Svaka cast za temu, nigde nisam naso toliko posta o hd2 na srpskom, razmisljam da kupim taj mob ali posto ne kupujem cesto telefone (nema se bas puno kesa) zanimaju me neke stvari o ovom telefonu, pa cu mozda malo da vas smaram :type:
Procitao sam oko 60-70strana a i sam test ali me mrzi vise, pa da vas pitam jer nisam naso takva pitanja.
1.Trenutno imam ks20 tako da sam upoznat sa WM, e sad, desava mi se da npr. posle soft reseta imam 40mb a nakon 3,4,10h koriscenja memorija padne na 30mb (u task manageru nema ni jedan aktivan program) i telefon pocinje sproije da radi, da koci itd (uzas). jel se to desava i kod HD2 (znam da ima oko 180mb slobodno)?
2.Jel istina da g-senzor radi samo u jednoj strani (
http://www.youtube.com/watch?v=aMts1TyBkjs )?
3.Na ks20 mi se desava da kad me neko zovne njemu 2 puta zvoni a meni tek onda pocinje telefon da zvoni i vibrira, jel to slucaj i sa HD2?
4. Jel se oslobadja slobodna memorija ako se iskljuci SENSE UI, koristio bih spb mobile shell (navika)?
5. Jel ima neke mane? Nesto sto vam se ne svidja itd...
6. Jel se mnogo uspori telefon ako se pokrenu vise program npr opera, poket player, resko explorer, stigne SMS i onda muka i nevolja da otvorim i odgovorim, ili ce bez problema da otvori i posljame SMS?
Na ks20 sam menjao rom vise puta ali na hd2 ne bih u pocetku, mozda tek kad mu se nradujem

Koja je sansa da se u skorije vreme na nasem trezistu pojavi HTC EVO, iste karakteristike ali da radi na nasim mrezama (verovatno se nece tako zvati)