Šta je novo?

HTC Android - Magic, Hero, Tattoo

Ni na jednom ne radi BT transfer i nece da radi do pojave androida 2.0. Beli magic ces tesko naci jer se 99% prodaju oni koji su kupljeni u VIP-u.Razlika nije toliko velika sem kamere razlika je u prikljucku za slusalice kod hero-a 3.5 mm audio jack tako da mozes da stavis bilo koje slusalice i plastika je kvalitetnija tako da se ne grabe i ne prlja, ekran se manje masti i to bi bilo to otprilike.

Da li su svi VIP-ovi Magici identični? Ponuđen mi je model star 4 meseca, još 20 meseci u garanciji. Pričalo se nešto ovde o različitoj količini RAM memorije i slične stvari - tu mi neke stvari nisu baš ostale najjasnije.

Koliko ja znam svi telefoni kod vip-a su 32A 288MB ram-a dok oni sa 192 MB nose oznaku 32B. Najbolje proveri pre kupovine.;)

vipovi dolaze u 32A verziji,tj.jaci sa 288mb memorije.
Ukoliko nisi siguran,prilikom paljenja telefona drzi volume
Bar na dole i ispisace ti info o telefonu,pa sam tim i da li
Je 32A.

Hvala narode, večeras idem da preuzmem ovu spravicu ako je očuvan kao što se priča, pogotovo sa ovom podugačkom garancijom. Neću da vas pitam koje ROM-ove preporučujete, jer ste se već izjasnili. :)

Juce sam imao mali problem sa telefonom, na faxu sam pokusao da se nakacim na njihov wifi, radio sam to vec 10ak puta sa ovim telefonom, i rom-om (cursorSense). juce kad se nakacio, samo je zamrzo, i restartovao se u krug par puta, sve dok nisam ugasio wifi preko widgeta na ekranu, jer ne bih ni stigao u podesavanjima, jer se odmah restartuje.. kad sam ga ugasio, telefon je radio normalno... da li se nekome desila ova situacija?

Definitivno uživo izgleda odlično. Nije baš lako bilo spržiti Hero ROM, ali uspeli smo. Vodafonovi aparati (VIP) moraju recovery da instaliraju direktno iz aparata, tj. da se 'rootuju' ako sam dobro ukapirao proces. Tj, ubuduće će da ide veoma lako. :)

Poslednja izmena:
E pa sa srecom da ga koristis... A sta si ti uradio, vratio originalni rom ili?

Stavi neki Herov ROM koji mi se činio okej. Ima razlike i više mi se sviđa, pogotovo čukanje na tastaturi - to je verovatno i najveća prednost.

Ima li kakvih benefita od prelaska sa 1.1.x Hero ROM-a na 2.0.4?

Okej, ukapirao, u pitanju je bio neki patch da bi prošljakao ovaj moj ROM sa HTC Sync kroz Blutut. Čini mi se da se neko žalio da ima problem.

Samo vi "kuvajte" pa ce svasta da vam se desava

Nije do roma, ne znam sta se desilo, evo danas sam se normalno konektovao, bez ikakvih problema...

Kako da znam da li je moj magic sa vipa?

Idi na update softvera na HTC sajt, preko onog serijskog broja koji mora da se unese. Trebalo bi da te otkači. :)

Uostalom kakve veze ima? Ako nemaš račun, kao da i nije VIP-ov. Ja sam dobio fiskalni račun i garanciju, miran sam skoro 2 godine. ;)

I ja... :D sad ne znam da li prave problem sto sam ja kupio od coveka koji je uzeo u vipu..?

Auuuu, doziveh i ja da mi prihvati moj serijski broj... mada ne znam koji je ovo rom, nigde ne pominje sense, a ne znam ni koja je verzija, 1.6, 2.1, ili neki update ovog fabrickog?

Poslednja izmena:
Auuuu, doziveh i ja da mi prihvati moj serijski broj... mada ne znam koji je ovo rom, nigde ne pominje sense, a ne znam ni koja je verzija, 1.6, 2.1, ili neki update ovog fabrickog?

Verovatno update fabrickog... u najboljem slucaju 1.6...
Skidajte sa US servera, ostali su spori do bola.

Hoce li ko isprobati ovo veceras?

pa nemam ja originalni softver, stavio sam kursor sens, a pretpostavljam ako je update da treba da ima tu verziju?

Znaci opet nista..... :(

Dripci. :)

Doduše, meni zasad ova Sensa radi dobro - koja god da je. ;)

Koliko sam video ROM Version:3.05.401.3 je poslednji koji je stavljen i dodaje sense za magic ali je android 1.5 kao kod hero-a. Za hero nisu ni izbacili ni jedan update pitaj boga od kad :(. E sad da li za hero da cekam oficijalni update na 2.1 ako ga i izbace ili da rootujem telefon.
Da li ste rootovali hero i koji rom ste stavili?

Strašno hvale poslednji stock Sense UI ROM za Magic. Pošto imam Vodafonov magic (VIP) ne mogu da ga flešujem preko utility-ja, pa ga stavljam kao i svaki drugi custom ROM.

Šta uopšte cursorsence nudi više u odnosu na stock (vanilla) ROM?

Samo SenseUI... nista vise :D

A sto se tice ovog update-a, bar znamo da su se setili da postojimo i mi, valjda ce u skorije vreme izbaciti nesto...

Poslednja izmena:
I ja imam VIP-ov telefon, sknuio sam fajl RUU_Sapphire_HTC_Europe_3.05.401.3_release_signed_NoDriver.exe i najnormanlije flashovao telefon.

Bez problema?? a koji si SN i zemlju koristio da bi skinuo taj fajl? kako radi?

Vrh Dno