Sviđa se i meni izrada na 10. Uopšte gotivim HTC, jako sam bio zadovoljan sa One M8, uvek sam govorio da mu je jedina mana bilo što nema skener otiska (za mene je tada to bilo mana a ne kamera, drugi fon sam nosio nokia 808, brutalnu kameru imao, brutalan zvuk imao).
Sada su me razmazili od S6, pa 5x i 6p, evo i S7E razbija na automatici, kvalitet i brzina slikanja je za svaku pohvalu na S7E. Navikao da slikam na automatici i glavnim telefonom, odmah mi je slika u glavnom fonu i mogu da šerujem gde i kako goću. Ručna podešavanja prestaju da mi budu prednost, izvadi i okini, baš kao što apple fura od samo početka. Prioritet pri izboru ostaju displej, kamera i zvuk.
kao što kaže @Vojkan. Skup je OnePlus 3T po meni, te pare a telefon bez garancije i ovlašćenog servisa ovde ne mogu da keširam. Čak i za običan ne mogu da prevalim nikako tu lovu bez garancije (video sam za 435e), 6P mi je tu bolji i pre bih njega uzeo, i jeftiniji, na strani 6p je sjajna kamera, podrška google i sjajni zvučnici (nemoj samo neko da me ubeđuje da One ima bolju podršku, znam kad sam na 6p dobio 7 a kada 7.1.1, tu nema govora, podrška je na strani 6p).
@Imotep95, imam aparat, ali ne nosim ga stalno, zapravo nikad nije tu kad treba, više sam okino slika telefonom.