Šta je novo?

HTC EVO 3D

Ma ne secam se, jednom sam odradio flash jos Maja i od tad ne stizem da bilo sta citam drugo i informisem se, isao sam po upustvu tako da nisam ni pamtio sta i kako :)

haj ti lepo pre nego sto uradis to, azuriraj fw od coolexe i ili predator-a i probaj njihove Sense 4 ili 3.6 rom, pa onda vidi da li ti treba to sto si naumio :)

a obavezno stavi ICS radio..

a obavezno stavi ICS radio..

Mislis da stavim ICS Radio pre flashovanja STOCK ROMa? Moze tacan link, da ne skinem pogresnu verziju.

haj ti lepo pre nego sto uradis to, azuriraj fw od coolexe i ili predator-a i probaj njihove Sense 4 ili 3.6 rom, pa onda vidi da li ti treba to sto si naumio :)

Koliko si uporan na kraju ces me i ubediti da probam taj Coolexe, j*** te on :)

Aj preporucite neki Senseless ROM?

Poslednja izmena:
Mislis da stavim ICS Radio pre flashovanja STOCK ROMa?

Nema potrebe, posto ces reflashom vratiti radio na default, takodje kad budes stavljao ICS official, flashovaces i radio, tako to ide.

Turge i Vlad Belsky

Mislis da stavim ICS Radio pre flashovanja STOCK ROMa? Moze tacan link, da ne skinem pogresnu verziju.
pre flesovanja custom rom-a trebas flesovati ICS radio... pise u svakoj temi na XDA sa sve linkovima za svakii rom...
hoces stabilan ali senseless rom za evo 3d.. pa ne ide.. ako hoces stabilan, mora biti sense i to 3.6, kao sto je i stock 3.6....

Aha, pa onda cu razmislite sta da radim, ali ako je tako verovatno cu se vratiti na Stock ROM postpupkom koji sam gore postavio. Samo pokrenuti iz Bootloadera instalaciju sa kartice i potom staviti S-ON.

Predpostavljam da se sa STOCK Roma moze update-ovati ICS standardno, kao da nikad nije bio flesovan?

Ja licno najvise volim Aosp ili AOKP kombinaciju ali jednostavno nema za nas Evo :-//// a da valja Camera. Ovo 5+2 ili 5+5 je oznaka za " kameru " odn. Evo 3d dolazi sa 2 varijante kamera u mpx, 5+2 mpx ili 5+5, mislim da su svi Telekom 5+2 uredjaji a prva izdanja Evo su imala 5+5 Kameru. Tesko je reci sta imas dok ne stavis rom koji ne radi na jednoj od ove 2 kombinacije, tada saznas sta imas, bez obzira sta pise u specifikacijama.

Taj CM9 radi ali je kamera slaba, odnosno restartuje telefon ( u mom slucaju ) ili ima bagove. Najgore je sto je razvoj prespor a tebi treba telefon.

Coolexe mama za sve pogotovo za Anryl 30.09, stavis 1.5 ghz za svaki dan :) sve radi, Camera perfektna ... milina. Meni je i Coolexe Sensless zato sto to Sense gxxxo odmah skinem koji god rom da stavim.

Poslednja izmena:
Kamera je pucala kod mene na Sense 4, tj. vrati na Home Screen.

Kamera je pucala kod mene na Sense 4, tj. vrati na Home Screen.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1738556 - probaj ovaj ili

http://rootzwiki.com/topic/28917-cd...redatorunityrom3d-v18beatstweaksxloudbassmod/

Imas u OP uputstvo sta treba da instaliras da bi ti rom ovi radili.

Moju preporuku vec znas i ja tu nis ne bi dirao dok ne izadje JB sa camerom ili slicno.

MUST DO - FLash a New radio, po meni prvo 3.28.401 a posle 3.28.707 ako ti se jave problemi, coolexe radi na 3.28.707 najbolje, linkove za skidanje imas na ANRYL OP

Poslednja izmena:
a ovde ce se i dalje raspravljati o wallpaper temama,sms porukama i pozivima sa ovog fona.tema je trula,niko ziv ne testira svoj telefon.kao da ste ga kupili da komsiji pokazete kako vas fon ima 3d,waaaaaaau =P

E sad ga i ti pretera ;) Ja sam fon kupio za JEDAN DINAR uz moj paket, i ne interesuje me nikakvo flešovanje, custom ROMovi, itd. (dosta je bilo sa Touch Pro2 :) ), bitno mi je da je telefon dobar, da mu baterija traje OK, i da meni završava posao...

Ne želim da nekoga uvredim, svaka čast svima vama koji imate znanja i volje za "budženjem" telefona, mene jednostavno to (više) ne interesuje... Mada ću ga 99% ipak rootovati, zbog određenih aplikacija (backupa, npr.)... :D

A kada budem hteo da se igram kao dacha84, kupiću konzolu :p :D

Mada ću ga 99% ipak rootovati, zbog određenih aplikacija (backupa, npr.).

Realno mi sa Telekoma smo imali veliku srecu sa hboot 1.49.0018 posto ga je moguce downgradeovati i vrlo lako uraditi root, neki nisu imali tu srecu. S obzirom na to, ovaj telefon je prosto zao ne rootovati i ne dati mu full exp. Mada i sa S-ON mozete uzivati u blagodetima custom rom-a ali je malo komplikovanije.

E sad ga i ti pretera ;) Ja sam fon kupio za JEDAN DINAR uz moj paket, i ne interesuje me nikakvo flešovanje, custom ROMovi, itd. (dosta je bilo sa Touch Pro2 :) ), bitno mi je da je telefon dobar, da mu baterija traje OK, i da meni završava posao...

Ne želim da nekoga uvredim, svaka čast svima vama koji imate znanja i volje za "budženjem" telefona, mene jednostavno to (više) ne interesuje... Mada ću ga 99% ipak rootovati, zbog određenih aplikacija (backupa, npr.)... :D

A kada budem hteo da se igram kao dacha84, kupiću konzolu :p :D

pa ono uzeo sam ovaj fon samo zato sto ima SVE u jednom,pa jos i 3d tehnologiju =) ali mi je malo neshvatljivo da se ama bas niko ,,ne igra'' sa ovim fonom.ajde,ti si se zasitio,ja sam potpuno svez u svemu sto se tice androida.jes',malo sam preterao,desi se =) eto,bar se zna da ovaj fon nece riknuti ni kada se CPU zagreje na 70 stepeni,jaka je ovo zver ;-)

nema veze,sve se samo smirilo.a ovde ce se i dalje raspravljati o wallpaper temama,sms porukama i pozivima sa ovog fona.tema je trula,niko ziv ne testira svoj telefon.kao da ste ga kupili da komsiji pokazete kako vas fon ima 3d,waaaaaaau =P

Iako sam novajlija u android vodama mislim da mogu dati donekle realnu ocjenu kao korisnik ovog telefona. Ovo sve što ću navesti važi i za 2.3 i 4.0 android (oficijelni) koji sam nabacio...Telefon prije svega gledam kao alat koji treba da mi završi na jednostavniji i brži način određene poslove... pored onih već prevaziđenih funkcija pozivanje i sms, omogućava mi uz dovoljno komfora pregled e-mail-ova bez da moram sjedati za komp ili trčati u kancelariju ili nosati laptop kud god da krenem, takođe uz dovoljno komfora mogu pregledati office i pdf dokumente... sve obaveze u toku dana i sedmice mogu pratiti, brzinski pogledati nešto na internetu, pribilježiti nešto, prebaciti nešto na računar ili sa računara na telefon bez da instaliram drajvere i programe na taj računar (bitno kad sam za nekim računarom koji nije moj), kad mi nije fotoapart pri ruci mogu napraviti zadovoljavajuće fotografije, viber je odlična aplikacija koja me možda najviše oduševila, a i mogućnost pokretanja iGO-a je za pohvalu, sad mogu penzionisati stari GPS uređaj, tu su i dropbox, skype.... nakon dizanja na android 4.0 telefon i dalje glatko radi, sve aplikacije koje sam i ranije koristio i sad rade i nema za sad nikakvih zastoja, baterije možda malo duže drži... znači telefon po meni i po onome što ja koristim nije izgubio na funkcionalnosti....ono što je po meni irelevantno su ti testovi da li je brži ili sporiji za jednu milisekundu :S:, dalje, na androidu 4 promjenjena su malo podešavanja , ubačeno možda nekih novi stvari, novi vigeti, šminka, ovo ono...znači sve je to totalno sporedno za moju svakodnevnu upotrebu...

E sad što se tiče toga 3D ja ga uopšte ne koristim, pogledo prvi dana one slike koje su bile u njemu i to je to, očekivati od telefona da tera "FULL HD 3D filmove" je čista glupost, pa na TV-u od 32 inča teško se vidi razlika između FULL HD-a i SD snimka... ako hoću da uživam u tom "FULL HD 3D filmu" kupiću neki ultra giga TV od 2000 KM (1000 evra) a ne telefon od 250 KM (125 evra) koliko sam ga platio u mtel-u (svojoj mreži) a toliko košta i jeftiniji fotoaparat čija je samo jedna primarna funkcija a to je fotografisanje... isto važi i za igrice koje usput i ne igram... Dakle vraćam se na početak, sve zavisi koji je motiv bio kupca ovog telefona, ako je kupac htio gledati "FULL HD 3D filmove" ili igrati neke moderne igrice, onda on ne da je promašio telefon, on je promašio prodavnicu....:D

Iako sam novajlija u android vodama mislim da mogu dati donekle realnu ocjenu kao korisnik ovog telefona. Ovo sve što ću navesti važi i za 2.3 i 4.0 android (oficijelni) koji sam nabacio...Telefon prije svega gledam kao alat koji treba da mi završi na jednostavniji i brži način određene poslove... pored onih već prevaziđenih funkcija pozivanje i sms, omogućava mi uz dovoljno komfora pregled e-mail-ova bez da moram sjedati za komp ili trčati u kancelariju ili nosati laptop kud god da krenem, takođe uz dovoljno komfora mogu pregledati office i pdf dokumente... sve obaveze u toku dana i sedmice mogu pratiti, brzinski pogledati nešto na internetu, pribilježiti nešto, prebaciti nešto na računar ili sa računara na telefon bez da instaliram drajvere i programe na taj računar (bitno kad sam za nekim računarom koji nije moj), kad mi nije fotoapart pri ruci mogu napraviti zadovoljavajuće fotografije, viber je odlična aplikacija koja me možda najviše oduševila, a i mogućnost pokretanja iGO-a je za pohvalu, sad mogu penzionisati stari GPS uređaj, tu su i dropbox, skype.... nakon dizanja na android 4.0 telefon i dalje glatko radi, sve aplikacije koje sam i ranije koristio i sad rade i nema za sad nikakvih zastoja, baterije možda malo duže drži... znači telefon po meni i po onome što ja koristim nije izgubio na funkcionalnosti....ono što je po meni irelevantno su ti testovi da li je brži ili sporiji za jednu milisekundu :S:, dalje, na androidu 4 promjenjena su malo podešavanja , ubačeno možda nekih novi stvari, novi vigeti, šminka, ovo ono...znači sve je to totalno sporedno za moju svakodnevnu upotrebu...

E sad što se tiče toga 3D ja ga uopšte ne koristim, pogledo prvi dana one slike koje su bile u njemu i to je to, očekivati od telefona da tera "FULL HD 3D filmove" je čista glupost, pa na TV-u od 32 inča teško se vidi razlika između FULL HD-a i SD snimka... ako hoću da uživam u tom "FULL HD 3D filmu" kupiću neki ultra giga TV od 2000 KM (1000 evra) a ne telefon od 250 KM (125 evra) koliko sam ga platio u mtel-u (svojoj mreži) a toliko košta i jeftiniji fotoaparat čija je samo jedna primarna funkcija a to je fotografisanje... isto važi i za igrice koje usput i ne igram... Dakle vraćam se na početak, sve zavisi koji je motiv bio kupca ovog telefona, ako je kupac htio gledati "FULL HD 3D filmove" ili igrati neke moderne igrice, onda on ne da je promašio telefon, on je promašio prodavnicu....:D

u tom slucaju dao si previse para za ono sto tebi treba =))) tj. promasio si telefon =))).sve navedeno mozes i na 600mhz i 256mb rama bilo koje marke telefona =).za office,mejl,internet,gps,povezivanje na racunar kao drugi hard,dobru bateriju. a ovaj fon sigurno ne treba nekom ko koristi sve to navedeno,jer je preskup za navedene potrebe kupca.fon za te potrebe mozes dobiti za stotinak evra. dual core koji opusteno gura i na 1,8ghz,797mb radne i 227mb graficke memorije sigurno nije za tebe i ostale ljude kojima treba kancelarija i telefon u dzepu =) ja sam ovaj fon uzeo samo zbog HD igrica i telefona u jednom =). dakle,ovaj fon ispunjava sve to i stvoren je za to. a posto ovaj fon kosta nekih 250 evra onda je best buy sto se tice odnosa cene i mogucnosti ovog telefona.ja sam ga uzeo tako reci dzabe,ali ti si ga prijatelju previse platio =) e,sad,sto se mene tice ti kupi
INTEL
i7-3960X 3.3GHz 15MB,
ASUS
Rampage IV Extreme,
GeForce GTX 680 4GB GDDR5,
6GB 1600MHz DDR3 Black Dragon
ili slicnu konfiguraciju za office,word,excel,power point i slicne programe ;-)

Poslednja izmena:
Pa dobro zar ovom trolu nema ko da lupi ban više?!:S: Pratim ovu temu od samog početka ali ovo normalan čovek više ne može čitati. Momak jubilarni prvi si mi na ignor listi.:mad:

u tom slucaju dao si previse para za ono sto tebi treba =))) tj. promasio si telefon =))).sve navedeno mozes i na 600mhz i 256mb rama bilo koje marke telefona =).za office,mejl,internet,gps,povezivanje na racunar kao drugi hard,dobru bateriju. a ovaj fon sigurno ne treba nekom ko koristi sve to navedeno,jer je preskup za navedene potrebe kupca.fon za te potrebe mozes dobiti za stotinak evra. dual core koji opusteno gura i na 1,8ghz,797mb radne i 227mb graficke memorije sigurno nije za tebe i ostale ljude kojima treba kancelarija i telefon u dzepu =) ja sam ovaj fon uzeo samo zbog HD igrica i telefona u jednom =). dakle,ovaj fon ispunjava sve to i stvoren je za to. a posto ovaj fon kosta nekih 250 evra onda je best buy sto se tice odnosa cene i mogucnosti ovog telefona.ja sam ga uzeo tako reci dzabe,ali ti si ga prijatelju previse platio =) e,sad,sto se mene tice ti kupi
INTEL
i7-3960X 3.3GHz 15MB,
ASUS
Rampage IV Extreme,
GeForce GTX 680 4GB GDDR5,
6GB 1600MHz DDR3 Black Dragon
ili slicnu konfiguraciju za office,word,excel,power point i slicne programe ;-)

ти си у проблему младићу, дечко је дао сасвим реалан опис могућности телефона из његовог угла. Најббоље отвири негде тему па цитирај сам себе као до сад.

da,da,extra fon za sms,pozive i ofis programe,svima ga preporucujem,slazem se sa svima vama =P 300e za takve mogucnosti,nema nista jeftinije =P

u stvari za korisnike koji zele punu office podrsku u dzepu savetujem Apple iPhone 4S 64GB,da sve bude u fulu =P

da,da,extra fon za sms,pozive i ofis programe,svima ga preporucujem,slazem se sa svima vama =P 300e za takve mogucnosti,nema nista jeftinije =P

To si možda ti platio 300 evra :S: .... da si pročitao moj post vidio bi da sam napisao da sam ja platio 125 evra, to jest kad sam uzeo telefon platio sam samo 37,5 evra a ostatak plaćam u 11 jednakih mjesečnih rata (7,95 evra) ....iskreno bilo me je sramota uzimati nešto jeftinije :d

Da li moze neko da mi kaze koliko baterija moze max da izvuce?

Meni je baterija na stock rom-u dok sam ga koristio jedva dan drzala i to bez mnogo drndanja. Uglavnom pozivi i poruke, a net mi je bio ukljucen tj. EDGE zbog sinhronizacije sa Gmail-om. Posle na ICS se malo poboljsala, ali nista drasticno.

U principu iz ovoga nista nismo saznali o samom telefonu..previse je generalno i odnosi se na sam sistem koji je skoro svuda isti. A malo si i omanuo sa ovim fullhd i sd na tvu ;) Kad kazem malo mislim mnogo :d

U principu iz ovoga nista nismo saznali o samom telefonu..previse je generalno i odnosi se na sam sistem koji je skoro svuda isti.

Zavisi ko cita, nekome je sve jasno nekome nece biti nikad

Za nekog je " Politikin zabavnik " a za nekog " Nietzsche " a cak i medju onima koji citaju Zabavnik ima onih kojima nesto nije jasno.

evo ja koristim evo 3d kao kancelariju, pozivi, sms, email, dropbox, teamviewer, expense manager...
i pazi, moze i galaxy mini da mi obavlja sve to... ali ja hocu da mi se sve trenutno izvrsava i ne baguje, ne koci i ne restartuje... sve mi to evo 3d zavrsava a galaxy mini, recimo, ne moze....

da hocu da igram igrice, necu ih sigurno igrati na evo 3d.. tj.hocu.. odigram ja neku igru na 5 min, tipa angry birds, glow hockey i sl...

kad budem hteo prave igre da igram na nekom uredjaju, kupicu PSP, vita i sta vec ima za igranje...

Isto tako, iako evo 3d ima 5mpix i pravi pristojne slike, kupio sam fotoaparat za fotkanje i pazi, kad idem na letovanje ili odmor, nosim fotoaparat a evo 3d koristim kao telefon, kancelariju, nazovite ga kako god...

@dacha84, kako uspevas da uvek imas punjac kad ti treba a treba ti sigurno cesto, obzirom koliko igras igrice i benchmarkujes?

Poslednja izmena:
Imam htc evo 3d i ics oficijalni, e sad skype sve ok radi osim sto mi zvuk na wifi i na mrezi konstatno pucketa kao da je zvucnik los, ovo se manifestuje i na spikerfonu , glavnom zvucniku cak i na slusalicama tako da je definitivno do skypa a ne do telefona ili brzine interneta. Da li sam usamnjem u ovom slucaju ili mozda jos neko ima ovakav problem. Mozda neko resenje?

Vrh Dno