Šta je novo?

HTC EVO 3D

ljudi ics je izgleda ispeglao problem sa slusalicama i tel generalno tecnije radi,svidja mi se sto su neke stvari konacno skoncentrisali pa je samim tim i upotreba prostija i brza,sta je ostalo...prokletinja od zvucnika :D reprodukcija y tube-a pa koliko toliko ok ali zvono i rep muzike...pa u poredjenju sa xm5800 jedva 50 % a nigde u bd nemaju evo,cak ne mogu ni silikon da mu nadjem :( ...

Drugari,

Imam ozbiljan problem shto se tice mog telefona . Pre dva dana , u toku igranja Angry Birds-a , dao mi je upozorenje da je ostalo 5 ili 4 % baterije , ja se zaigrao , nisam stavio na punjac, i telefon se ugasio ... to s enaravno desavalo i ranije ... jelte , nestane baterija ... medjutim, ja stavim na punjac, upalim telefon , kada ono, kao da radi ali nishta ne prikazuje na ekranu ... svetli meni , cuje se poznati htc zvuk , stizu poruke , ali ekran ... nishta ... ja izvadim bateriju, vratim ... opet isto ... pozovem samog sebe, zvoni ... opet isto , na ekranu nishta ... uspem cak da pritisnem na ekranu aplikaciju flashlight, pali se lapma, tj blic ... na ekranu i dalje nishta ...

u medjuvremenu morao sam hitno na posao, ostavio sam telefon na punjacu ... kasnije dosao kuci , vise telefon ni da se upali ... cak ni ne svetli lampica da puni telefon , znaci bukvalno i akda je na punjacu , on vise ne daje nikakve znake zivota ...

drugar mi je rekao da moram da fleshujem telefon, i time gubim sve sa telefona, osim SD kartice, ali koliko znam po defaultu, imenik i sms se cuva u telefonu ?

sistem je official ICS 4.0 ili 4.03 ne mogu da se setim ...

ako neko ima bilo kakvu ideju kako da ozivim telefon ili spasim poruke i imenik molim za bilo kakav savet !

брате правац сервис ако можеш.

Него, да ли се појавио неки поступак за рутовање и с-офф за ову нову верзију Hboot која долази уз званични ИЦС?

брате правац сервис ако можеш.

Него, да ли се појавио неки поступак за рутовање и с-офф за ову нову верзију Hboot која долази уз званични ИЦС?

imas uputstvo na xda...

Drugari,

Imam ozbiljan problem shto se tice mog telefona . Pre dva dana , u toku igranja Angry Birds-a , dao mi je upozorenje da je ostalo 5 ili 4 % baterije , ja se zaigrao , nisam stavio na punjac, i telefon se ugasio ... to s enaravno desavalo i ranije ... jelte , nestane baterija ... medjutim, ja stavim na punjac, upalim telefon , kada ono, kao da radi ali nishta ne prikazuje na ekranu ... svetli meni , cuje se poznati htc zvuk , stizu poruke , ali ekran ... nishta ... ja izvadim bateriju, vratim ... opet isto ... pozovem samog sebe, zvoni ... opet isto , na ekranu nishta ... uspem cak da pritisnem na ekranu aplikaciju flashlight, pali se lapma, tj blic ... na ekranu i dalje nishta ...

u medjuvremenu morao sam hitno na posao, ostavio sam telefon na punjacu ... kasnije dosao kuci , vise telefon ni da se upali ... cak ni ne svetli lampica da puni telefon , znaci bukvalno i akda je na punjacu , on vise ne daje nikakve znake zivota ...

drugar mi je rekao da moram da fleshujem telefon, i time gubim sve sa telefona, osim SD kartice, ali koliko znam po defaultu, imenik i sms se cuva u telefonu ?

sistem je official ICS 4.0 ili 4.03 ne mogu da se setim ...

ako neko ima bilo kakvu ideju kako da ozivim telefon ili spasim poruke i imenik molim za bilo kakav savet !

probaj da ga flesujes.ocigledno da ti i ekran i touch rade,samo je nesto gadno zabrljavio.od svih telefona ovaj ti je jedan od najbaxuznijih =)

Видео сам није то то , оно је написано далеко пре него што је изашао званични ицс. Ако си пратио тему видео си да доста њих није успело да одради

Видео сам није то то , оно је написано далеко пре него што је изашао званични ицс. Ако си пратио тему видео си да доста њих није успело да одради

nisam pratio jer me je iskreno mrzelo da ozbiljnije obratim paznju na taj tutorijal =) mrzelo me da opet odkljucavam preko xda da se opet je*em sa skidanjem ovoga i onoga =) ***,izvini za gresku,racunam da su ljudi sa xda ozbiljni.inace,izasao je oc kernel za ics i mogu reci da je vredno flesovati ga =) po xda se vrte komentari kako ne valja ali nije istina,kod mene radi bez greske.

jel neko uspeo da bar malo poboljsa kameru...u sustini losa ali su mi boje nekako mrtve sa stok ap.

jel neko uspeo da bar malo poboljsa kameru...u sustini losa ali su mi boje nekako mrtve sa stok ap.

jesi li probao sa nekim od romova sa xda? tamo su bas obratili paznju na kemru i zaista je poboljsali,sve bolje izgleda nego na oficial romu.evo,mwakious ce uskoro izbaciti sense 4 rom koji ce u 2d modu snimati u 1080p,ako ne laze ;-)

Drugari, malo sam se raspitao za moj problem pre nego sto odnesem telefon u servis . i ortak me ubedjuje da je problem u bateriji . pa bih zamolio bilo koga, ko je voljan da mi pozajmi bateriju na 3 min da probam da li je u tome problem . dakle , dosao bih do nekoga od vas, samo da probam bateriju i ustanovim da li je u tome problem .

josh ako je neko na novom beogradu ... :smoke:

zna li neko do koliko stepeni je bezbedno da se zagreje CPU? evo primer,cool ics v11 rom,anryl 30.07 kernel,anryl tweaks v8 a podesavanja su cap max fps,oba jezgra min cpu 1512mhz,max cpu 1512mhz sa tim sto sam jedno namestio da se ukljucuje samo po potrebi,na oba jezgra governor je wheatley. sa ovim podesavanjima nenamark 2 -49,3 fps,antutu nesto preko 7000,gta3,max payne i nova3 idu pefektno (gta3 v1.3 - visibility na 70%,sve ostalo na max)
ali zato temperatura oko 70 u toku igranja gore pomenutih igrica.kad izadjem iz igrice bukvalno za 5 sekundi temperatura spadne na oko 55 a sa jos malo mirovanja se vrti oko 48-52 stepena i ne spada nize.volim da testiram ovaj fon do krajnjih granica ali ipak ne bih da ostanem bez njega,tj. da ga spalim =P
ko zna podatak neka mi kaze,ko hoce da provocira neka iskulira.
uskoro ce programeri na xda izbaciti kernel sa OC grafikom na 320 ili cak i na 400mhz (220mhz je fabricki namesteno) pa mi je bas potrebno da znam gde je kraj ovog procesora =PPP
inace kada sve drzim na normali temperatura se vrti od 36 ili nesto nize pa do 40-tak stepeni.

Poslednja izmena:
na ondamand governor- nenamark2 daje 50,7 fps,antutu preko 7100,RD 3D benchmark daje 4800 poena sa 60fps...
sve je to super,nije samo bench jer se sve to primeti i u najzahtevnijim igricama koje idu bez ikakvih problema
ali zato temperatura prevazilazi tropsku =)

Drugari, malo sam se raspitao za moj problem pre nego sto odnesem telefon u servis . i ortak me ubedjuje da je problem u bateriji . pa bih zamolio bilo koga, ko je voljan da mi pozajmi bateriju na 3 min da probam da li je u tome problem . dakle , dosao bih do nekoga od vas, samo da probam bateriju i ustanovim da li je u tome problem .

josh ako je neko na novom beogradu ... :smoke:

drugari , bilo ko ?

na ondamand governor- nenamark2 daje 50,7 fps,antutu preko 7100,RD 3D benchmark daje 4800 poena sa 60fps...
sve je to super,nije samo bench jer se sve to primeti i u najzahtevnijim igricama koje idu bez ikakvih problema
ali zato temperatura prevazilazi tropsku =)

nema veze,sve se samo smirilo.a ovde ce se i dalje raspravljati o wallpaper temama,sms porukama i pozivima sa ovog fona.tema je trula,niko ziv ne testira svoj telefon.kao da ste ga kupili da komsiji pokazete kako vas fon ima 3d,waaaaaaau =P

nema veze,sve se samo smirilo.a ovde ce se i dalje raspravljati o wallpaper temama,sms porukama i pozivima sa ovog fona.tema je trula,niko ziv ne testira svoj telefon.kao da ste ga kupili da komsiji pokazete kako vas fon ima 3d,waaaaaaau =P

svaka cast nekolicini ljudi koji zaista pomazu drugima svojim znanjem.

Koji je postupak za vracanje na STOCK ROM na MTS verziji. Koristim trenutno Custom ROM sa Sense 4 i naravno S-OFF.

Koja je procedura tacna, nasao sam vise nacina ali svi se razlikuju po necemu pa nisam siguran koji je nacin najbolji za uredjaje koji su kupljeni u MTS.

Posle vracanja na STOCK ROM odradio bih ICS Update oficijalni.

Ako neko moze po stavkama ukratko da napise redosled, znam da je potrebno skinuti oficijalni ROM i instalirati ga preko bootloadera, ali sta ide posle toga (ili pre ako je potrebno)? Koja je komanda za vracanje na S-ON?

EDIT #1: S-OFF sam odradio preko Revolutionary a ne preko HTC DEV...

EDIT #2: Nasao sam ovaj link, da li je ovo taj metod?

Poslednja izmena:
EDIT #2: Nasao sam ovaj link, da li je ovo taj metod?

Jeste metod je taj i komanda je ta, mada mi i dalje nije jasno zasto to radis ? Sa Coolexe rom v11 imas odlicnu bateriju, odlicnu kameru, nema bagova radi i 3 + imas njegov Custom kernel sa OC varijantom ??

Mada bi bilo dobro da uradis pa da javis da li je sve proslo OK, da znamo svi ;)

Poslednja izmena:
Pa zar ti vec nisi radio to? Znam da si napisao da si uspeo da vratis na Stock ROM odnosno na S-ON.

Jesam dok sam bio na GB, medjutim sada smo flashnuli novi Radio, ne bi smelo da ima problema ali opet nisam posle ICS promena.

Probacu ovih dana pa cu da napisem utiske.

Zato sto nemam vremena da se bakcem sa custom romovima i da uvek bar nesto ne radi kako treba, na HD2 sam instalirao ne znam ni ja koliko razlicitih ROMova pa me je prosla volja za tim... Mozda nekad odlucim da instaliram Custom ponovo, a mozda do tad kupim i drugi fon tako da...

BTW, koji Senseless ROM je najbolji?

Poslednja izmena:
Skinuo sam oficijalni STOCK ROM za EVO 3D

"RUU_Shooter_U_HTC_Europe_1.20.401.8_Radio_10.59.9020.00_10.15.9020.06_M_release_219793_signed.exe"

ali kako njega da konvertujem u PG86IMG.zip?

Pokrenes instalaciju i kada se otvori program za instalaciju pokreni " ctrl + alt + del " pa zatim preko procesa udjes u exe. extractujes IMAGE i njega ubacis u root sd kartice, znam da nisam najbolje objasnio ali evo ti hint, tako sam ja prosli put.

http://www.freeyourandroid.com/guide/extract-rom-from-ruu ovako nesto

Poslednja izmena:
Upravo sam odradio na ovaj nacin, svakako hvala, trebace drugima.

- Once you've opened up the RUU.exe file, I think by progressing to the 2nd screen, hitting next, it will extract the .zip file into a temporary directory under your windows user/profile folder. The file will be called rom.zip. If you can't find it, you should be able to search for the file name rom.zip to locate.
Simply rename this file to PG86IMG.zip and put on your sdcard.

Jesam dok sam bio na GB, medjutim sada smo flashnuli novi Radio, ne bi smelo da ima problema ali opet nisam posle ICS promena.

Cek sad vracam film, pa ja nikad nisam flesovao Radio koliko se secam... Jel je flash Radia bio obavezan za instalaciju Custom Romova ili?

Poslednja izmena:
Jel je flash Radia bio obavezan za instalaciju Custom Romova ili?

hahahaahahahah no comment hahahahaahaha. Svaki OP ima u sebi uputstva i neophodno je malo se informisati se, normalno da je potrebno.

Vrh Dno