Šta je novo?

HTC 10

Prosto mi je neverovatno da u jednoj Holandiji izbacuju iz ponude aktuelne flengship uredjaje. Htc stvarno lose radi odredjene poslove.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Jedno pitanje: imam HTC 10 i generalno sam i više nego zadovoljan. Ono što mi smeta, je slab zvuk tona na zvučnicima kada me neko zove. Recimo, ista melodija koju sam koristio na Note 3, ovde se slabije čuje. Svi hvale zvuk na HTC 10, preko slušalica stvarno jeste nadprosečno kvalitetan, ali ova kombinacija dva zvučnika (gornji za visoke tonove, donji za niske) bar meni ne zvuči najbolje... Da li još neko ima ovakav utisak/problem?

Sent from "Alcatel OT Easy db"

Jedno pitanje: imam HTC 10 i generalno sam i više nego zadovoljan. Ono što mi smeta, je slab zvuk tona na zvučnicima kada me neko zove. Recimo, ista melodija koju sam koristio na Note 3, ovde se slabije čuje. Svi hvale zvuk na HTC 10, preko slušalica stvarno jeste nadprosečno kvalitetan, ali ova kombinacija dva zvučnika (gornji za visoke tonove, donji za niske) bar meni ne zvuči najbolje... Da li još neko ima ovakav utisak/problem?

Sent from "Alcatel OT Easy db"

Pogledaj u opcijama-imas nekoliko moda. Ja na primer koristim da postepeno pojacava jacinu zvuka i da smanji kada ga uzmem u ruke.

Sto se same glasnoce tice, sta znam, jeste slabija od Z2 koje sam imao ali ne bih rekao da je slab. Kombinacija sa dva (1+1) zvucnika jeste cudna ali je sasvim dovoljna za multimediju. Meni jedino smeta sto taj za nize tonove nije usmeren ka korisniku, pa onda bas u bucnijim situacijama moras da posegnes za "cup" resenjem...

Inace sto se apdejta tice, naucio sam lekciju iz Nexusa... Cekam prvo da vidim situaciju sa bagovima, pa tek onda da li cu da apdejtujem ili sacekam sledecu verziju... ^^ Apsolutno mi je beskorisna najnovija verzija Androida ako dolazi sa bagovima koji mi ubijaju celokupno UE sa telefonom...

Poslednja izmena:
Probao sam sve te opcije, ali ne ide. Recimo, ovaj ton

https://www.youtube.com/watch?v=Z_LwrTN6sB0

sam koristio na Note 3 i dosta je bolje zvučao. Možda nije stereo pa ga to zeza ili šta već...

Što se tiče update-a, imamo isto razmišljene, iako na XDA hvale Nougat po svim pitanjima. Za sada...

Kako to sa OTA funkcioniše? HTC izbaci OTA i onda svi koji su kod nekog operatera dobiju automatski ili HTC prosledi operaterima, onda oni napakuju svoj bloatware, pa tek onda puste OTA?

Mozda one Americke verzije napakuju bloatware... Ali da, to tako ide.

Zavisi od CID-a i regiona. Svi HTC__xxx su bez dodatnog carrier bloatware-a.

Poslednja izmena:
Loše sam sročio prethodnu poruku, a sada je kasno da je menjam. Još ništa od Nougata za mene :/

Strpi se bice do kraja meseca :)

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

I HTC M9 Dev dobio Nougat update.

Brzi su, do kraja meseca bi trebalo svi da dobiju.

Da li su 10-ke iz mts-a ili telenora zaključane?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Koliko ja znam iz mts-a su svi telefoni otključani, telenor su verovatno zaključani, tu sam 10 godina i svaki telefon im je bio zaključan.

Iz Telenora su simfree, za mts nisam siguran, a u Vip-u poslednje 2 godine ne zaključavaju.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mnogo fino. Samo na nemačkom izgleda, na austrijskom 600€ opušteno.

53ba07e464f73214507f26bde9e7c5a1.jpg

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Nasi prodaju po KP za 400-450€.

A garancija? Ista kao u MM ili... :)

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Meni je ovaj crveni čista perverzija.
Inače nisam ljubitelj tih šarenih, ali ovaj je...

Bilo je za 420 od nasih vip/telenor/mts pre 10ak dana. Evo G5 360€ neotpakovan.
Ako vam je stalo do garancije i servisa, vip/telenor/mts ili neka ovlascena radnja.
Jeste crveni perverzija.

Meni je ovaj crveni čista perverzija.
Inače nisam ljubitelj tih šarenih, ali ovaj je...

+1
Šteta što htc ima očajnu dostupnost i što mu je cena neopravdano veća u odnosu na konkurenciju ...
Ko već kupuje po EU može da kupi OnePlus 3T ;)

Telefon samo što se pojavio -
UK prices are £400 for the 64GB edition, and £440 for the 128GB - in our view an extra 40 quid for doubling your storage is a no-brainer! In Europe the respective prices are €440 and €480.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ima G5 za ispod 400€
OnePlus 3T kod poznatih sa KP 499€ ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

@Imotep95, to je verzija za Hong Kong, nema šanse da vidi sve LTE mreže kod nas, plus bez ikakve garancije.

Vrh Dno