Crveni je bas dobar, daPonovo na akciji ? Au Ala bi mi seo ovaj crveno crni.. šteta što se nema rodbine u germaniji
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pozdrav svima, naročito htc fanovima. Imam pitanje za vlasnike htc 10 telefona koji su imali manjih problema sa wi-fi, odnosno gde je wi-fi imao lošiji signal. Interesuje me da li je neko primetio bilo kakvo poboljšanje što se toga tiče, nakon instalacije Nougata 7.0? Ja bih rekao da radi nešto malo bolje, a možda sam se samo istripovao.
Javi kakav je ekran. 😀
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Kako ti deluje ovako? Ima li tu Nexus fluidnost? Kesiranje? 😀zanimljiv ,vise bezi na zutu boju iz uglova nego na crvenu 🙂 sve u svemu jako dobar, sem te zutine uglovi gledanja jedni od boljih.
primetio sam da je htc maximalno skratio animacije tako da mob deluje da leti , ali ono sto je sigurno je to da brze ulazi u apk od nexus 5x.(brze ih ucitava i sprema za koriscenje )
Jel si siguran? Mislim da on ima ubrzane i animacije kad klikćeš na stvari u notifikacijama, u settingsu itd
Fuidniji i brži od nexus. Hardver čini svoje. Dosta bolje radi od 5x. Malo bolje od 6p, ali zna da se zagreje.Kako ti deluje ovako? Ima li tu Nexus fluidnost? Kesiranje? 😀
Pa ono. Fluidniji je u chromu a u TT su isti koliko mogu da primetim. U insti isto isti.Kako ti deluje ovako? Ima li tu Nexus fluidnost? Kesiranje? 😀

Dosao sam i u ovu temu 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari