Šta je novo?

HTC 10

Instalirao, za ovih dva sata nisam primetio nikakve bug-ove. Telefon leti (valjda ovako radi nexus, nisam ga nikada imao, ali ovo je stvarno ludački kako radi), jedino što više nema opcije "long press recent button" da otvori meni aplikacije, sada je dugo držanje recent dugmeta split window... Šta znam, meni mi je praktičniji od split window...

Na xda prijavljuju da je brzi. MM je imao neka CPU/GPU ogranicenja, dobro je da su ispravili to, a zadrzali potrosnju.

Ja zasad ne vidim razlog da radim factory, sve je kako je bilo ili bolje. Videćemo još.

Naišao sam nešto što mi se i ne sviđa, nekome verovatno nije problem... Kada se slika kamerom, ne može se ući u galeriju pomoću one male sličice dole desno gde se vidi zadnja slika. Možda zato što koristim Quickpic, a onu fabričku app sam disejblovao. Druga stvar, instaliram neku black temu i u meniju izaberem da dialer color bude black. E sad, dialer bude black ali onaj call screen ostaje sa belom podlogom. Na mm se i to menjalo u crno u skladu sa izabranom opcijom ali sada neće.

Ništa strašno, ali, ono... Valjda će da peglaju te sitnice.

Sent from "Alcatel OT Easy db"

Nije možda, nego jeste sigurno :D Radi sa fabričkom galerijom.

Stigao i kod mene, opaa!

Evo i kod mene pristiglo, AT, otkljucan... :)

Kako vam se cini za sa sada vi koji ste apdejtovali? Kakva je situacija sa baterijom pre svega, ima li tu napredovanja?

Videh da je neko spomenuo da dosta brze instalira aplikacije (dobro da su se setili to da rese)

@kvazar

Jesi li siguran da neces da uradis FR? Ipak je pozamasan update a i prelazak na novu verziju...

Edit:

Inace kod mene je verzija 2.41.771.3 (teska 1,27GB)

Poslednja izmena:
Ma naravno, uradiću kad ugrabim malo vremena ali čisto jer je red za ovakav update. Inače i dalje mi je utisak da je sve podjednako dobro ili bolje (performanse i baterija).

Interesantna stvar, DevCheck aplikacija mi pokazuje da su upaljena samo 2 jezgra, dok na MMu je prikazivao clock za sva 4...

Inace posle update-a ostavlja utisak da brze otvara i radi u odnosu na MM ali mislim da im je throttling dosta agresivniji na N-u...

Sto se tice DevCheck aplikacije, evo sta je flar2 napisao:

"Unfortunately, with Nougat you need root to see basic information like that. You'll see many things are missing without root on Nougat. Google really went overboard with security."

Videh da je neko spomenuo da dosta brze instalira aplikacije (dobro da su se setili to da rese)

Google je na Android N to resio, koriste drugaciji dex2oat kompajler.

To je do Nugata. Google je nešto naredio. Pogledaj ujutru kad ustaneš, imaćeš 3-4-5 aplikacija u najboljem slučaju :D
Isto je na svim telefonima/brendovima koji su trenutno na 7.0.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Blago vama, moj vec 15 dana u servisu, samo se restartovao i zaglavio u airplane modu, kazu iz servisa da ce zameniti maticnu i plocu za punjenje, cekaju da stignu delovi...

Da, MTS ga tamo odneo, uzeo sam ga preko njih, pratim preko njihovog sajta stanje... :(

Pozdrav svima, naročito htc fanovima. Imam pitanje za vlasnike htc 10 telefona koji su imali manjih problema sa wi-fi, odnosno gde je wi-fi imao lošiji signal. Interesuje me da li je neko primetio bilo kakvo poboljšanje što se toga tiče, nakon instalacije Nougata 7.0? Ja bih rekao da radi nešto malo bolje, a možda sam se samo istripovao.

To je do Nugata. Google je nešto naredio. Pogledaj ujutru kad ustaneš, imaćeš 3-4-5 aplikacija u najboljem slučaju :D
Isto je na svim telefonima/brendovima koji su trenutno na 7.0.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mislim da je to previše agresivno postavljeno, po meni bi valjalo da ostane bar 10 app. Nego, da li vam radi weather clock widget na Nova?

Istina, previše je agresivno.

Da, MTS ga tamo odneo, uzeo sam ga preko njih, pratim preko njihovog sajta stanje... :(
Ne bih da te zracim. Ali moje iskustvo i par ljudi oko mene sa Begramom je blago receno katastrofalno. Voleo bih da ti nemas takva iskustva sa njima.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

nije baš mesto za pitanje ali treba mi pomoć. Vidim da @batahtc ima a9. Da li je stiglo ažuriranje za 7.0? Moj aparat je kupljen u MTS i nema ažuriranja
izvinite na upadu

nije baš mesto za pitanje ali treba mi pomoć. Vidim da @batahtc ima a9. Da li je stiglo ažuriranje za 7.0? Moj aparat je kupljen u MTS i nema ažuriranja
izvinite na upadu
Meni je stiglo jos pre nekih 20 dana. Ali imam problem da uradim update... Inace telefon je sim free.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Uzeo bih HTC 10 da zamenim 6p, treba mi manji telefon, a ne odgovara mi S7/IP7. Citam samo o nekim problemima ovde, a nema ih ni po oglasima. Neka preporuka?

Uzeo bih HTC 10 da zamenim 6p, treba mi manji telefon, a ne odgovara mi S7/IP7. Citam samo o nekim problemima ovde, a nema ih ni po oglasima. Neka preporuka?
083eddb3aeb9e8666ee2bb95281cae40.jpg

Jedini problem koji ja imam sa telefonom evo od 17.maja jeste problem sa wi-fi,tj slabije vata signal od npr Htc M8-M9.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Ponovo na akciji ? Au Ala bi mi seo ovaj crveno crni.. šteta što se nema rodbine u germaniji

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Mene izadje 320E u telenoru, a firmin je broj, tako da nije los deal. Bio sad, guzva do zla boga u telenoru.

Nazad
Vrh Dno