Ne mogu direktno da citiram člana '
radera' (neće da mi se otvori citat (?)), pa ga citiram na 'oldskool way':
Radera je napisao:
"Moram da se pohvalim da sam posle dve godine korišćenja ponovo kupio htc 10! Meni je to i dalje premium telefon, iako je dve i po godine star model. Gledao sam U 11, vrteo se oko U 12+, ali me staklena ledja definitivno odbijaju. Malko su to bolji i brži telefoni od "desetke", ali aluminijumska ledja, 3.5mm jack za slušalice i još par sitnica su bili presudni da ostanem na istom telefonu jos makar dve godine. Uzeo sam ovaj bordo i izgleda, makar meni nepre*mjau**mjau**mjau**mjau*vo.
Na stranu da sam makinu platio na ebayu 208 dolara, tj 180 evra. A u pošti izgleda da nisu bili pažljivi, pa mi ni carinu nisu naplatili ������ Doduše, na kutiji je pisalo da je reč o spare parts, koji navodno koštaju 15 dolara!"
........................................................
Sve dileme koje si napisao da si imao oko kupovine, imala sam i ja. Naravno, najviše mi se sviđao, kao i danas, htc 10. Prelomio je zvuk, u korist htc U11, iako mi se staklo na leđima i veličina u stratu nisu dopali. Međutim, ja još uvek razmišljam o desetki jer ne mogu da prebolim ta poslednja metalna leđa, naročito pošto vdim da je sve jeftiniji. I sve se tešim da zvuk možda i nije tako loš na svim modelima
Elem, zanima me:
1. Kako si ga kupio sa ebaya, jel to nov ili polovan fon?
2. Ovo za carinu je čista sreća. Koliko se inače carina naplaćuje?
3. Koji je model, tj za koje tržište je planiran?
Jer, aj' da ne bude ono "nama uvaljuju samo krš", probala sam isti model namenjen engl. tržištu i opet je zvuk bio problem.
4. Zvuk - to mi je jako važno. Ne govorim o zvuku preko externih slušalica, on je odličan. Govorim o zvučniku (koji je katastrofa, bar modeli koje sam ja čula) kao i o integrisanoj sluški za razgovor koja je ispodprosečna (dosta pričam fonom i bitno mi je). Nisam detaljno ispitala još par zvučnih opcija, meni jako bitnih - spikerfon i diktafon. Kakvi su tvoji utisci po tom pitanju? yajednosa ostalim postavljenim pitanjima.
Thx.
Kakva je kamera na desetci,za stare korisnike,i posebno me zanima koliko je brz autofokus?
Kamera na desetki je 'mrak', autofokus perfektan (pišem na osnovu modela desetke koje sam ja probala). Po mom mišljenju, na tom fonu je sve perfektno, osim (a to strašno zvuči s obzirom koji je brend u pitanju - osim zvuka).