Šta je novo?

HTC Desire HD

Instalirao sam CM 7 (Gingerbread) na DHD, sve radi uber perfektno :)
Prvo sam pomislio da ne radi USB storage, ali posle malog akanja sa driverima na WIN7 64bit, sve radi perfektno i bez greske ;)

Evo i par slicica :p
snap20101225171344.png
snap20101225180704.png
snap20101225180715.png

E da ... i sitnica ... mnogoooooo dobra lock animacija :D

ohoho pa ovo mora da se isproba odmah :) napisi sutra kakav je battery life bar po onome sto si do sad video :)

a i imaju stariju verziju kernela od moje :p

sad vidoh sta je cyanogen postavio na twitter-u:
We haven't released CM7 for any platform yet because no camcorders work. You can build it yourself from source if you want it :)
tako da predpostavljam da je DaPimp nasao neki vec sredjen za DHD :)

Isprobao bih ga veceras, al mi cudno da na cyanogenmodforumu i na xda nema nista o tome ...

Zdravo

Imam jedan problem,skinuo sam film u .avi formatu(Ko to tamo peva)
i sad kad ga prebacim na HTC DESIRE HD nece da se pusti.?Jel ima neko resenje.
Jel pri kupovini kamera i kamkorder namesteni na maximalan kvalitet?
I jos jedno pitanje.jel moze da mi neko da link za skidanje fille manager i kako da ga instaliram na mob.
Hvala unapred na odgovoru.

Poslednja izmena:
treba ti program rock player , preko njega ces najbolje pustiti bilo koji divx.

imas full verzije svih programa i igara na www.ipmart-forum.com

registruj se i u sekciji android imas games/software/navigation/ebooks...

treba ti program rock player , preko njega ces najbolje pustiti bilo koji divx.

imas full verzije svih programa i igara na www.ipmart-forum.com

registruj se i u sekciji android imas games/software/navigation/ebooks...

Ne znam dal si svatio ,al sam pocetnik sa Androidom.
Jel bi mogo neki link za Rock Player,i kad povezem Fon sa Pc,u koji folder da smestim RockPlayer,dali mi treba file manager da bi ga instalirao na fon,tj kako ga instalirati?

Kapiram da si pocetnik sa androidom al to ne znaci i da si pocetnik sa forumima :)

Lakse ti je mozda da nadjes na Marketu (android aplikacija koju imas preinstaliranu u telefonu) free verzije i Rock playera i nekog file managera, ja koristim ESFile Explorer, nije los.

Da bi otvorio Market moras imati napravljen google account i sa istim se ulogovati na telefonu.

Ako skidas aplikacije preko kompjutera, one moraju biti u .apk formatu i onda npr napravis na memorijskoj kartici folder Instalacije i tu pakujes sve, i onda na telefonu preko file managera navigiras do tog foldera i instaliras aplikaciju.

Kapiram da si pocetnik sa androidom al to ne znaci i da si pocetnik sa forumima :)

Lakse ti je mozda da nadjes na Marketu (android aplikacija koju imas preinstaliranu u telefonu) free verzije i Rock playera i nekog file managera, ja koristim ESFile Explorer, nije los.

Da bi otvorio Market moras imati napravljen google account i sa istim se ulogovati na telefonu.

Ako skidas aplikacije preko kompjutera, one moraju biti u .apk formatu i onda npr napravis na memorijskoj kartici folder Instalacije i tu pakujes sve, i onda na telefonu preko file managera navigiras do tog foldera i instaliras aplikaciju.

E hvala ti,skinuo sam fille manager, i preko fona sam usao na market i klinuo na rock player i pisalo je da je skinuto,e sad nzn de se to sacuvalo,u kom folderu,usao sam bio u fille manager i ne mogu da nadjem instalaciju?

E hvala ti,skinuo sam fille manager, i preko fona sam usao na market i klinuo na rock player i pisalo je da je skinuto,e sad nzn de se to sacuvalo,u kom folderu,usao sam bio u fille manager i ne mogu da nadjem instalaciju?
Ako si isao preko marketa on ti je automatski vec instalirao app. Idi u aplikacije i videces ga.
Probajte mVideo player. On je meni dva puta bolji od rock-a

Deda Mraz je poranio i ostavio mi pokloncic ispod jelke :)

Dakle, uzeo sam ovo cudo :)

E sad, mozete li da mi preporucite neke korisne aplikacije, tipa video i muzicki player i neke druge stvari koje bi mogle da znace? :)

@Kraken Pa da, al me shipping izadje jos 10e..

Ne znam dal ste culi za igricu za Android (NOVA).Opasan FPS,sa sjajnom grafikom,ja sam bio skinuo ,al pri ukljucivanju igrice mi iskace da je to neka pogresna kopija i nece da mi udje.Ako neko poseduje tu igricu na fonu,nek mi posalje link odakle je skinuo.
Zanima me,jer pri kupovini fona,kamera automatski namestena na 8mp,i kako da podesavam koji cu kvalitet(mp) koristiti pri slikanju?

MA jok, sve sa shipingom je oko 5 funti:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250713666617&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

To zdravlkelja: Evo sta najcesce koristim pa vidi dal ti nesto od ovoga odgovara:
Od igara angry birds :) Od programa nakaci google sky/igo navigaciju (na hd-u je fantasticna, garmin sam izbacio iz kola otkako sam uzeo hd-a), ezpdf reader/ jjcomics (zbog velikog ekrana je hd odlican za citanje stripova i sa nekom boljom karticom stvarno fantasticno ucitava strane) / rockplayer/ pkt auction (za ebay ako pazaris odande) / keepassdroid / tapatalk/ dolphin brovser/ gtasks/ documents to go/ alchemy/ agenda widget/blackmoon attachsave/ busimess calendar/currency converter/ elixir (pazi sa widgetom- srce bateriju)/ google translate/ gps status / note everything/ shredder chess/ switch pro/logmein/ swype (ako kucas dosta na engleskom veoma dobra opcija)/

To shommi: u upustvu u nfo-uti je sigurno stajalo da ga aktiviras u airplane modu :) Mislim da ako aktiviras van tog moda registruje da imas piratsku verziju.

Poslednja izmena:
MA jok, sve sa shipingom je oko 5 funti:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250713666617&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

To zdravlkelja: Evo sta najcesce koristim pa vidi dal ti nesto od ovoga odgovara:
Od igara angry birds :) Od programa nakaci google sky/igo navigaciju (na hd-u je fantasticna, garmin sam izbacio iz kola otkako sam uzeo hd-a), ezpdf reader/ jjcomics (zbog velikog ekrana je hd odlican za citanje stripova i sa nekom boljom karticom stvarno fantasticno ucitava strane) / rockplayer/ pkt auction (za ebay ako pazaris odande) / keepassdroid / tapatalk/ dolphin brovser/ gtasks/ documents to go/ alchemy/ agenda widget/blackmoon attachsave/ busimess calendar/currency converter/ elixir (pazi sa widgetom- srce bateriju)/ google translate/ gps status / note everything/ shredder chess/ switch pro/logmein/ swype (ako kucas dosta na engleskom veoma dobra opcija)/

To shommi: u upustvu u nfo-uti je sigurno stajalo da ga aktiviras u airplane modu :) Mislim da ako aktiviras van tog moda registruje da imas piratsku verziju.
Prebacim se u airplane mod i pokrenem igricu,kad udjem u nju,kaze mi da ako ocu da nastavim,da iskljucim airplane mod,ja iskljucim i oce,al zato sledeci put,kad ulazim u igricu,iskace mi da nije dobra kopija opet,ja opet ukljucim airplane ali nece.Jel ima neko resenje?

Heh, nemam pojma. Meni nikad nije trazio da izadjem iz airplane moda. Probaj na blackdriod.net da potrazis odgovor.

Za sada sam veoma zadovoljan telefonom. :)

Jedino sto stvarno jede bateriju.... Doduse, veoma sam nemilosrdan, prvi dan i sve to :D Cujem da se to posle par punjenja sredi.

Jos pitanja (postavio sam pre par strana, ali niko nije odgovorio):

Vidim da se pominju neki romovi... Cemu to sluzi, za sta je korisno, koji je najbolji i da li vredi raditi to? Sta moze da se dogodi ako nesto slucajno zeznem, posto cujem da kazu da je rizicno?

Ako postavljaš ovakva pitanja, moglo bi da bude rizično...

Ma, opušteno, ako pratiš uputstva, teško da se šta može desiti, čak i ako zezneš nešto, male su šanse da ćeš dobiti ciglu, većina današnjih smartphone-ova se teško brick-uju (sa izuzetkom nekih modela, kao T-mobile HD2, SGS bez 3button itd)

A dobijaš u principu neka ciljana poboljšanja, po svojoj meri, recimo ako juriš bolje trajanje baterije, imaš rom za to, hoćeš brži fon, imaš i za to...itd, čitaš šta je neki kuhar hteo sa datim romom da postigne, i to ti je to... One to rule them all ne postoji, svaki ti daje nešto ali gubiš na drugoj strani, nema savršenog, već samo onog koji tebi najviše odgovara.

I, obavezno sačuvaj originalni rom, za slučaj da vraćaš fon na garanciju...

Nek mi neko kaze cemu uopste koristi Rom,tj.dali prilikom romovanja moze da se s**** fon.
ae nek mi neko preporuci neku zanimljivu aplikaciju :)

kako na najlaksi nacin da flesujem novi radio ?

stavljam novi rom zasnovan na 1.72 buildu, u pitanju android revolution 2.0.1 ...kazu da baterija mnogo duze traje...ali kazu i da je najbolja kombinacija taj rom + nova verzija radija od dva'es i nekog decembra...nisam siguran kako je najjednostanije odraditi flash radia pa ako je neko radio nek pliz baci koju rec :)

stavis .zip na karticu i iz custom recovery instal .zip from sd card (kao sto instaliras i rom)

Vrh Dno