vkozomar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2005
- Poena
- 410
ali sam safe, da bezbedniji ne mogu biti :smoke:
Zgodno jeste recimo ako ti se znoje prsti " ko moji " pa ostaju muzge, tada definitivno pomaze
ali sam safe, da bezbedniji ne mogu biti :smoke:
Iskljucis telefon, ali ga bas iskljucis, ne da ode u stendbay... Onda prilikom ukljucivanja drzis dugme za smanjivanje zvuka i onda pritisnes power dugme u isto vreme i drzis oba tako dok se ne pojavi bootloader, odnosno beli ekran gde pisu ti podaci sto me zanimaju :d
*** LOCKED ***
SHOOTER_U PVT SHIP S-ON RS
HBOOT-1.49.0018
eMMC-boot
Oct 3 2011, 15:03:01
^ Hvala, ali fali najvaznija informacija, to je koji je radio. Ta informacija se nalazi odma ispod verzije hboot-a, ali odma cim udjes u hboot, pre nego sto bilo sta pipnes, posto se ta informacija posle iskljuci ili sta, ali se ne vidi... Pa eto, ako bi mogao ponovo da pogledas jos i taj detalj?
http://www.filefactory.com/f/4ef0ef536face67a/ - MTS verzije su RUU_Shooter_U_HTC_Europe_1.20.401.8_Radio_10.59.90 20.00_10.15.9020
znas li mozda koja je telenor verzija?
^ Hvala, ali fali najvaznija informacija, to je koji je radio. Ta informacija se nalazi odma ispod verzije hboot-a, ali odma cim udjes u hboot, pre nego sto bilo sta pipnes, posto se ta informacija posle iskljuci ili sta, ali se ne vidi... Pa eto, ako bi mogao ponovo da pogledas jos i taj detalj?
*** LOCKED ***
SHOOTER_U PVT SHIP S-ON RS
HBOOT-1.49.0018
RADIO-10.14.9020.06_M
eMMC-boot
Oct 3 2011, 15:03:01
Jedino pitanje kada ce biti zvanican update na ice cream ?
^ A sta si sve radio sa telefonom sto se otkljucavanja i sl. tice?
Tebi je postavljeno, sobzirom da ti se desava to sto se desava...kome je to pitanje postavljeno =)?
outlaw odes u taj meni i onda na reboot bootloader pa opet ides u taj skriveni meni,onda pokaze.
Tebi je postavljeno, sobzirom da ti se desava to sto se desava...
Moras prvo da proveris koji je cid od tvog telefona i isto da proveris taj ruu sto hoces da instaliras koje cid-ove podrzava zato te sigurno zeza.otkljucao i rutovao,nista vise.Instaliran je htc sync sa poslednjim drajverima i nece.
Jeste se *****avali za ICS da danas dolazi, il da ga ocekujem na MTS-u?
otkljucao i rutovao,nista vise.Instaliran je htc sync sa poslednjim drajverima i nece.
taj sajt vise neradi,neznam sto,tako da nemogu da ga zakljucam,neznam kako...
evo,sad radi,juce nije...kako ide postupak za zakljucavanje?
svi napisu po rec dve i off,umesto da mi neko sve lepo kaze =)
error: cannot load unlock code.bin
a imam ga,sacuvao sam ga kad sam ga iskoristio za otkljucavanje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari