Ma pusti kamere, to jos i manje-vise... mene zanima kakav je Desire HD sa video zapisom, tu su uvek opasno kaskali - u manjoj meri sa rezolucijom, u vecoj meri sa brojem frejmova. Jos ne izbacise telefon koji ima fluidan video zapis... uvek je tu falilo "jos malo" frejmova.Dosta bolje od Desire-a da, nesto bolje od HD2, ali npr. ne toliko dobra kao na SGS-u. ***, htc i kamere jednostavno ne idu zajedno
[youtube]JubDmm8FDD8[/youtube]
Nisam jos uvek sasvim siguran za Desire HD... ali slobodno dodaj i iPhone 4 u ovu listu.jako jako loše, naravno imajući u vidu da je to ipak na DesireHD-u. Da je na nekom od 200-tinjak € bilo bi znatno bolje. Galaxy S/Wave su još uvek ne prevaziđeni što se tiče videa.
Standardni Desire ima problem sa plastikom koja stiti kameru (na poklopcu baterije), jer se dobija dobija belicasta-mutnjikava fotografija.
Kada se skine poklopac fotografije su mnogo bolje...
Ovu sam ja uslikao (bezveze) sa poklopcem....
![]()
kad god vidim novi komentar u ovoj temi ponadam se da je telenor mozda nesto uradio po pitanju ponude ovog telefona, kad ono prc...al zato su vrlo aktivni po pitanju poskupljenja cena usluga..
kad god vidim novi komentar u ovoj temi ponadam se da je telenor mozda nesto uradio po pitanju ponude ovog telefona, kad ono prc...al zato su vrlo aktivni po pitanju poskupljenja cena usluga..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari