onada haret

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    89.9 KB · Pregleda: 64
U sustini tako treba, mada sam ja naisao i na jedan Froyo build gde pise da ceo folder treba da se ekstrakuje na root kartice.
Probaj tako, kod mene je na desire buildu tako raspakovano.

Pojavila se beta verzija novog Desire Android builda, pozivi rade korektno, ali se dešava da puca veza

ljudi nesto mi je krenulo po zlu,kada sam odradio CRLCD pa onada haret,poceo je da dize linux,sledece sto se desilo kada je sve izlistao u onom bootu pojavio mi se zeleni ekran i nista se nije desavalo 5-6 min,izvadio sam bateriju i sada windows radi normalno,jel tako to treba?
kibi ajde baci link te bete verzije

edit. uspeo sam iz treceg puta

Poslednja izmena:
Zna li neko gde ima da se kupi auto punjac za HD2?
ili pak moze li da se nabode na nokia dc6 (550mA)?

PS ima li neko resenje za ocajan zvuk sa spikerfona?

Zna li neko gde ima da se kupi auto punjac za HD2?
ili pak moze li da se nabode na nokia dc6 (550mA)?

PS ima li neko resenje za ocajan zvuk sa spikerfona?

Mozes , ja sam pokusao mada je moj neki od 850mA samo treba vise vremena da se napuni.
Sad ga punim preko auto cd-a imam usb ulaz na njemu :)

Skinite Resco Radio.Stotinjak internet stanica,moze iste jednostavno i kvalitetno snimati.Automatski upisuje ime i izvodjaca.

Mozda bude nekome od koristi...

Uzeo sam HD2 na Telenoru i telefon je ZAKLJUCAN, probacu da trazim da mi daju unlock code, mada cisto sumnjam da ce mi izaci u susret. Uostalom, 10-tak evra je narucivanje unlock koda na ebay-u...

Pa koliko mi je poznato, garancija nema veze sa unlock kodom, nista ti tu ne menjas u telefonu pa da ne vazi garancija. Da je neki normalan operater, dobio bih taj kod od njih (znam da strani provajderi daju unlock kodove ako ih "lepo zamolis"), a verujem da dosta vlasnika HD2 ionako ubaci neki drugi rom pa im garancija ionako ne vazi.

Pa koliko mi je poznato, garancija nema veze sa unlock kodom, nista ti tu ne menjas u telefonu pa da ne vazi garancija. Da je neki normalan operater, dobio bih taj kod od njih (znam da strani provajderi daju unlock kodove ako ih "lepo zamolis"), a verujem da dosta vlasnika HD2 ionako ubaci neki drugi rom pa im garancija ionako ne vazi.

vodila se rasprava o otkljucavanju i garanciji evo i teme

sto se tice ubacivanja custom roma,ti uvek mozes da vratis fabricki rom i sklonis hspl i da te ne provale

je ima negde u Srbiji da se uzme Car Kit za ovaj telefon?

npr ovako nesto

23420.jpg

Ako neko zna neka mi pusti na PM da se admini ne bune zbog reklame :p

vodila se rasprava o otkljucavanju i garanciji evo i teme

sto se tice ubacivanja custom roma,ti uvek mozes da vratis fabricki rom i sklonis hspl i da te ne provale

Pazi, jasno je da se otkljucavanje moze posmatrati na razne nacine ali praksa u svetu je takva da otkljucavanje nije nelegalno (ne bi bilo kodova na ebay-u da jeste). Sam proizvodjac je predvideo unlock kod, znaci unos tog koda je LEGALNA operacija, za razliku od ubacivaja custom roma koji koristi neautorizovane alate. HTC odnosno davalac garancije mora da prizna garanciju jer je uredjaj koriscen u okviru specifikacija, a sto se Telenora tice, nigde u ugovoru ne pise da je zabranjeno stavljanje kartice drugog provajdera u telefon (u stvari telefon se nigde i ne pominje).
Opet posto zivimo u zemlji Srbiji, nikakvi logicni argumenti ne vaze tako da...

Inace, kako mogu da bekapujem originalne romove (radio i windows)?

@katics
pazi na taj drzhach (http://www.svezamob.rs/?p=drzaci) ja sam isti takav qpio preko i nisam ga nikada ni stavio jer je jako oshtar!
finalna obrada mu je uzhasna i oshteticji telefon!
pre nego shto ga qpish dobro ga pogledasj i razmisli!
gorni clip ide tachno ne ekran, a oshtar je poshteno!
nema ni trunke neke fine tkanine, sve gola plastik direct na phone!

e do mojega.. vec sam narucio..

ostre ivice mozes uvek obraditi malo, finom turpijom recimo

videcu kad stigne sta moze da se uradi povodom toga.. javljam utiske

Da li neko zna podesavanja emaila za HTC HD2? Gmail nalog koji imam u telefonu besprekorno radi u wi-fi mrezi, ali preko Telenorove mreze ne moze da pristupi serveru...?!

Ili mozda Telenor ne dozvoljava tu uslugu preko svoje mreze osim ako nije njihov email nalog? Bilo bi glupo da je tako, sto ne znaci da ne moze biti tako...

Da li neko zna podesavanja emaila za HTC HD2? Gmail nalog koji imam u telefonu besprekorno radi u wi-fi mrezi, ali preko Telenorove mreze ne moze da pristupi serveru...?!

Meni radi super Gmail a i exchange na telenoru od prvog dana tako da nije do mreze. Mozda nisu dobra podesavanja neta?

Vrh Dno