Šta je novo?

HTC HD2

imam problem prilikom spajanja htc-a sa kompom kada hocu da odradim hspl recimo, i izadje mi ovo "the program can`t start because RAPI.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem!
Ne razumem ovu gresku, niti mogu da povezet tel sa usb-om kada udjem u USB flasher....,

jel zna neko nesto o ovome i kako da resim ovaj problem? pozzz

reinstaliraj active sync ili onaj mobile centar il kako vec ako imas vistu/7

da da windows7 koristim ali nemam ni active sync ni mobile centar, obrisao sam ceo hard disc i opet ubacio win7 i nece, probao sam i XP i opet istu gresku javlja...

pa onda je normalno da nece. instaliraj ga onda:S:

@frrka
Intaliras Facebook plugin. Mada, ne radi ni blizu kako sam navikao da radi sa Sensom.

Btw. imam problem sa Gmail aplikacijom, ne sinhronizuje lepo mailove, moram manuelno da "radim send/receive".
Ima li neko resenje ?
Btw. u Hyperdroidu nema google mapsa. Kako do njih ?

Sto se tice sinhronizacije sa FBom ja sam to resio na sledeci nacin.
Stavite u facebook-u da vam skine sve kontakte sa telefona a u imeniku ukljucite opciju da prikazuje kontakte samo sa telefonom.
Onda rucno editujete svaki kontakt posebno pa idete na opciju JOIN i spojite ih sa njihovim FB nalogom.
Sreca ja sam imao iz win mobile zapamcene sinhronizacije pa mi je ostalo sam par kontakta.

Google maps sam i ja skinuo posebno sa neta i ubacio. LINK

Takodje EnergyROM je meni bio jedan od najboljih.
Artremis je isto dobar ali meni je Cookie 2.0 lepsi i funkionalniji.
EnergyROM Energy.

@frrka
Hvala, radi mi maps.

Jos jedno pitanje, gmail aplikacija mi ne radi bas sjajno. Moram uvek rucnu da ulazim i radim refresh, nece sam da syncuje mailove.
Corporate mail radi ok, push gura sve u 16.

Sta je problem?

ume da se zaglupi taj Gmail.
Probaj da iskljucis Gmail sync, reset, pusti malo tako, opet reset, ukljuci opet sync mailova. Besmisleno, ali sam nailazio na slicne postove.
A kada udjes u Market, da li on prepoznaje da vec imas gmail instaliran?

TT

Mozes da probas Gmail unread count ako ti regularni gmail ne radi, ova aplikacija se kaci da proveri koliko neprocitanih mail-ova ima i pokazuje na svojoj ikonici broj istih.

Resio Gmail. hvala

Pitanje za W7P, kako ga staviti.
Moze li link do nekog prostog objasnjenja kako da metnem novo MS cedo ?
Imam dakle HyperDroid sa HardSPL om 2.08 i 2GB microSD karticu.
Hvala

Resio Gmail. hvala

Pitanje za W7P, kako ga staviti.
Moze li link do nekog prostog objasnjenja kako da metnem novo MS cedo ?
Imam dakle HyperDroid sa HardSPL om 2.08 i 2GB microSD karticu.
Hvala

nadji rom koji zelis i skini ga na pc

1.formatiraj mem card (fat32)
2.ugasi telefon i udji u bootloader (drzi volume down i upali telefon,ne pustaj volume down dok ne udjes)
3.odradi Task 29 (posle reseta drzi volume down da se vratis u bootloader)
4.Flesuj Radio 2.15.50.14 (posle reseta drzi volume down da se vratis u bootloader)
5.MAGLDR 1.13
- Udji u MAGLDR 1.13
- Selektuji opciju 5 - "USB Flasher" potrvdi na zelenu slusalicu
- Sacekaj da ti ispise USB..USB
- Nadji na kompu gde ti je rom i pokreni DWI.exe (Vista/Win 7 kao administrator)
- to je to

Poslednja izmena:
Instalirao sam Motoman234_Desire_Black&Blue_Remix_V1.0 i imam jedan problem, samo sa instalacijom bez ikakvih dodatnih aplikacija interna memorija mi je samo 40mb free....ubacio sam Recovery_280_Fixed i karticu formatirao na ext4 512mb...

Nisam, baš, ljubitelj androida ali ako sam dobro shvatio idealno je napraviti 2 EXT particije 512 i 1.5Gb i malo cackati po txt fajlu pre instalacije. Pročitaj prethodnih 3 - 4 strane... ako nisam promašio forum :)

Poslednja izmena:
Hvala, probao WP7 i nakon 30min se vratio na Android.
Nije mi radio Wifi, smorila me ideja aktivacije, unlocka a i kada bih to resio, ne odgovara mi toliko malo mogucnosti podesavanja.
Android je skroz ok :)

Jel zna neko koji ROM i koji SPL ide uz Telenor HD2 ?

Ako s dobro secam , SPL je bio 1.42 a ROM imam ovaj, RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2_Radio_CRC_Signed_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship ,mada nisam siguran da je taj bio u njemu kada sam ga kupio....

ne znam koji dolazi po defaultu, ali ako ti treba zbog garancije, bilo koji zvanicni rom je ok

EastEurope bi trebalo da je..

taj sto dodje uz oficijelni rom, tj.1.42 ;)

Ne mogu da vidim ad-hoc mrezu sa androidom.
Kako to da resim?
Ili bar ako moze da se poveze preko usb tethering-a. Svejedno samo da primam signal na telefonu preko lap topa. pozz

Koliko brzina mem. kartice utice na android koji ima clockwork mod? instalirao sam Rafdroid 4.02 , jako mi se dopada kako izgleda , samo sto ima veliki lag u meniju itd... Ovo je prvi rom koji sam staviopreko clockwork moda pa zato pitam...

Ajde da odgovorim na svoje pitanje posto sam u medjuvremenu nasao karticu koja se ispostavila brzom od one koja je prvobitno bila u telefonu... Nema laga kada idem kroz meni i Quadrant score je veci za 150 poena ! 1870 :)

Medjutim interesuje me druga stvar, ukoliko zelim da ubacim neki drugi ROM preko clockwork moda , koja je procedura? Trenutno sam napravio backup postojeceg..

Da li treba da brisem neke foldere sa kartice ili treba samo da formatiram FAT32 particiju , pre toga da sacuvam clockwork backup , i ubacim novi ROM?

Ispade mi telefon malopre i slomi se display :( zna li neko gde u Novom Sadu mogu da odnesem telefon da mi to naprave i koliko to kosta? Sve radi na telefonu samo sto je slomljeno ovo staklo ili plastika, ne znam sta je :(

Hvala puno

prs'o je touch ali u vecini servisa menjaju touch zajedno sa displejem jer je touch dobro zalepljen za lcd pa zna lcd da pukne prilikom odvajanja.. gde, sta, kako, imas na prethodnih par strana..

Ako te ne mrzi da mi napises gde mogu to srediti da ne trazim sada po forumu, na poslu sam pa nemam vremena :(

Vrh Dno