despot77
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.05.2008
- Poena
- 425
U principu iz ovoga nista nismo saznali o samom telefonu..previse je generalno i odnosi se na sam sistem koji je skoro svuda isti. A malo si i omanuo sa ovim fullhd i sd na tvuKad kazem malo mislim mnogo :d
Pa ne znam šta si ti htio da saznaš, možda kako se telefon ponaša kad se baci sa sedmog sprata na beton pod uglom od 82 stepena, da li može poslužiti kao podmetač za šolju vruće kafe ali bez šećera, koliko žabica može da napravi kad se baci u vodu i to posebno slučaj na Savi a posebno Morava....
Kao što sam rekao meni je telefon alat i tu je da bi mi završio određene poslove sa odgovarajućim stepenom komfora, ne koristim telefon za igranje, pokazivanje komšiji, testiranje njegovog hardwera...naravno možda sve ove potrebe koje sam ja naveo može da ispuni i neki jeftiniji telefon, ali tu je onda manji stepen komfora, na primer manji ekran... cijena mi nije bila bitna jer sam imao izuzetno povoljnu ponudu...
a što se tiče toga FULL HD i SD na tv-u, pa razliku između FULL HD i SD snimka na LG 32LK330 gledajući sa nekih cc 2,5 m ja gotovo ne primjetim.... poenta koju sam htio pokazati je da tražiti od uređaja koji ima rezoluciju daleko manju od HD videa da prikaže taj video u svoj njegovoj raskoši je u najmanju ruku gubljenje vremena, to ne može ni gore pomenuti TV.... dakle za takav zadatak treba imati i drugi alat a to je malo skuplji TV...