Šta je novo?

HTC EVO 3D

Iskljucis telefon, ali ga bas iskljucis, ne da ode u stendbay... Onda prilikom ukljucivanja drzis dugme za smanjivanje zvuka i onda pritisnes power dugme u isto vreme i drzis oba tako dok se ne pojavi bootloader, odnosno beli ekran gde pisu ti podaci sto me zanimaju :d

Pa što ne reče bootloader ;) Morao sam prvo da isključim Fastboot, ali evo ga:

*** LOCKED ***
SHOOTER_U PVT SHIP S-ON RS
HBOOT-1.49.0018
eMMC-boot
Oct 3 2011, 15:03:01

Pomaže li?! ;)

^ Hvala, ali fali najvaznija informacija, to je koji je radio. Ta informacija se nalazi odma ispod verzije hboot-a, ali odma cim udjes u hboot, pre nego sto bilo sta pipnes, posto se ta informacija posle iskljuci ili sta, ali se ne vidi... Pa eto, ako bi mogao ponovo da pogledas jos i taj detalj?

^ Hvala, ali fali najvaznija informacija, to je koji je radio. Ta informacija se nalazi odma ispod verzije hboot-a, ali odma cim udjes u hboot, pre nego sto bilo sta pipnes, posto se ta informacija posle iskljuci ili sta, ali se ne vidi... Pa eto, ako bi mogao ponovo da pogledas jos i taj detalj?

http://www.filefactory.com/f/4ef0ef536face67a/ - MTS verzije su RUU_Shooter_U_HTC_Europe_1.20.401.8_Radio_10.59.9020.00_10.15.9020

sense 4 android 4.0.3 Virtuous_Eclipse_Beta3 ovaj rom postize ubedljivo najbolje graficke rezultate,nenamark2 je izmedju 46 i 48 frejmova.steta sto baterija na tom romu malo drzi,neradi kamera,blutut.ima li neki sajt sa nasim hakerima,a ne samo onaj xda =)?

Poslednja izmena:
MTS verzije su RUU_Shooter_U_HTC_Europe_1.20.401.8_Radio_10.59.9020.00_10.15.9020[/QUOTE]
znas li mozda koja je telenor verzija?

Ili ja ne vidim, ili ne piše ;)

Hm, trebalo bi da pise verzija radia... :trust:

Trebalo bi ovako nesto da pise
*** LOCKED ***
SHOOTER_U PVT SHIP S-ON RS
HBOOT-1.49.0018
RADIO-10.14.9020.06_M
eMMC-boot
Oct 3 2011, 15:03:01

Poslednja izmena:
Jok ja, ne piše?! :trust:

Pih... Kakav ti je to telefon :D Nista onda, hvala svakako ;)

outlaw odes u taj meni i onda na reboot bootloader pa opet ides u taj skriveni meni,onda pokaze.

moze li neko da mi kaze kako da ubacum ruu rom?spojio sam ga na pc,pokrenuo exe fajl,islp je neko vreme a onda error...

^ A sta si sve radio sa telefonom sto se otkljucavanja i sl. tice?

Jedino pitanje kada ce biti zvanican update na ice cream ?

Jeste se *****avali za ICS da danas dolazi, il da ga ocekujem na MTS-u?

Na MTS-u ga sigurno ne cekaj...

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

otkljucao i rutovao,nista vise.Instaliran je htc sync sa poslednjim drajverima i nece.
Moras prvo da proveris koji je cid od tvog telefona i isto da proveris taj ruu sto hoces da instaliras koje cid-ove podrzava zato te sigurno zeza.
Promeni cid i resices problem
Da proveris koji je cid na fonu koristi ovaj program

pa stavi neki smajli, otkud znam da se zezas :)

otkljucao i rutovao,nista vise.Instaliran je htc sync sa poslednjim drajverima i nece.

Ako si ga otkljucavao preko HTCDev-a, moras ga prvo zakljucati pa onda pokrenuti RUU.

taj sajt vise neradi,neznam sto,tako da nemogu da ga zakljucam,neznam kako...
evo,sad radi,juce nije...kako ide postupak za zakljucavanje?
svi napisu po rec dve i off,umesto da mi neko sve lepo kaze =)
error: cannot load unlock code.bin
a imam ga,sacuvao sam ga kad sam ga iskoristio za otkljucavanje...

Poslednja izmena:
taj sajt vise neradi,neznam sto,tako da nemogu da ga zakljucam,neznam kako...
evo,sad radi,juce nije...kako ide postupak za zakljucavanje?
svi napisu po rec dve i off,umesto da mi neko sve lepo kaze =)
error: cannot load unlock code.bin
a imam ga,sacuvao sam ga kad sam ga iskoristio za otkljucavanje...

SLobodno ti vodi ovde svoj dnevnik dogadjaja, nemam nista protiv

Nazad
Vrh Dno