Flasovao sam ovaj rom i telefon nije hteo da se bootuje. na kraju sam odustao od njega i stavio ovaj
[ROM][32A][Nov07] MyHero 2.0.5 with Official SenceUI on HTC Kernel 2.6.27
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=552274
i preporodio sam se. Od fabrickog magica i ovoga razlika kao nebo i zemlja. Sve radi stabilno, kamera, wifi, 3g, gps. Sve je tecno, bez laga, prezadovoljan sam.
Mislim da cu ostati na njemu sve dok ne izadje neki 2.1 rom sa sence ui, da je super stabilan.![]()
Stavio sam Android 2.1 na Magica(pre pola sata), za sada mi se cini da je preslab za ovo, sve je dosta sporije...
Evo, pitao sam da li ce biti novijeg roma za nas nesrecnike sa magic-om iz vipa, i odg je:
Dear Mr. ****,
Thank you for your reply, Kindly be informed that your device is branded to Vodafone, the Rom upgrades available on the website for the time being are only compatible to HTC branded devices and won’t be compatible to your device due to customizations made to the software by the network provider, and unfortunately there is no information yet regarding the release of any Rom upgrades for network branded Magic on the HTC website, you can however contact Vodafone to find out if they have released any Rom upgrades for your handset. Please note that you can contact us via support line. For further details, please go to http://www.htc.com/europe/CA_Hotline.aspx., you'll find a toll free number that you can dial only from a landline. Best Regards, HTC Team http://www.htc.com
da, ali ja sam uzeo fon pre nedelju dana, josh uvek ne znam sta i kako bas sve, znam ponesto, al kedan korak da s*ebem, i ode sve, nikoga nisam josh nasao da mi direktno kaze, evo ti 1.6 ovde, skini to, to, to i to, i uputstvo, onda bih i uradio, ovako, ima 1000 romova, svaki se drugacije nseto radi, ovom ne radi BT, ovom WiFi itd...
Pitanje jedno, mozda nevezano za ovo o cemu se dosad pricalo, al da ne otvaram novu temu.
Do skora sam furao N97 ali zbog symbiana sam ga prodao.
Od samog svog pojavljivanja HERO mi se opasno svidja. E sad, odem na gsmarena kad tamo pise da nema bluetooth, mms i jos stosta.
Moze li se na njega nabaciti novija verzija Androida koja ce imati bluetooth za tansfer sa dugim fonom? I jeli to puno komplikovano?
Il da cekam Nexus-a? Znam da je razlika u cijeni velika i da je Nexus bas zvjerka od fona. AL meni licno se Hero mozda i vise svidja od njega, ima neku liniju koja me opasno mami (vazi samo za bijeli).
Nisam neki zahtjevan korisnik, treba mi za sms, ponekad kamera, razgovor, word dokumenta.
Il da ciljam na neki drugi fon?
Nisam neki zahtjevan korisnik, treba mi za sms, ponekad kamera, razgovor, word dokumenta.
Il da ciljam na neki drugi fon?
Moze,imas widget koji to radiJos jedno pitanje u vezi Hero-a. Jel se moze iskljuciti automatsko konektovanje na net? Tj da se pogase oni widgeti i jos stosta, da mi ne nabijaju racun?
Jos jedno pitanje u vezi Hero-a. Jel se moze iskljuciti automatsko konektovanje na net? Tj da se pogase oni widgeti i jos stosta, da mi ne nabijaju racun?
Ako si napravio nandroid backup onda imaInstalirao sam sinoc myHero 2.0.4., evo utisaka.. Dosta nasminkaniji, sve lepse izgleda, 7 ekrana, bolji widgeti. delluje mi da sporije radi od fabrickog softvera, kada treba da se doda novi widgetdzanjem prsta na ekranu, traje mnofo duze nego nekad. u samom meniju ima brdo fabrickih ikona koje se ne mogu sakriti, a ni uninstalirati sto mi veoma smeta.. sad pitanje za one koji znaju maalo vise, da li postoji mogucnost da se vratim na fabricki fw koji sam imao pre ovog loada, znaci onaj 1.5 sa kojim sam ga i kupio, i ako postoji, molim nekakvu pomoc.. Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari