Šta je novo?

HTC EVO 3D

zvanicna izjava HTC-a je da ce EVO 3D dobiti Sense 3.6 bas kao i njegov malo slabiji brat, Sensation ;)

Da li se i vama cini da kada se telefon okrene za 90 stepeni, malo screen alingment nije kako treba? Evo sad npr u Tapatalku jedva ubodem gore desno dugme Participared, i jos u par aplikacija mi se cini da to nije to...? A nije da imam toliko debele prste ;)

Edit: Evo sad u Twitteru gore desno kliknem na tweet a izbaci mi manage accounts ;)

Poslednja izmena:
[ROM] Warm TwoPointThree - Release One [Sense3.5][12/31/2011] - Always Brilliant!

Ovo je trenutno na probi i za prvih 10 minuta sam prijatno iznenadjen koliko je sve tecno i odlicno uradjeno.

u odnosu na Leedroid, kakav je? mislim u odnosu na leedroid dok je radio kod tebe?

u odnosu na Leedroid, kakav je? mislim u odnosu na leedroid dok je radio kod tebe?

Ovaj je kao prvo lepsi, ne osetim razliku u " Sense " brzini, odnosno 3.5 mi deluje fluidno. Posle instalacije ST PRO Governor pokazuje oba!!! cpu-a aktivna, sa OC-om 384 - 1.51 Ondemand. Postoje kao i leetweaks i warm tweaks ali ne stizem jos sve da iscackam. Beats bi trebalo da radi ali za sada mi pokazuje da ne mogu da podesim " enhance " dok je prikopcan na headset ( a nije prikopcan ?! ) No to je manje bitno. Poziv radi odlicno odn radio i na njemu je Anthrax kernel dobro poznati.

rade li neki kerneli na orginalnom ruu romu?pitam da neskitam jer nna tom orginalnom romu nerade noviji gpu drajveri,nemoze da podigne sistem a ni hard reset posle nepomaze.dok na primer rade na nakim drugim romovima.

Ovaj je kao prvo lepsi, ne osetim razliku u " Sense " brzini, odnosno 3.5 mi deluje fluidno. Posle instalacije ST PRO Governor pokazuje oba!!! cpu-a aktivna, sa OC-om 384 - 1.51 Ondemand. Postoje kao i leetweaks i warm tweaks ali ne stizem jos sve da iscackam. Beats bi trebalo da radi ali za sada mi pokazuje da ne mogu da podesim " enhance " dok je prikopcan na headset ( a nije prikopcan ?! ) No to je manje bitno. Poziv radi odlicno odn radio i na njemu je Anthrax kernel dobro poznati.

sa antrax kernelima se pojavljuje artifacting,pa da te nezacidi ako fon malo pobrljavi =)

pa evo odgovora svima koji bi probali neki drugi kernel sa orginalnim ruu romom.nemojte to da radite,nece se podici sistem prilikom retarta.posto postavljam pitanja na koja niko neodgovara,evo jos jednog,zna li neko adresu sa koje mogu da skinem crnu tastaturu sa strelicama?

^ Cekaj, pod tim "RUU", to bas mislis na originalni netaknut, ne root-ovan rom?

Poslednja izmena:
Pitanje za korisnike Evo 3D, da li vam se ugiva plastika oko tastera za smanjenje i pojačavanje zvuka, kao i plastika sa suprotne strane, znači deo oko USB ulaza?.Predpostavljma da se to ne dešava na novim telefonima, ali posle par meseci korišćenja da li primećujete to ugibanje.Mode koji sam čačkao u Telenoru ima jako izraženo to ugibanje koje užasno deluje, pa me zanima da li se to i kod vas pojavljuje ili je to samo karakteristično za Telenorov model?

^ Ja nikakvo ugibanje ne primecujem ni posle 4 meseca koristenja, skidanja zadnjeg poklopca ko zna koliko puta do sada i sl...

Kod mene posle 2 meseca samo sa desne strane se oseti ali tek kada namerno trazis polozaj u kome se juce pomeranje plastike.

Ok, hvala ma odgovorima, izgleda da je to samo boljka Telenorovog modela, ipka ga čačka milion ljudi, bilo bi čudo da sve stoji na svom mestu :)

takodje i kod mene ista boljka sa ugibanjem...

Kod mene ima vrlo malo ugibanja sa obe strane po sredini, ali bukvalno jedva primetno, moram bas nekoliko puta da stisnem da bih osetio minimalno pomeranje...

POTVRDA

Evo samo da povtrdim da sam uspesno VRATIO Stock rom sa " LOCKED " bootloaderom znaci = garancija ostvariva

^ Ako ga nisi otkljucavao preko HTCDev-a ostvariva je i to nije problem... Nego je problem otkljucavanje preko HTCDev-a, gde se sve belezi...

^ Ako ga nisi otkljucavao preko HTCDev-a ostvariva je i to nije problem... Nego je problem otkljucavanje preko HTCDev-a, gde se sve belezi...

Pa bilo je sumnje evo cisto radi neke potvrde ako je neko sa mts i boji se zbog garancije, normalno sve je to na svoju ruku.

kako ide postupak =)?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1194053

Sa tim da se povede racuna KOJI RUU uzeti. Ja sam " iscupao stockrom.zip " iz instalacije i stavio ga na SD karticu i pokrenuo. Kad je zavrseno vracen si na S-OFF stock rom i zatim preko fastboot-a komandom vracas S-ON.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1208485 - Lista official Rom-ova i sadrzi link ka " mts " verziji odn. RUU_Shooter_U_HTC_Europe_1.20.401.8_Radio_10.59.9020.00_10.15.9020

p.s. I am not responsible for anything that happens to your device!

Poslednja izmena:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1194053

Sa tim da se povede racuna KOJI RUU uzeti. Ja sam " iscupao stockrom.zip " iz instalacije i stavio ga na SD karticu i pokrenuo. Kad je zavrseno vracen si na S-OFF stock rom i zatim preko fastboot-a komandom vracas S-ON.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1208485 - Lista official Rom-ova i sadrzi link ka " mts " verziji odn. RUU_Shooter_U_HTC_Europe_1.20.401.8_Radio_10.59.9020.00_10.15.9020

p.s. I am not responsible for anything that happens to your device!

ali ja vec jesam s-on...a fon sam odkljucavao preko http://www.htcdev.com/bootloader/unlock i instalirao sam RUU_Shooter_U_HTC_Europe_1.20.401.8_Radio_10.59.9020.00_10.15.9020.06_M_release_219793_signed ovaj rom sa tog sajta.nije bi bas jasno kako da vratim na locked...

a neradi mi wireless zadnja tri dana...uhvati signal,tu nema nikakve greske ali nema koriscenja neta,nece nesto.inace,nije moj wireless =)))))) preko tog signala sam nekih 4-5 meseci koristio konekciju,sada nemogu.nece ni preko drugih odkljucanih.sta moze biti,zna li neko?

Poslednja izmena:
Da li koristite HTC Sense ili onaj Go Launcher?! Danas ga instalirao, nije los...

Nazad
Vrh Dno