Šta je novo?

HTC EVO 3D

U principu iz ovoga nista nismo saznali o samom telefonu..previse je generalno i odnosi se na sam sistem koji je skoro svuda isti. A malo si i omanuo sa ovim fullhd i sd na tvu ;) Kad kazem malo mislim mnogo :d

Pa ne znam šta si ti htio da saznaš, možda kako se telefon ponaša kad se baci sa sedmog sprata na beton pod uglom od 82 stepena, da li može poslužiti kao podmetač za šolju vruće kafe ali bez šećera, koliko žabica može da napravi kad se baci u vodu i to posebno slučaj na Savi a posebno Morava.... :D

Kao što sam rekao meni je telefon alat i tu je da bi mi završio određene poslove sa odgovarajućim stepenom komfora, ne koristim telefon za igranje, pokazivanje komšiji, testiranje njegovog hardwera...naravno možda sve ove potrebe koje sam ja naveo može da ispuni i neki jeftiniji telefon, ali tu je onda manji stepen komfora, na primer manji ekran... cijena mi nije bila bitna jer sam imao izuzetno povoljnu ponudu...

a što se tiče toga FULL HD i SD na tv-u, pa razliku između FULL HD i SD snimka na LG 32LK330 gledajući sa nekih cc 2,5 m ja gotovo ne primjetim.... poenta koju sam htio pokazati je da tražiti od uređaja koji ima rezoluciju daleko manju od HD videa da prikaže taj video u svoj njegovoj raskoši je u najmanju ruku gubljenje vremena, to ne može ni gore pomenuti TV.... dakle za takav zadatak treba imati i drugi alat a to je malo skuplji TV... :D

evo ja koristim evo 3d kao kancelariju, pozivi, sms, email, dropbox, teamviewer, expense manager...
i pazi, moze i galaxy mini da mi obavlja sve to... ali ja hocu da mi se sve trenutno izvrsava i ne baguje, ne koci i ne restartuje... sve mi to evo 3d zavrsava a galaxy mini, recimo, ne moze....

da hocu da igram igrice, necu ih sigurno igrati na evo 3d.. tj.hocu.. odigram ja neku igru na 5 min, tipa angry birds, glow hockey i sl...

kad budem hteo prave igre da igram na nekom uredjaju, kupicu PSP, vita i sta vec ima za igranje...

Isto tako, iako evo 3d ima 5mpix i pravi pristojne slike, kupio sam fotoaparat za fotkanje i pazi, kad idem na letovanje ili odmor, nosim fotoaparat a evo 3d koristim kao telefon, kancelariju, nazovite ga kako god...

@dacha84, kako uspevas da uvek imas punjac kad ti treba a treba ti sigurno cesto, obzirom koliko igras igrice i benchmarkujes?

kamera na ovom fonu nije nesto,cak ni 3d fotka nije neki kvalitet,al' ajd,to je tek u razvoju.ni jedan fon ne moze da zameni foto-aparat,to je svima jasno.psp vita nije fon i konzola u jednom =) a sto se tice baterije,verovao ili ne punim ga samo uvece =) .za ljude koji ne igraju nesto zahtevne igrice na ovom fonu a koriste ga uglavnom samo kao telefon evo preporuke za bas dugo trajanje bateije,skinite Dual Core -beta1 sa xda,zatim pritisnite ''taster'' za menu i tu imate jednu jedinu opciju da iskljucite drugo jezgro.sa tom opcijom ga nacisto iskljucujete,fon ce ostati stabilan u normalnom koriscenju.a baterija ce potrajati MOZDA i cela tri dana.evo primer,danas sam bas imao puno posla pa nisam imao vremena za igrice vec samo pozivi i sms onako u hodu,ceo dan.baterija je od 5 ujutru pa do sada pala tek 16%,znaci sad je na 84%.i sam sam se iznenadio =))) i da,punjac je uvek u torbici,za svaki slucaj.ali ga za sad punim samo uvece =) recimo da nekih dva-tri sata drndanja potrosi 70-80% baterije,ostatak % je dovoljan za pozive i poruke do kraja dana =)

Poslednja izmena:
koga zanima,samsung mikro sd 32gb klasa 10,3000din =) na terazijama =)

kamera na ovom fonu nije nesto,cak ni 3d fotka nije neki kvalitet,al' ajd,to je tek u razvoju.ni jedan fon ne moze da zameni foto-aparat,to je svima jasno.psp vita nije fon i konzola u jednom =) a sto se tice baterije,verovao ili ne punim ga samo uvece =) .za ljude koji ne igraju nesto zahtevne igrice na ovom fonu a koriste ga uglavnom samo kao telefon evo preporuke za bas dugo trajanje bateije,skinite Dual Core -beta1 sa xda,zatim pritisnite ''taster'' za menu i tu imate jednu jedinu opciju da iskljucite drugo jezgro.sa tom opcijom ga nacisto iskljucujete,fon ce ostati stabilan u normalnom koriscenju.a baterija ce potrajati MOZDA i cela tri dana.evo primer,danas sam bas imao puno posla pa nisam imao vremena za igrice vec samo pozivi i sms onako u hodu,ceo dan.baterija je od 5 ujutru pa do sada pala tek 16%,znaci sad je na 84%.i sam sam se iznenadio =))) i da,punjac je uvek u torbici,za svaki slucaj.ali ga za sad punim samo uvece =) recimo da nekih dva-tri sata drndanja potrosi 70-80% baterije,ostatak % je dovoljan za pozive i poruke do kraja dana =)

psp vita bih nosio sa sobom da bas zelim da igram igrice, ne bi to radio na telefonu.. nebitno mi je jel jedan ili dva uredjaja, vec kvalitet igranja a to na pomenutim uredjajima je za 3 klase bolje nego na nekom telefonu...
no, meni samo pozivi i poruke uiju bateriju dnevno bar 50%... znaci da ne otvorim browser ili neku drugu aplikaciju...

psp vita bih nosio sa sobom da bas zelim da igram igrice, ne bi to radio na telefonu.. nebitno mi je jel jedan ili dva uredjaja, vec kvalitet igranja a to na pomenutim uredjajima je za 3 klase bolje nego na nekom telefonu...
no, meni samo pozivi i poruke uiju bateriju dnevno bar 50%... znaci da ne otvorim browser ili neku drugu aplikaciju...

=))) ok,ok,ubi mi raspolozenje =) istina je da fon nije za neke ozbiljnije igrice.htc one x ima extra performanse na primer ali uzivanja u igranju jakih igrica nema,bar kada je igranje na telefonu u pitanju.sad mi svasta prodje kroz glavu,izmedju ostalog i to da sam prevaren,najvise sam sam sebe prevario =) lepo neka nokijica za sms,pozive,psp vita za sve ostalo... hoce neko da kupi evo 3d =)))? rom po zelji,32gb class 10 kartica =))) 280e =)))? nigde ogreban,svasta je izdrzao i preziveo sa softverske strane (max OC 1830mhz,dalje nece da ga jeb*s) =PPP
ozbiljna ponuda =)

Poslednja izmena:
Koja je trenutno realna cena za polovan evo 3d, stanje 9/10 sa garancijom, po oglasima vidjam razne cene od 210 pa do preko 250e.

285 e uzeo nov u radnji sa 2g garancije i mislim da ne moze ispod toga...pa sam proceni koliko je polovnjak...

Imam problem.resetovao Sam HTC EVO 3d I obrisao HTC sync i jos neke programe sa memorijske kartice.kako da ih vratim?da li mogu da se skinu sa neta?gde da ih nadjem?u kragujevcu nema vise gde da se kupi,a i ne znam nikog ko ima isti telefon pa da mi prebace te programe.zvao sam I HTC servis u beogradu,ali oni rade samo popravke hardvera.pomozite!!!

sa tog sajta moze da se skine samo htc sync za racunare.meni je potrebna htc sync instalaciona datoteka tipa EXE koja je bila smestena na memorijskoj kartici kad sam kupio telefon,kao i i ostali programi sa kartice.jedino resenje ako ima ljudi dobre volje koji imaju isti telefon{shooter} da uploaduju sve te programe na net,i da mi daju link sa kojih mogu da ih downloadujem.skidao sam neke htcsync.exe datoteke,ali me windos defender upozarava da su opasne za kompjuter,plus one su oko 35MB,a koliko se secam ta datoteka na karici je bila mala,ispod 1MB.

Ispravka taj HTCSYNC ima oko 60 MB.moze li neko da uploaduje ceo originalan sadrzaj SD kartice HTC EVO3D telefona,i da mi da link sa koga mogu da downloadujem taj sadrzaj!!!telefon je shooter.

cena je previsoka za uslugu koju pruzaju!

Znam za taj link.cena je previsoka za uslugu koju pruzaju!u svakom slucaju hvala.

Ispravka taj HTCSYNC ima oko 60 MB.moze li neko da uploaduje ceo originalan sadrzaj SD kartice HTC EVO3D telefona,i da mi da link sa koga mogu da downloadujem taj sadrzaj!!!telefon je shooter.

Originalni sadrzaj kartice je oko 2gb. Pogolemo, pa bi bio problem upload-ovati...

Pozdrav dobri ljudi,

Zainteresovan sam da kupim ovaj telefon ali koliko sam video niko ga nema na lageru???
Pomoc plz

thz

Pozdrav!
Trudio sam se da prelistam temu, ali e uspeh da nadjem odgovor, iako sam siguran da mi je negde promakao.

Elem, kako da ukljucim da mi se podaci sa interneta (update-ovi razni i sl) skidaju samo preko wifi konekcije?

Ako mislis na update za aplikacije, otvoris Play Store, ides Menu, Settings, pa stikliras "Update over Wi-Fi only"

mislim da covek nije mislio samo na to, da mu treba i nesto da ugasi sinhronizaciju sa fb-om tviterom,akcijama,vremenom itd.... ja sam to pokusao na milion nacina ali nikad mi nije uspelo, cim pustim data konekciju onda mi izbaci bar sta ima novo na fb-u ... tako da sam to resio kompletnim iskljucivanjem data konekcija (jbm. ga nemam postpaid) , i za to koristim ''mobile network'' widget, add widget/settings/mobile network.... sa ovim skroz iskljucujes ''mobilni''net ...a kad ti zatreba net,ili imas neku akciju ili bilo sta slicno...jedan klik i na netu si :) ovo naravno ne utice na wi-fi :)

Ako mislis na update za aplikacije, otvoris Play Store, ides Menu, Settings, pa stikliras "Update over Wi-Fi only"

Da, znao sam za to, ali sam vise mislio za sve aplikacije.

mislim da covek nije mislio samo na to, da mu treba i nesto da ugasi sinhronizaciju sa fb-om tviterom,akcijama,vremenom itd.... ja sam to pokusao na milion nacina ali nikad mi nije uspelo, cim pustim data konekciju onda mi izbaci bar sta ima novo na fb-u ... tako da sam to resio kompletnim iskljucivanjem data konekcija (jbm. ga nemam postpaid) , i za to koristim ''mobile network'' widget, add widget/settings/mobile network.... sa ovim skroz iskljucujes ''mobilni''net ...a kad ti zatreba net,ili imas neku akciju ili bilo sta slicno...jedan klik i na netu si :) ovo naravno ne utice na wi-fi :)

U principu, ovo :D Hvala ;)

Pozdrav moram ponovo da pitam nebili resio poprilicno iritantan problem sa skypom , od kako sam instalirao oficijalni ICS na svakoj verziji skype mi pucketa zvuk. izleduh googlajuci i lutajuci trazeci resenje ali corak.

Nema pomoci? Probao sam da sve vratim na fabricka podesavanja i opet isti problem sa iritantnim krckanjem samo kad koristim skype

jos koju hiljadu pa cu i tv da kupim :D ocekivao sam nesto do 1500 max,ali u svakom slucaju hvala momci :)

rece mi ortak danas...ali mi je rekao da ih na e bay-u ima za 5 $ ...ako nadjem nekog finog benchmarkovca da mi to poruciza 10e ok ,ako ne ...prezivecu i bez :))

rece mi ortak danas...ali mi je rekao da ih na e bay-u ima za 5 $ ...ako nadjem nekog finog benchmarkovca da mi to poruciza 10e ok ,ako ne ...prezivecu i bez :))

Neka ti posalje link da vidim gde to ima za 5 dolara. Ako hoces sam da narucis imas sa dx za nekih 12 dolara, to je ok cena. Da, i postarina je ukljucena u cenu.

Nazad
Vrh Dno