Šta je novo?

HTC Desire HD

Mislim da je to bio poznat problem kada su se pojavili u holandiji, jesi progooglao, siguran sam da ima dosta o tome i da li moze da se resi bez cekanja update-a.

To je poznat problem. Proximity sensor problem. Mislim da je reseno updateom. Settings/About phone/System software updates/Check now.. ako ti ponudi novi update.

Update je resio problem vecini korisnika, ali prva metoda resavanja problema je bila duvanje u proximity senzor (da, najobicnije duvanje :) )

odradi taj update, pa javi da l je ok, znam da je vecina novih vodafone korisnika imala taj problem sirom sveta, kao sto lazans rece u holandiji najvise...

u Holandiji duvaju nesto drugo ;)

Dosta bolje od Desire-a da, nesto bolje od HD2, ali npr. ne toliko dobra kao na SGS-u. ***, htc i kamere jednostavno ne idu zajedno
Ma pusti kamere, to jos i manje-vise... mene zanima kakav je Desire HD sa video zapisom, tu su uvek opasno kaskali - u manjoj meri sa rezolucijom, u vecoj meri sa brojem frejmova. Jos ne izbacise telefon koji ima fluidan video zapis... uvek je tu falilo "jos malo" frejmova.

markoris, kakav je po tom pitanju... jel' najzad moze da istera svih 30 frejmova u sekundi?

i mene zanima sljaka li 30fps na dhd-u ...

btw,malo pre svratih do poslovnice telenora u knezu, rekose da postoji sansa sutra/prekosutra da dobiju telefon..

Probao juče telefon kod čoveka koji ima sve moguće od android uređaja, Dell Streak, Desire a sad je nabavio i HD, fenomenalan telefon, šta me je na prvi susret i malo upozanavanje najviše oduševilo je kvalitet izrade. Upoređujući ga sa starijim bratom HD2 je za korak ispred po svim segmentima, u realnom radu nisam imao prilike da ga testiram, ali je stvarno vrh, a i 650 eura je :)

Mene odusevljava kakav hardver ide u mobilne. Da mi je neko to pricao pre 20 godina ne bih mogao ni da verujem. ***a, meni je svojevremeno matematicki koprocesor probusio dzep :)

Dakle, ne moze da bude greske sa ovim, ali i mnogim drugim telefonima, moze da bude samo razmazenih musterija ili fanboy-eva koji bi zeleli po svaku cenu da opravdaju svoju kupovinu kao najgenijalniju.

Inace, i meni su rekli da ce mozda od sutra da krene hd u telenoru al da sacekamo jer bas dugo loze ljude sa ovim modelom.

[youtube]JubDmm8FDD8[/youtube]

jako jako loše, naravno imajući u vidu da je to ipak na DesireHD-u. Da je na nekom od 200-tinjak € bilo bi znatno bolje. Galaxy S/Wave su još uvek ne prevaziđeni što se tiče videa. Stvarno šteta što su tako lošu kameru stavili u telefon te kategorije.

btw što se tiče HTC-a i kamera, nije baš uvek sve loše, evo npr novi MyTouch 4G rađen za T-Mobile ima perfektnu kameru, mada opet jako loš mikrofon pa je zvuk katastrofa.
[YOUTUBE]mihUvxbvTGI&hd=1[/YOUTUBE]

U svakom slucaju bolja slika nego na 95% TV stanica u Srbiji :)

jako jako loše, naravno imajući u vidu da je to ipak na DesireHD-u. Da je na nekom od 200-tinjak € bilo bi znatno bolje. Galaxy S/Wave su još uvek ne prevaziđeni što se tiče videa.
Nisam jos uvek sasvim siguran za Desire HD... ali slobodno dodaj i iPhone 4 u ovu listu.

Odlican video zapis ima, apsolutno u rangu sa pomenutim telefonima.
Cak bih rekao i za nijansu bolji... bar se meni vise dopada.

Hmm HD7

''Očekivana cena 19990 do 48990, u zavisnosti od toga za koji se tarifni paket odlučite''...

HD7 čudo tehnike! :d

Autor teksta još uvek fura Symbian! :D

Standardni Desire ima problem sa plastikom koja stiti kameru (na poklopcu baterije), jer se dobija dobija belicasta-mutnjikava fotografija.

Kada se skine poklopac fotografije su mnogo bolje...

Ovu sam ja uslikao (bezveze :) ) sa poklopcem....

htc-desire.jpg

uuuuu, da !
to je veliki problem , nesto se tu zeznulo , ne moze da se polira ili bilo sta .... mutne fotke!!! moram da razbijem tu plastiku ... koji ce mi .... :)
mada vishe koristim foto-aparat...

Evo kratko upustvo kako ukloniti fabricke aplikacije sa DHD:
Potrebno:
1.Uraditi ROOT telefona
2.Titanium Backup (kazu da moze i na besplatnoj verziji)

Slike govore sve:
exploit8.png
exploit9.png

exploit10.png
exploit5.png

exploit6.png

i to je to:D

Odradio sam par videa u poluosvetljenoj prostoriji(ckiljave lampe i upaljen tv i komp) i kamera se ponasala jako "zivahno", malo je sporija bila kod naglih i velikih promena osvetljenja ali verujem da bi napolju,po lepom danu bez problema isterala 30 fpsa.Ako stignem odradicu neki video pa cu postaviti. Takodje onaj dupli flash i te kako ima efekta prilikom snimanja u mraku,jako lepo baca svetlost, tj. osvetljava dovoljno jako da se ne vide samo siluete vec i sami objekti.

kad god vidim novi komentar u ovoj temi ponadam se da je telenor mozda nesto uradio po pitanju ponude ovog telefona, kad ono prc...al zato su vrlo aktivni po pitanju poskupljenja cena usluga..

kad god vidim novi komentar u ovoj temi ponadam se da je telenor mozda nesto uradio po pitanju ponude ovog telefona, kad ono prc...al zato su vrlo aktivni po pitanju poskupljenja cena usluga..

Lolz, sta je poskupelo?

Poslednja izmena:
Jel ce ikada stici ovaj fon kod nasih bednih monopolista?

Nazad
Vrh Dno