Treće, koji rom je iz iskustva trenutno najbolji? Da li vredi instalirati ICS (vidim na par da nema problema osim snimanja koje je 480p) ili staviti neki proveren 2.3? Značio bi mi neki dobar predlog pogotovo za ICS jer nisam u mogućnosti više puta da mu menjam romove, a ni on nije baš raspoložen za to.
Ja sam bio na Lord Clockan-ovom ICS-u koji se do skora konstantno update-ovao i tek kad sam to stavio, tek onda je DHD postao ono što je trebao da bude od prvog dana. LC je, barem za sada, prestao da daljom nadogradnjom ROM-a i stao je na verziji 8.4.
Link
Hvala unapred. I btw, ovo u odnosu na flashovanje Galaxy S2 deluje kao rocket science.
***a, ja sam se namučio, ali je zapravo procedura relativno jednostavna, odnosno treba naći alat koji će da odradi posao i treba imati samo malo strpljenja i neometanog vremena. Takođe, ne treba biti lijen za čitanjem postova na XDA, jer se tamo krije rješenje. Meni nije pomogao nijedan alat koji je one-click, već ona aDHD koliko se sjećam. Davno je bilo. Znam samo da je morao da ide downgrade na neku stariju verziju androida, vjerovatno zabog radija i tih stvari, pa onda root i dalje samo CWM pa flash na šta hoćeš.
Imaš sad ovaj alat
[TOOL] UMT - GoldCard, Sim Unlock, S-OFF, Auto-Downgrade, Auto-Radio Flash, ROM Clean, pa probaj sa njime, pročitaj temu, utupstvo, pa ako se odvažiš da čačkaš - may the force be with you.
Pod-forum na XDA za DHD je na
linku.
A koliko vidim ima i early beta za
JB4.1.1 za DHD bazirana na CM10. Eeee, HTC, HTC, dabogda te zakopali sa qovnima.
Ajde sad malo ja, par pitanja pošto mene neke stvari bune. Vezano je za hardver telefona. Ako neko zna, informacija bi dobro došla.
Kao što vam je poznato, jerbo sam se raspisao ovdje, olupao sam malo telefon i tom prilikom je nayebao displej. Naručio sam displej iz HK i to je stiglo. Sa korisnikom Garancija sam se dogovorio za zamjenu, ali se ljudina ne javlja na telefon ili nije dostupan uglavnom posljednjih mjesec dana, tako da tražim druge opcije.
Zvao sam servise i cijena zamjene sa ugradnjom mog displeja se šeće od 1700 dinara do 60-70€. Juče mi u jednom servisu u 29. novembra, kod Orla, rekoše da se u preko 90 slučajeva ne može odvojiti touch od displeja, pa da se u paketu mijenjanju touch+displej i to je 50-55€. Takođe, rekoše mi i da postoje dva tipa kompleta, te da jedan ide na konektor, a da drugi treba da se lemi. To je jedini servis koji mi je to rekao i tu mi je nešto sumnjivo, pa rekoh da provjerim, možda neko zna detalje.
Dakle, da li neko zna da li je ova gore informacija istina?
Takođe, da li neko zna neki pouzdan, a jeftin servis koji može da uradi zamjenu displeja?
Fala.
Pozdrav.
Djole