wrong...Meni se čini da je to i jedini aahk koji postoji. Neka me ispravi neko ako griješim. Ja sam svoj DHD sa time downgrade-ova i rutovao nakon toga...
...also wrong :d Izgubih bar 3-4 sata danas, dok nisam provalio da ipak treba da nadjem nekako noviju verziju. Ako kome treba:ja nemam pojma koji je moj, ne pise nigde. ali mislim da ima taj jedan samo
ocekujemo i ostale utiske! Ja za pocetak ubacih IceColdSandwich 8.7, kad budem imao vremena, nastavicu sa experimentima. Inace, stavio sam OC na 1.3GHz, na koliko ga ljudi drze, a da je 101% stabilan? znam da ce vise da trosi vjerovatno, ali svakako mi je to tel. br. 2, pored HOX-a, a imam i 2 Anker baterije od 1600mAh + fabricku, sumnjam da cu ostati bez baterije ikadJa od maloprije na JB4.1.2...![]()
![]()
Više informacija popodne/večeras/sutra...![]()
![]()
Prvi utisak: ODLIČNO!
http://4ext.net
ubacih ga!
![]()
ipak, malo sam razocaran, jer ima mnoooogo manje opcija od Ice Cold Sandwicha, cak mi se cini da on radi glatkije, kamera (ne da je koristim, al eto) vise steka, i ova nova google street 360' panorama ne radi... no, probacu i ostale romove![]()
ako si na telekomu, koja podesavanja koristis za data?Probao sam nekoliko ICS-a ali JellyTime mi radi najbolje, najglatkije i najbrze, posebno se instaliraju google apps ali to je par minuta posla, panorama 360 ne radi ali sve ostalo sto se kamere tice radi a mms mi takodje nije radio medjutim resio sam problem tako sto sam u APN za internet ubacio MMSC server iz APN-a za mms i sad mms radi. Kad iskopirate MMSC server onda menu pa save, inace nece zapamtiti novo setovanje.
na VIP-u sam, koristim deafult podesavanja, samo iskopiram mmsc server iz mms apn-a u internet apn, inace izasla je nova verzija JT28 u kojoj je ispravljeno nesto vezano za MMS mada nisam jos probao.ako si na telekomu, koja podesavanja koristis za data?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari