Šta je novo?

HTC EVO 3D

Nigde ga nije bilo sve zivo sam zvao (iako na sajtu kazu da ima), na kraju kupio Optimus 3D preko VIP-a.

Evo neceg iz kucne radinosti, testirajte svoj EVO 3D, na Optimusu se odlicno vidi dubina, prebacite u HD :)

Hvala

Poslednja izmena:
DOoobri ljudi, da li moze neko da mi kaze da li koristi oficijalni ICS i skype i da li mu krcka zvuk dok prica. Znam da sam dosadan ali sam vise bezpomocan i bezidejan :((((((

Trenutno imate 2 Sense 4.1 Rom-a za GSM verziju, jedan na rootzwiki, jedan na infected forumu, ja licno probam VIRUS VENOM ROM verzija 9-11 i stvarno je odlican, trenutno ne radi samo 3d kamera ali je moguce reprodukcija 3d sadrzaja, preporuka, takodje treba probati i rootz verziju od Predatora.

Coolexe v12 kao i Kernel 3.0 je sada standard rom za Evo sekciju

ja licno probam VIRUS VENOM ROM verzija 9-11 i stvarno je odlican

Vidim da se sad pojavila i verzija 9-12... No, moje pitanje je, da li treba neki poseban firmware, radio i sl. da se instalira ili je ovaj poslednji ok, posto ne vidim za GSM verziju da pise nesto sta treba ili bar ja ne vidim da pise...

Vidim da se sad pojavila i verzija 9-12... No, moje pitanje je, da li treba neki poseban firmware, radio i sl. da se instalira ili je ovaj poslednji ok, posto ne vidim za GSM verziju da pise nesto sta treba ili bar ja ne vidim da pise...

Ne treba nista, samo klasican wipe i instalacija, naravno pre toga nandroid.

^ Hvala, evo isprobavam... 3D video radi, ali nikako ne mogu 3D fotografije da gledam... Jel to radi ili ne ili ja ne znam kako??? :d

Mislim da od 3d funkcija radi smo 3d video reprodukcija. Kako ti se cini ostalo ? Btw izasla je 9/12 verzija

Poslednja izmena:
^ Hm, na ovako kratko, koliko ga koristim mi je extra, sve brzo, fluidno :) Medjutim, imao sam nekoliko reboot-a, pa mi se to malo ne svidja... A sto se 3d-a tice, da, nasao sam da samo video radi... Valjda ce i ovo ostalo napraviti i jos da ga malo stabilisu i bice ko bombonica :d

^ Sve uradio i probao ponovo i opet... :( I vratio se na Coolex-a koji mi je isto extra rom, a skroz stabilan... Za sad cu da sacekam sto se sense-a 4.1 tice...

ljudi i sta dobijete znacajno sa cfw-om ??? kolika je razlika u odnosu na official ics ?

^ E ovaj rom vec obecava... Ne znam samo kako ga do sada nisam primetio na xda, a svaki dan gledam sta ima novo :d

Moze preporuka za neki 3.6 sense (moze i 4.1 ali da lepo radi) ? Trenutno koristim neki Virtuous i lepo je radio ali je vreme za promenu :)

Dobri su i mwaki, Yoda i Anryl sigurno ali mislim takodje da je Cool " Die Beste "

Stavio cool rom i mogu vam reci da je ovo *****ri. Mnogo mi se svidja kako radi a pogotovo mi se svidja leedroid tweaks!

Dobri su i mwaki, Yoda i Anryl sigurno ali mislim takodje da je Cool " Die Beste "

Samo da dodam, MIUI i VIRUS rom koji su takodje odlicni i imaju manje bugove, konkretno Virus i Sense 4.1 kod mene radi bez problema ali kod nekih gsm se desava restart, takodje virus radi svakodnevno na patchevima, kao i MIUI zajednica, mislim da je ICS MIUI verzija poprilicno stabilna odn. " bugfree "

Na telefonu mi je zvanični ICS, uradio Sam root,recovery I superuser. Želeo bih da stavim Cool ics, pa me zanima je li dovoljno samo da flešnem coolexe-ov rom prema njegovom uputstvu, ili moram prvo da uradim s-off(mrzi me da uradim wire trick) ?

Poslednja izmena:
Ne znam dal se tripujem ali meni na ovom cool romu mobilni internet zdere bateriju sto nije bio slucaj na Virtuous romu. Na Virtuous romu mi baterija trajala 24h ko iz ichke :)

A ko to jos koristi?
I zanima me da li mogu da ubacim system sounds od sense 4?

Poslednja izmena:
stavio sam" COOL" rom i imam problem sto nece da mi radi WiFi stoji samo pored eror kada pokusam da ga aktiviram, Znali neko resenje?!

Druze nije da te kuliraju nego verovatno ne znaju odgovor, evo ja koristim isti rom od pre nedelju dana i radi mi wireless. Ja licno nemam pojma sta bi moglo da bude :S

ma znam da me ne kuliraju ljudi ali vec sam postao ocajan , sve sam to i radio da bi j... skype uspeo da namestim koji izgleda samo mene zeza i nikog vise na ovom svetu,da bi na kraju shvatio da niti mi radi skype niti wifi?!! i ponovo samo mene zeza wifi?! otreskacu ovaj fon o zemlju. Inace sve ostalo mi radi savrseno na stock

Vrh Dno