Kraken
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.04.2003
- Poena
- 649
Gde si to nasao za te novce?
ebay, ima u uk prodavac koji ih prodaje stalno po toj ceni.
Gde si to nasao za te novce?
Instalirao sam CM 7 (Gingerbread) na DHD, sve radi uber perfektno 🙂
Prvo sam pomislio da ne radi USB storage, ali posle malog akanja sa driverima na WIN7 64bit, sve radi perfektno i bez greske 😉
Evo i par slicica 😛
![]()
![]()
![]()
E da ... i sitnica ... mnogoooooo dobra lock animacija 😀
tako da predpostavljam da je DaPimp nasao neki vec sredjen za DHD 🙂We haven't released CM7 for any platform yet because no camcorders work. You can build it yourself from source if you want it 🙂
treba ti program rock player , preko njega ces najbolje pustiti bilo koji divx.
imas full verzije svih programa i igara na www.ipmart-forum.com
registruj se i u sekciji android imas games/software/navigation/ebooks...
Kapiram da si pocetnik sa androidom al to ne znaci i da si pocetnik sa forumima 🙂
Lakse ti je mozda da nadjes na Marketu (android aplikacija koju imas preinstaliranu u telefonu) free verzije i Rock playera i nekog file managera, ja koristim ESFile Explorer, nije los.
Da bi otvorio Market moras imati napravljen google account i sa istim se ulogovati na telefonu.
Ako skidas aplikacije preko kompjutera, one moraju biti u .apk formatu i onda npr napravis na memorijskoj kartici folder Instalacije i tu pakujes sve, i onda na telefonu preko file managera navigiras do tog foldera i instaliras aplikaciju.
Ako si isao preko marketa on ti je automatski vec instalirao app. Idi u aplikacije i videces ga.E hvala ti,skinuo sam fille manager, i preko fona sam usao na market i klinuo na rock player i pisalo je da je skinuto,e sad nzn de se to sacuvalo,u kom folderu,usao sam bio u fille manager i ne mogu da nadjem instalaciju?
Prebacim se u airplane mod i pokrenem igricu,kad udjem u nju,kaze mi da ako ocu da nastavim,da iskljucim airplane mod,ja iskljucim i oce,al zato sledeci put,kad ulazim u igricu,iskace mi da nije dobra kopija opet,ja opet ukljucim airplane ali nece.Jel ima neko resenje?MA jok, sve sa shipingom je oko 5 funti:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250713666617&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
To zdravlkelja: Evo sta najcesce koristim pa vidi dal ti nesto od ovoga odgovara:
Od igara angry birds 🙂 Od programa nakaci google sky/igo navigaciju (na hd-u je fantasticna, garmin sam izbacio iz kola otkako sam uzeo hd-a), ezpdf reader/ jjcomics (zbog velikog ekrana je hd odlican za citanje stripova i sa nekom boljom karticom stvarno fantasticno ucitava strane) / rockplayer/ pkt auction (za ebay ako pazaris odande) / keepassdroid / tapatalk/ dolphin brovser/ gtasks/ documents to go/ alchemy/ agenda widget/blackmoon attachsave/ busimess calendar/currency converter/ elixir (pazi sa widgetom- srce bateriju)/ google translate/ gps status / note everything/ shredder chess/ switch pro/logmein/ swype (ako kucas dosta na engleskom veoma dobra opcija)/
To shommi: u upustvu u nfo-uti je sigurno stajalo da ga aktiviras u airplane modu 🙂 Mislim da ako aktiviras van tog moda registruje da imas piratsku verziju.
Nek mi neko kaze cemu uopste koristi Rom,tj.dali prilikom romovanja moze da se s**** fon.
ae nek mi neko preporuci neku zanimljivu aplikaciju 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari