Ni po jada za 1.12. nego sam cuo da ce da cekaju kraj decembra jer ga pripremaju za novogodisnju ponudu.
Nesto mi se cini da sam ovaj isti video vec gledao svojevremeno, u vreme kada se Desire HD tek pojavio, tj. isao na testove i preview-ove... odnosno, ono sto hocu da kazem jeste da mislim da je ovo nesto matoro, tj. da je mozda sa tek nekom pocetnom verzijom firmvera, nesto najosnovnije moguce. Iako kao datum kacenja vidim da pise 17. novembar, cisto da se razumemo... primetio sam to
Pa stigao je vec, samo jos uvek ne krecu u prodaju ... sacekaj 1 dec.
Ne preteruj, u svajcarskoj ga jos uvek ne mozes kupiti, verujem da je u vecini zemalja tako.
Yep. U Austriji je u sredu pušten.
^ ne ne ne...pogresno koncipiras stvari...
taj j100 SE je ustvari vishe fon nego sto ce tvoja bivsa jabuka, moj bivsi galaxyS,i svi ti HTC-ovi biti zajedno!!
sve su to igracke sa megapixelima i pleyerima i igricama....ovaj SE je SAMO i nista drugo do TELEFON!drugo i ne moze da bude
deluje smesno,ali je ozbiljniji
opet se pravdas zbog prodaje galaxije![]()
^ ne ne ne...pogresno koncipiras stvari...
taj j100 SE je ustvari vishe fon nego sto ce tvoja bivsa jabuka, moj bivsi galaxyS,i svi ti HTC-ovi biti zajedno!!
sve su to igracke sa megapixelima i pleyerima i igricama....ovaj SE je SAMO i nista drugo do TELEFON!drugo i ne moze da bude
deluje smesno,ali je ozbiljniji
70+? Ako se dobro secam na forumu je cirkulisao sken iz njihove biznis ponude po kojoj je 67k. Valjda nece biti skuplji od toga.
Bio i ja u telenoru u knezu, rezervisao svoj primerak, malo ga i procackao, u sredu uvece ga podizem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari