- Učlanjen(a)
- 18.12.2013
- Poena
- 1,145
Ti možda imaš sharp![]()
Druga stvar sense nije kao što je nekada bio ,osećaju se mikrolagovi samo tako. Kada ukljucim one barove da mi pokazuje da li radi u 60fps to tek bude smeh. Tačno se vidi kako je kompanija ostala bez love
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja recimo imam Tianma model panela, imao sam srece pa mi se zalomio model koji nema ono prelivanje u roze boje niti problema sa zutim flekama. Nisam fan 2k ekana, verujem da ima boljih, ali ovo sto imam je i vise nego korektno.Da li bih pljuvao da mi je zapao los primerak? Verovatno da da.
Interesantno je da su navodno prema xda forumu Tianma ekrani su bolji sto se potrosnje tice (manje trosi od Sharpovog) i nisu ni malo inferiorniji od Sharpovog. Problemi su postojali i sa Sharpovim modelima. Ali da, QC kod Tianma jeste upitan, medjutim resen je kasnije.
Sto se tice seckanja i stucanja u svakodnevnom koriscenju, smesna mi je zaista ta izjava i potpuno netacna. Throtteling postoji ali bilo kakvo trzanje u normalnom koriscenju telefona ne postoji (prilikom igranja igara verovatno, ali ih ja ne igram). Stucanje u samom UI-u, zao mi je ali nisam imao... Sumnjam da bi Sense bio uzrok tome...
Ono sto si mozda iskusio je problem sa osetljivoscu odnosno "brzini" odziva ekrana na dodir, sto sam odmah primetio u prvih par minuta koriscenja van kutije - ekran je bio nenormalno osetljiv i desilo se da "zabaguje" odnosno brljavi ako se malo zaprlja odnosno nije potpuno cist. Jednostavno zahteva period navikavanja i meni se ta osetljivost-odziv, cak sta vise imao sam utisak da sam neprecizniji prilikom biranja aplikacija ili skrolovanju u browseru/yt-u... Ali da se srediti nabacivanjem zastitne folije.
Zaista mi deluje da si malo vise kivan jer si verovatno pukao vise love i ocekivao telefon bez mana (sto HTC10 nije) medjutim dobio model koji je problematican i onda malo odlucio da preuvelicavas i pljujes po forumu.
Nema frke, ali nema potrebe ni da siris dezinformacije i generalizujes na svaki model jer te iskustva vise clanova (samo ovde na forumu) u samom startu opovrgavaju.
Svakom moze da se zalomi limun kao i model bez problema tako da ono... A da osim jabukovcima, njihov telefon je uvek savrsen, tako da mozes i tamo da okusas srecu...
I lepo je videti telepa kao padobranca (cak i ako ga nije bilo neko vreme) u svakoj android temi koja se malo zagreje i odmah doliva ulje na vatru...
Poslednja izmena: