Šta je novo?

HTC EVO 3D

pa ovako ili onako, procedura kratko traje i ne boli...:p

3 telefona koja su prosla proceduru su imala verziju softvera 1.20.401.8 i verzija HBOOT-a je bila 0018. Ukoliko ti telefon ima drugaciju verziju softvera i drugaciji HBOOT, moguce da neces moci tako i moguce da treba GoldCard da bi prosao downgrade...
Ja sam to uradio isti dan kada sam kupio telefon samo sam morao malo drugacije jer je bio brendiran na vodafon i posto nemam garanciju nisam ni hteo da cekam ali sam po svim uputstvima koja sam nasao morao da uradim otkljucavanje preko htcdev.com zato pitam . Da li moze da se uradi samo S-OFF a da se prek toga telefon neotkljuca preko htc da se nebi gubila garancija.

u principu, ako se napravi gold card, moze se flesovati sa njega bilo koji rom, zaobilazi se CID koji telefon nosi....
@zookarma, ato sto sam te ja malo nalozio pa si se preznojavao.... al, morao sam (malo) :p:d

Da li moze da se uradi samo S-OFF a da se prek toga telefon neotkljuca preko htc da se nebi gubila garancija.

Na ovim MTS verzijama hboot 1.49.0018 se uradi reflash stock rom-a sa 0007 verzijom i posle Revolutionary - NE IDE SE NA HTC DEV - i dobije se S-OFF i Posle ide Root easy. Moj telefon je dokaz da moze, samo opet, niko ne sme dati da garanciju da ce sve proci u redu kao i na xda.

kako extra izgleda X Series Virtuous S4V Alpha3 Sense 4.0 Android 4.0.3 rom... i kakv bedak,nerade kamera(ni jedna aplikacija,ni ics camera sa marketa neradi),kad se fon prikljuci usb kablom na komp nemoze da prepozna memorijsku...ima dosta bagova.ko ima strpljenja samo da ga proba neka ga skine sa xda.jedva cekam da se rese ti bagovi =)))

ljudi da li neko mozda zna resenje problema sa skypom, naime sve je radilo savrseno do danas. problem se manifestuje na taj nacin sto mi se zvuk prelama i kasni, mene cuju a ja sve cujem isprekidano i sa kasnjenjem.

Jel vam se deshava od kada ste instalirali skype, viber ili whatup da kada hocete da pozovete nekoga, sada fon koci, tj treba mu i preko 10sec da ostvari poziv?

Takodje, jel koristi neko opcije na htcsense.com? Sada pise da je down sistem trenutno? Vredi li pristupiti istom?

zaboravio sam da kazem da se seckanje i prekidanje desava samo kada sam nakacen na WIFI,inace uspeo sam da nadjem neku prastaru verziju skypa i na njemu radi preko wifi ok ali je problem sto ova verzija skupa nema video

Da li neko moze da mi kaze ko koristi skype na ovom modelu telefona da li ima slicne probleme kao ja u gore navedenim postovima ili mu sve radi kako treba . ja se izvinjavam sto smaram ali mi je skype veoma bitna stavka kod telefona

Kolega, licno nemam problema, ne znam ni kako bih pomogao ?

skype meni funkcionise kako treba ali se javlja jedan drugi problem kod skype-a... ode baterija dok kazes keks :(
mozda su problemi sa skype-om vezani sa radiom koji je u telefonu, pa da se proba drugi radio?

Radio je vezan za sve "wireless" usluge (network, wifi, bluetooth).

Evo ovako mislim da sam resio problem sa skype tako sto sam u opcijama sa wireless ukljucio best performance wireless i tek onda je proradilo kako treba

moze li neko da me uputi kako da stvarno vratim fon na prvobitni rom,znaci na ruu rom,pravi?imam rom,ali neznam kako to da uradim...

izgleda da je ovo jedan o retkih telefona kome zaista nema potrebe menjati rom ili kernel.vidim po xda kako se hvale da imaju 5000 poena na antutu benchmark i to kada pojacaju procesor na 1.67ghz...meni je na njegovom orginalnom islo i preko 5000,tj. najvise nesto preko 5200.sa stock romom koji moze da se instalira preko cwm uvek je oko 5000 +/- 200 poena.uz bilo koji drugi rom baterija je ocajna (ili traje recimo koji sat manje) uradili super wipe i battery calibration ili ne.nadam se da ce mi neko reci kako da vratim bas na orginalni rom,a ne na ovaj ,,obicni'' stock koji imam,jer bih bas voleo da vratim sve kako je bilo i prvog dana kad sam ga uzeo.probao sam skoro sve romove i kernele sa xda,stock je zakon.moje iskustvo...

Primetio sam da se sada na jakom suncu apsolutno nista ne vidi na ekranu, doduse meni je brightness na nekih 25-30%, ali ipak... :)

Pa kako misliš? Na jakom suncu i sa 100% osvetljenja jedva se vidi.

Ma znam, jos kad mi je zamrljan ekran... :) A bas cu da uporedim sa Touch Pro2, cenim da je imao bolju "vidljivost" po suncu...

istina; telefon je prakticno ne upotrebljiv na suncu...kada se digne osvetljenje na 100% pocne da se nazire nesto!!

hvala bogu nije bolji ekran pa baterija nekako i izgura dan =) + koji sat vise

Bukvalno zavisi od potrosnje, 3g ili wireless-a , pozivi, igrice, wireless hotspot-a... Meni baterina nekada ne izdrzi 10 sati , najcesce kada koristim wireless hotspot . A jednom mi je trajala i dva dana ...

ja sa auto osvetljenjem nemam nekih posebnih problema na suncu :p

Probao sam auto brightness, i čini mi se da mi baterija tada kraće traje, čini mi se... :) Sada držim na nekih 25-30% (glupi slider nema podeoke :D ) Probaću opet ovih dana...

[ROM]LeeDrOiD 3D V5.4[KERNEL] V5.4 2nd April |Aroma|Tweaks|Fast|Stable|Beats

Odlican ROM, sa dosta tweakova, dobrom baterijom, i blizu 6000 poena na Antutu, Kernel isto LeeDroid.

^ Jel stabilan? Ne restartuje i sl...? Njega jos jedino nisam probao... :p

Koristim ga od kad je okacen sve lepo šljaka ali mi se dešavaju random restarti. Baterija ok od ujtru do uveče padne na 50-tak %. Zanimljivo je i ova opcija sa Samsung drajverima za adreno 220 nenamark2 daje rezultat 38fps što ni sa jednim drugim romom nisam uspeo. I naravno sve pohvale za Aroma instaler extra stvar sami još da instaliran neki tach recovery

Pih, ovo mi ovako nije da furam za svakodnevno koristenje...

Onda je za tebe ROMEOS 3D ;) Nekako mi se cini da je jedini " bugless " ROm za GSM, doduse nisam probao Cobru

Za ovaj ROMeos 3D mi se cini da ga mozes zajahati i da mu nis nece biti, jedn. fercera bolje od stock roma :) + stavis Anryl 10.07 i imas i OC do 1.5. Trenutno sam na Romeos-u jos nekih 10 dana i onda opet na Lee, neke testove dok odradim.

Vrh Dno