Ja imam Tatto, i prilicno sam zadovoljan sa njim, ali je Android jos uvek mlada platforma u odnosu na Symbian i Windows Mobile, tako da jos uvek postoje stvari na koje ne mogu da se naviknem s obzirom da sam prehodnih 5-6 godina koristio Symbian i WM telefone/pda...
Nisam koristio Tatoo ali jesam Magic,a obicno se to da je touch screen manje osetljiv kod Tatoo-a dovodi u vezu sa nesto manjim ekranom jer ima recenzija koje kazu da ekran nije nista manje osetljiv od Magica npr
Najveci problem je koliko videh sto telefon ima manju rezoluciju pa na Android Marketu ne radi dosta aplikacija koje su predvidjenje za Magic i Hero-dakle jednostavno nisu dostupne,mada to ce se verovatno popraviti sa vremenom![]()
Da, treba da budes Hudini da bi ti najobicniji bluetooth sljakao. To je nedopustiv propust Android platforme i oko toga nema diskusije.
Daj leba ti link za 2.0 za Magic-a recimo, ali ne za Singapur, Honolulu ili Havaje.
Mi ovo pisemo iz zemlje Srbije...
NetCOunter... meri saobracaj preko provajdera i preko wirelessa odvojeno...Jel zna neko gde moze da se vidi ostvareni internet saobracaj preko operatera?
Ja se sad ubih ne mogu da pronadjem, pretpostavljam da mi je pred nosom al ne vidim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari