Kraken
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.04.2003
- Poena
- 649
Gde si to nasao za te novce?
ebay, ima u uk prodavac koji ih prodaje stalno po toj ceni.
Gde si to nasao za te novce?
Instalirao sam CM 7 (Gingerbread) na DHD, sve radi uber perfektno![]()
Prvo sam pomislio da ne radi USB storage, ali posle malog akanja sa driverima na WIN7 64bit, sve radi perfektno i bez greske
Evo i par slicica
![]()
![]()
![]()
E da ... i sitnica ... mnogoooooo dobra lock animacija![]()
tako da predpostavljam da je DaPimp nasao neki vec sredjen za DHDWe haven't released CM7 for any platform yet because no camcorders work. You can build it yourself from source if you want it![]()
treba ti program rock player , preko njega ces najbolje pustiti bilo koji divx.
imas full verzije svih programa i igara na www.ipmart-forum.com
registruj se i u sekciji android imas games/software/navigation/ebooks...
Kapiram da si pocetnik sa androidom al to ne znaci i da si pocetnik sa forumima
Lakse ti je mozda da nadjes na Marketu (android aplikacija koju imas preinstaliranu u telefonu) free verzije i Rock playera i nekog file managera, ja koristim ESFile Explorer, nije los.
Da bi otvorio Market moras imati napravljen google account i sa istim se ulogovati na telefonu.
Ako skidas aplikacije preko kompjutera, one moraju biti u .apk formatu i onda npr napravis na memorijskoj kartici folder Instalacije i tu pakujes sve, i onda na telefonu preko file managera navigiras do tog foldera i instaliras aplikaciju.
Ako si isao preko marketa on ti je automatski vec instalirao app. Idi u aplikacije i videces ga.E hvala ti,skinuo sam fille manager, i preko fona sam usao na market i klinuo na rock player i pisalo je da je skinuto,e sad nzn de se to sacuvalo,u kom folderu,usao sam bio u fille manager i ne mogu da nadjem instalaciju?
Prebacim se u airplane mod i pokrenem igricu,kad udjem u nju,kaze mi da ako ocu da nastavim,da iskljucim airplane mod,ja iskljucim i oce,al zato sledeci put,kad ulazim u igricu,iskace mi da nije dobra kopija opet,ja opet ukljucim airplane ali nece.Jel ima neko resenje?MA jok, sve sa shipingom je oko 5 funti:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250713666617&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
To zdravlkelja: Evo sta najcesce koristim pa vidi dal ti nesto od ovoga odgovara:
Od igara angry birdsOd programa nakaci google sky/igo navigaciju (na hd-u je fantasticna, garmin sam izbacio iz kola otkako sam uzeo hd-a), ezpdf reader/ jjcomics (zbog velikog ekrana je hd odlican za citanje stripova i sa nekom boljom karticom stvarno fantasticno ucitava strane) / rockplayer/ pkt auction (za ebay ako pazaris odande) / keepassdroid / tapatalk/ dolphin brovser/ gtasks/ documents to go/ alchemy/ agenda widget/blackmoon attachsave/ busimess calendar/currency converter/ elixir (pazi sa widgetom- srce bateriju)/ google translate/ gps status / note everything/ shredder chess/ switch pro/logmein/ swype (ako kucas dosta na engleskom veoma dobra opcija)/
To shommi: u upustvu u nfo-uti je sigurno stajalo da ga aktiviras u airplane moduMislim da ako aktiviras van tog moda registruje da imas piratsku verziju.
Nek mi neko kaze cemu uopste koristi Rom,tj.dali prilikom romovanja moze da se s**** fon.
ae nek mi neko preporuci neku zanimljivu aplikaciju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari