Probaj i ADW Ex, izašao pre par dana, odličan je.![]()
Jel postoji neki poznat problem sa wirelessom?
Desava mi se relativno cesto da se potpuno pogubi kad ga koristim, ne moze vise da se nakaci, nece da skenira... Resenje je ponekad gasenje i paljenje wirelessa a ponekad je potrebno i resetovati telefon.
Jel postoji neki poznat problem sa wirelessom?
Desava mi se relativno cesto da se potpuno pogubi kad ga koristim, ne moze vise da se nakaci, nece da skenira... Resenje je ponekad gasenje i paljenje wirelessa a ponekad je potrebno i resetovati telefon.
A sto neko ne kupi onu od 8gb class 6, pa ne proba cisto da vidimo da li je do toga? 1300 din je
Ja cekam kingstona class 10 posle NG pa cu da vikam utiske.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
KOliko si platio?
Ae nek neko ukratko kaze sta je root.jel to na mobu,kao sto je overclock na kompu?
Ae kupi je ti,pa nam prenesi utiske![]()
Ae prvo nauci sta je root i neke osnovne stvari da ti se ljudi ne bi smejali, a sa ovakvim stavom retko ko i zeli da ti pomogne. Niti mi treba kartica niti me zabole sto na dhd secka video. Meni na sgs sve klizi. Namera mi je bila da pomognem i dam predlog ljudima koje stvarno vole i uzivaju u ovakvim uredjajima. Ti prvo ne budi lenj, pa malo procitaj o cemu je prica ovde, pa onda dodji ovde sa nekim iole normalnim pitanjima
Dali si ti video koliko sam smiley postavio.
Nzn,koliko moze covek biti inteligentan da ne razume da je ovo sala.
U ***,znas sta je root,pa mislis da si popio svo znanje ovog sveta.Bas me zanima kome je smesno sto prvi put cujem za root.U zivotu sam od telefona imao samo sony ericsson k800i i nokiu n73.To jest,nikad se nisam susretao sa androidom,pa sto bi trebao da znam za root.Googlao sam na netu i nisam uspeo da pronadjem odgovor,pa sam pitanje postavio ovde,jer sam mislio da ovde neko verovatno zna.!!!
E, zamisli kakvi smo mi djubrad od likova, znamo a nećemo da ti kažemo...
pu jeb.. ti ljude...
A stavih i tri smajlija...
Prijatelju, ne znam zašto se pravdaš kako si imao ove ili one telefone, problem je u tome što nisi iskoristio ono dugmence pretraga i ukucao recimo "rootovanje" i posle par minuta traženja, naći ćeš šta te je interesovalo, a sigurno si potrošio više vremena kucajući ovaj tvoj prethodni odgovor...
16gb klasa 6 je preko ebaya lexarova 30e sa sve postarinom. Btw class 2 je presporo za dhd.to sa zabadanjem prilikom izlaska iz nekog klipa nema bas neke veze sa karticom...
16gb class2 je oko 4k+ poslednji put kada sam gledao, pa ti vidi koliko bi kostala class4+ ako uopste nadjes kod nas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari