Šta je novo?

HTC EVO 3D

lg camera je odlicna za snimanje video zapisa...

E pa narode, da vas pozdravim, odoh u drugu temu, EVO 3D prodat, stigao ONE S :smoke:

^ Hvala, hvala, ako me bude služio upola dobro kao EVO, biću zadovoljan ;)

E pa narode, da vas pozdravim, odoh u drugu temu, EVO 3D prodat, stigao ONE S :smoke:

Логичан прелаз, ако је S4 процесор у С тај ће сенс боље шљакати него на ЕВОу и још добијаш JellyBean. Углавном ХТЦ те је успешно навукао јер остали неће ни добити надоградњу осим Оne Х. Нек те добро служи и срећно а не сретно.

Nego jel se meni cini ili je na evo kamea nesto losija?
Kad prebacim slike na komp one budu velicine 0,6-0,8mb max...na nekim drugim tel sam ladno imao slike oko 1,5mb...
Ima neko podesavanje kamere ili stampredlazete da koristim kao app za kameru?
Vidim neko p ominje neki lgcamera ili slicno

Ja sam na ics

ovo i mene interesovalo i ne verujem da bas niko nema pojma o tome :/ , pokusacu sa vojkanovim predlogom pa javljam utiske ...fabricki je kamera na evo-u uzas , kod mene autofokus mng ali mng lose radi...bas moras da smiris ruku da bi uhvatio slicicu , nocne slike su horor,jos ako uhvatis neku ulicnu svetiljku celu sliku mi zamaze ... a zapisima sam vise nego zadovoljan , pravi za mene solidne hd klipove :))

Evo ja da se pohvalim da sam uzeo gore pomenuti zamenjeni evo 3d i da sam prezadovoljan :) jos uvek ne planiram root i menjanje romova, da vidim kako radi malo na stock pa cu videti kasnije...

7. best cam configuration
-in 3D camera use tipo jps its a better format than mpo
-Turn auto enhance off
exposure -1
saturation +1
sharpness -1
contrast +0
change ISO to 200

Probajte sa ovim podesavanjima, takodje zavisi od ROM verzije kakve su slike, na 3.6 Sense ICS ( posto GB niko vise i ne koristi ) bi trebalo da su najbolje, ostalo je rizik.

jos uvek ne planiram root i menjanje romova,

Onda je najbolje iskljuci " OTA UPDATE " da bi kasnije eventualno lako prosao instalaciju, probaj stock ali iskreno nemas razloga da ne uradis root, osim ako nije najnoviji hboot.

Poslednja izmena:
Onda je najbolje iskljuci " OTA UPDATE " da bi kasnije eventualno lako prosao instalaciju, probaj stock ali iskreno nemas razloga da ne uradis root, osim ako nije najnoviji hboot.

nisam jos proverio za hboot koji je, ali cu iskljuciti OTA update. Ma najverovatnije cu probati, necu ja izdrzati ali koliko vidim ima dosta bugova sa JB na XDA

Koliko imate slobodne memorije u tel trenutno...
Meni se cifra krece oko 190 mb...i zasto mi pise total memory 797 mb??
Zar nema 1gb

Zar nema 1gb

200 mb koristi Android tako da je 800 slobodno, posle zavisi od rom-a koji stavis ali na Evo nikad neces imati problema sa ram-om koji god rom da stavis, i nemoj da te to brine, Android sam gasi nepotrebne servise ukoliko zauzece predje neku granicu. Postoje alati kojima i to mozes da regulises ali ja nisam osetio potrebu za tim.

Zar nema 1gb

u taj 1gb je uracunat i graficki ram.skini RD 3D Benchmark sa marketa,odradi bench i videces koliko grafickog rama imas,saberes sa tih 797 i to ti je 1024,videces i sam =)

Poslednja izmena:
-in 3D camera use tipo jps its a better format than mpo
-Turn auto enhance off
exposure -1
saturation +1
sharpness -1
contrast +0
change ISO to 200

Eh a kako po vama ostalima koji ste na 3.6 i ICS-u izgleda kada se samo promeni ISO u 400

Ja se izvinjavam, ne znam kako da editujem prethodni post a imam sada bas nesto vazno da pitam...Ponosni sam vlasnik ovog telefona par dana, kupio sam ga od druga...Ima Sense 3.6 i ICS 4.0.3 oficijalni...Imam problema sa kamerom...Naime, kada gledam 3D film, prvo MX Player nece da ga ocita kao 3D ali to sam resio tako sto u galeriji pustim 3D film i idem na more pa prebacim na Play in 3D, onda hoce i MX Player da ga ucita kao 3D...E sada se javlja problem, kada posle gledanja u 3D hocu da slikam u 2D, objektiv ili ekran je zamucen, duplira se slika kao da sam pijan...a kada se slika onda slika ispadne dobro, u 3D rezimu slikanja je sve to okay, samo u 2D izgleda jako lose...Da li je neko imao slicnih problema...

Evo bas sam sad probao ove kombinacije koje si naveo i kod mene sve radi kako treba, nemam tih problema iskreno...

Neko je negde pomenuo da je na ovom tel ova 3d kamera interesantna prvih tri dana....
Za**** se....
Interesantna je tri sata!

Pa ja sam ispucao 20ak fotki i par video klipa u 3d iskreno i to je to, ali telefon sasvim lepo radi-navigacija, net, prilicno je brz i ja sam prezadovoljan, za ovaj cenovni rang daje dosta, po mom misljenju...

Od pre neki dan mi podivljao touch, sam kuća slova u porukama, sam otvara nove linkove na netu itd. Jel imao neko sličnih problema? Inače telefon je na zvaničnom ics-u,rutovan. Nisam još uradio factory reset...

^ Pogledaj micro USB konektor na telefonu da li se zaprljao, pa ga pročisti malo nekom četkicom (lagano, da ne iščupaš pinove). Moguće je da je do njega.

To mora da je neki bag.Meni znak uzvika stajao na stock romu (nexus) kada ima manje od 5-10% tako nešto...
Ili rom ili tema, ne znam šta koristiš...

Који је најбољи тј. најстабилнији 4.1 ром тренутно?

Da li je neko imao sljedeći problem s ovim telefonom:
Kad izađem iz svoje mreže telefon počne neprekidno da se restartuje i ne može da se zakači na drugu mrežu, tj. roaming.
Nisam ni nakon nekoliko dana uspio da ga upalim, tj. jesam ga upalio (jedva) u AIRPLANE MODE i radio je kao foto-aparat i sl, ali nije mogao da posluži kao telefon, jer neće da se zakači na mrežu.
Kad sam se vratio kući (tj. u svoju mrežu) normalno se upalio i sve vrijeme radi bez problema.
Juče sam ponovo putovao van zemlje i ponovo mi se to desilo.
Kad sam se vratio kući, upalio se, ali sam se onda malo igrao i pokušao da ga prebacim ručno na drugu mrežu, i opet se ugasio.
Jednostavno, neće s matične mreže! Izluđuje me ovo.
Zna li iko rješenje ovoga???

Drugari jer moze pomoc..citao sam,ovde, svih 68 stranica i gledao sam jos po nekim forumima ali nikako da nadjem info za moj nazovite ga"problem"...od pre par dana sam ponosni vlasnik EVO-a, e sada tu je problem. Pre toga sam imao Hd2 i na njemu znam sve u prste kako se sta radi oko rutovanja i tih stvari ali ovde vidim da su stvari nesto drugacije. Pa bih molio za pomoc nekog ko zna, sta trebam prvo da uradim tj koji bi bio pravi redosled? p.s.najvise me brine sto je HBOOt 1.53... jer nisam siguran dal` da down-gejdujem na 1.4 ili ne moram...i da li je uopste to moguce.
Ovo mu informacije:

Stock ROM ICS 4.0.3

xxxLOCKEDxxx
SHOOTER_U PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-1.53.0007
eMMC-boot
May 22 2012,01:06:07

verzija RADIO je nema...bar kod mene ne pise
p.s. naravno ovo sve radim da bih mogao da mu ubacujem custom romove i kernel-e ;)

Nazad
Vrh Dno