Drugari,
Imam ozbiljan problem shto se tice mog telefona . Pre dva dana , u toku igranja Angry Birds-a , dao mi je upozorenje da je ostalo 5 ili 4 % baterije , ja se zaigrao , nisam stavio na punjac, i telefon se ugasio ... to s enaravno desavalo i ranije ... jelte , nestane baterija ... medjutim, ja stavim na punjac, upalim telefon , kada ono, kao da radi ali nishta ne prikazuje na ekranu ... svetli meni , cuje se poznati htc zvuk , stizu poruke , ali ekran ... nishta ... ja izvadim bateriju, vratim ... opet isto ... pozovem samog sebe, zvoni ... opet isto , na ekranu nishta ... uspem cak da pritisnem na ekranu aplikaciju flashlight, pali se lapma, tj blic ... na ekranu i dalje nishta ...
u medjuvremenu morao sam hitno na posao, ostavio sam telefon na punjacu ... kasnije dosao kuci , vise telefon ni da se upali ... cak ni ne svetli lampica da puni telefon , znaci bukvalno i akda je na punjacu , on vise ne daje nikakve znake zivota ...
drugar mi je rekao da moram da fleshujem telefon, i time gubim sve sa telefona, osim SD kartice, ali koliko znam po defaultu, imenik i sms se cuva u telefonu ?
sistem je official ICS 4.0 ili 4.03 ne mogu da se setim ...
ako neko ima bilo kakvu ideju kako da ozivim telefon ili spasim poruke i imenik molim za bilo kakav savet !