Crveni je bas dobar, daPonovo na akciji ? Au Ala bi mi seo ovaj crveno crni.. šteta što se nema rodbine u germaniji
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pozdrav svima, naročito htc fanovima. Imam pitanje za vlasnike htc 10 telefona koji su imali manjih problema sa wi-fi, odnosno gde je wi-fi imao lošiji signal. Interesuje me da li je neko primetio bilo kakvo poboljšanje što se toga tiče, nakon instalacije Nougata 7.0? Ja bih rekao da radi nešto malo bolje, a možda sam se samo istripovao.
Javi kakav je ekran.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Kako ti deluje ovako? Ima li tu Nexus fluidnost? Kesiranje?zanimljiv ,vise bezi na zutu boju iz uglova nego na crvenusve u svemu jako dobar, sem te zutine uglovi gledanja jedni od boljih.
primetio sam da je htc maximalno skratio animacije tako da mob deluje da leti , ali ono sto je sigurno je to da brze ulazi u apk od nexus 5x.(brze ih ucitava i sprema za koriscenje )
Jel si siguran? Mislim da on ima ubrzane i animacije kad klikćeš na stvari u notifikacijama, u settingsu itd
Fuidniji i brži od nexus. Hardver čini svoje. Dosta bolje radi od 5x. Malo bolje od 6p, ali zna da se zagreje.Kako ti deluje ovako? Ima li tu Nexus fluidnost? Kesiranje?
Pa ono. Fluidniji je u chromu a u TT su isti koliko mogu da primetim. U insti isto isti.Kako ti deluje ovako? Ima li tu Nexus fluidnost? Kesiranje?
Dosao sam i u ovu temu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari