Šta je novo?

HTC Desire HD

Probaj i ADW Ex, izašao pre par dana, odličan je. :)

Ljudi koliko sam se sad razocatao u HTC, ne mogu da vam opisem. Pre par dana je poceo sms da baguje. Dobijem normalno sms, zatim odgovorim ostavim fon. Posle toga se nista ne desava kao da nisam dobio sms, medjutim kad udjem u poruke odjednom se pojavi sms, a nije se cuo zvuk niti je u status baru bila ikonica za sms... Jutros sam se dopisivao sa drugarom i nisam dobio obavetenje o primljenoj poruci, a znao sam da je poslao. Hteo sam do kraja da ispitam sta se desava i zamolim koleginicu da mi posalje jedan sms. Od nje je najnormalnije stigao, medjutim kad sam usao u poruke sve druge su bile izbrisane! Nije meni toliko bitno sto sam izgubio sms-ove, prezivecu ali nije pouzdano. Stvarno veliki minis za HTC....

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Nema tu sta da se zabrlja, pa nisam bas toliko lud.

ne moze tek tako sms da pocne da baguje, ja sam sve i svasta flesovao i romovao, nisam imao takav problem. pokusaj da odradis hard reset, ili eventualno ako si stavljao neki sumnjiv custom rom, vidi da promenis..

Jel postoji neki poznat problem sa wirelessom?
Desava mi se relativno cesto da se potpuno pogubi kad ga koristim, ne moze vise da se nakaci, nece da skenira... Resenje je ponekad gasenje i paljenje wirelessa a ponekad je potrebno i resetovati telefon.

Manisam nista menjao... sinoc sam nasao negde na netu isti problem, sad ne mogu preko fona da trazim, pogledacu veceras. Nisam jedini kojem se ovo desilo sigurno...

Desava mi se relativno cesto da se potpuno pogubi kad ga koristim, ne moze vise da se nakaci, nece da skenira... Resenje je ponekad gasenje i paljenje wirelessa a ponekad je potrebno i resetovati telefon.

ja nemam nikakav prob sa wirelessom, moze biti sto od prvog dana ne koristim stock rom, vec ovaj android revolution za koji ljudi zaista pisu najvise pozitivnih komentara..i svakih nekoliko dana stizu poboljsanja...thumbs up for AR rom

Flashuj neki drugi radio. To je uglavnom problem kod pojedinih radio-a (kako uboga rech).

Imam jedan problem,naime kupio sam telefon pre 3 dana,skinuo oko5 igrica i nasnimio oko 5 klipova,i vec je poceo da mi baguje telefon,npr kad ulazim u galeriju cesto se desi sa zabaguje ili kad izlazim iz klipa.Ako neko ima resenje ,nek kaze :)
Dal zna neko gde u Bg, mogu da kupim futrolu za njega?

Shommi, juce videh kod nekog lika gumeni case za DHD, pitao sam ga gde je uzeo i odgovor je bio na buvljaku za 300 400 din , daxcell ili tako nesto .... lepo lezi ... ne tako cvrsto kao u CaseMate-u ali sasvim zadovoljavajuce.

A sto se tiche galerije i klipova i slika, ja i dalje tvrdim da je za to najveci krivac SD kartica koja je nazalos' class2 u nasim telefonima. Kupovinom kartice vise klase bi se dobio znatno bolji odziv svega ... ali avaj.

Ae boga ti napisi cenu Sd kartice od 16 gb.
jel bi se pri kupovine nove SD kartice 100 % poboljsao odziv,da ne kupim dzabe a da nema efekta?

to sa zabadanjem prilikom izlaska iz nekog klipa nema bas neke veze sa karticom...
16gb class2 je oko 4k+ poslednji put kada sam gledao, pa ti vidi koliko bi kostala class4+ ako uopste nadjes kod nas

@seraph meni kada spojim usbom fon I pustim klip sa youtuba 720p na kompu.... tako secka da je nezdravo, to mi govori da je sigurno do kartice. A ja nemam problema sa izlazenjem iz programa.... cak sa gingerom mi se I galerija brze ucitava.

Meni baguje i dok saltam kroz galeriju:D
Mozda je glupo pitanje,ali dali moze da u fon udje virus,posto sam skidao neke igrice i programe sa neta,pa preko usb prebacivao na fon.

Ja cekam kingstona class 10 posle NG pa cu da vikam utiske.

KOliko si platio?
Ae nek neko ukratko kaze sta je root.jel to na mobu,kao sto je overclock na kompu?

I nemoj posle da se ljutiš ako te neko *****a.. zbog date izjave ili je nakači u potpis, jer se niko ne smeje tvom neznanju, već tvojoj lenjosti da koristiš search dugme....

Ae kupi je ti,pa nam prenesi utiske :D

Ae prvo nauci sta je root i neke osnovne stvari da ti se ljudi ne bi smejali, a sa ovakvim stavom retko ko i zeli da ti pomogne. Niti mi treba kartica niti me zabole sto na dhd secka video. Meni na sgs sve klizi. Namera mi je bila da pomognem i dam predlog ljudima koje stvarno vole i uzivaju u ovakvim uredjajima. Ti prvo ne budi lenj, pa malo procitaj o cemu je prica ovde, pa onda dodji ovde sa nekim iole normalnim pitanjima

Ae prvo nauci sta je root i neke osnovne stvari da ti se ljudi ne bi smejali, a sa ovakvim stavom retko ko i zeli da ti pomogne. Niti mi treba kartica niti me zabole sto na dhd secka video. Meni na sgs sve klizi. Namera mi je bila da pomognem i dam predlog ljudima koje stvarno vole i uzivaju u ovakvim uredjajima. Ti prvo ne budi lenj, pa malo procitaj o cemu je prica ovde, pa onda dodji ovde sa nekim iole normalnim pitanjima

Dali si ti video koliko sam smiley postavio.
Nzn,koliko moze covek biti inteligentan da ne razume da je ovo sala.
U ***,znas sta je root,pa mislis da si popio svo znanje ovog sveta.Bas me zanima kome je smesno sto prvi put cujem za root.U zivotu sam od telefona imao samo sony ericsson k800i i nokiu n73.To jest,nikad se nisam susretao sa androidom,pa sto bi trebao da znam za root.Googlao sam na netu i nisam uspeo da pronadjem odgovor,pa sam pitanje postavio ovde,jer sam mislio da ovde neko verovatno zna.!!!

Dali si ti video koliko sam smiley postavio.
Nzn,koliko moze covek biti inteligentan da ne razume da je ovo sala.
U ***,znas sta je root,pa mislis da si popio svo znanje ovog sveta.Bas me zanima kome je smesno sto prvi put cujem za root.U zivotu sam od telefona imao samo sony ericsson k800i i nokiu n73.To jest,nikad se nisam susretao sa androidom,pa sto bi trebao da znam za root.Googlao sam na netu i nisam uspeo da pronadjem odgovor,pa sam pitanje postavio ovde,jer sam mislio da ovde neko verovatno zna.!!!

E, zamisli kakvi smo mi djubrad od likova, znamo a nećemo da ti kažemo...
pu jeb.. ti ljude... :D:D:D

A stavih i tri smajlija...

Prijatelju, ne znam zašto se pravdaš kako si imao ove ili one telefone, problem je u tome što nisi iskoristio ono dugmence pretraga i ukucao recimo "rootovanje" i posle par minuta traženja, naći ćeš šta te je interesovalo, a sigurno si potrošio više vremena kucajući ovaj tvoj prethodni odgovor...

E, zamisli kakvi smo mi djubrad od likova, znamo a nećemo da ti kažemo...
pu jeb.. ti ljude... :D:D:D

A stavih i tri smajlija...

Prijatelju, ne znam zašto se pravdaš kako si imao ove ili one telefone, problem je u tome što nisi iskoristio ono dugmence pretraga i ukucao recimo "rootovanje" i posle par minuta traženja, naći ćeš šta te je interesovalo, a sigurno si potrošio više vremena kucajući ovaj tvoj prethodni odgovor...

Ma opusteno,necu umreti ako ne saznam sta je root :D

to sa zabadanjem prilikom izlaska iz nekog klipa nema bas neke veze sa karticom...
16gb class2 je oko 4k+ poslednji put kada sam gledao, pa ti vidi koliko bi kostala class4+ ako uopste nadjes kod nas
16gb klasa 6 je preko ebaya lexarova 30e sa sve postarinom. Btw class 2 je presporo za dhd.

Nazad
Vrh Dno