Šta je novo?

HTC 10

Hmm...pa onda mi se vide isplati da uzmem telefon kupljen ovde i imam garanciju, nego da se mlatim sa ovim, platim vise i nemam garanciju. Samo mi nije jasno, ako taj sa KP kaze da je srebrno-crna kombinacija, onda ili taj telefon definitivno nije za Tajvansko trziste ili me laze nesto...

Rekao bih da te laze. Ne moze biti ako IMEI drugacije kaze. I mrzim kad ne postave sliku telefona ili kutije na KP.

Bolje kupi ovde Carbon Gray verziju :)

Tako ce i biti na kraju. Da sam otisao u SU, pljunuo 20€ na gorivo, platio telefon i video da nije to ono o cemu smo pricali...pa tacno bih ga za mosnice i o prvu banderu okacio.
Vidim da ima simfree carbon gray za 570-580€ sa garancijom, verovatno ce mu za nedelju ili dve cena biti 550 i uzimam. Lepo imam papire, odradim punomoc, ne boli glava [emoji6]
Hvala jos jednom!

Haha :)
Ma nema na cemu :). Bolje tako za 550€, sa garancijom i da ne brines.
Uzmi carbon gray nemoj Silver. Ali svakako je Crno-siva najlepsa. :)

Ma da, prvi pik mi je bila da crno siva kombinacija, odmah iza nje ovaj crni tj carbon gray, ali silver ili ne daj ti Boze gold nikako...prosto to nisam ja...
A ovo za cenu i garanciju, pa posle svega mislim da je tako ipak najpametnije [emoji6]

Pogledaj i Nexus 6P. On je isto dobar, njega bih pre uzeo.

Carbon Grey je uživo deset puta lepši nego na slikama. Pravi stealth izgled.

@Zile, gledao sam ga, ali mi nekako nije "legao"... Odlican telefon, ali... Zato sam lomio izmedju ovog HTC 10 i eventualno novog Nexus-a, ali ko ce ga docekati. Sad mi je prilika, em mogu dobili lepe pare za nov iP, em ovaj sad izasao, em mi se ne ceka do pred kraj godine [emoji1]

@SretenBG, saznacu uskoro, nadam se [emoji6]

Onda idi na sigurno. Ovaj + garancija :)

Posle par punjenja baterija se stabilizovala, minimum pet sati SOT-a je realna priča uvek na mobile data, wifi gotovo i da ne koristim ovih dana.
2b452791630b8d05873a32a4ec9b1b7e.jpg

ca73444832f46f415ec294b620bc5731.jpg

70030e4c8119dd6471968ae18a7d490e.jpg

3926121975b615a46a1e426ddcf1c906.jpg

f3c68b1357453b0ea4708265e7036e35.jpg

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Onda je baterija ok. Isključio si onaj Smart Boost? :)

Mislim da su to namerno stavili, sve se kesira sto moze, pa su pozivi sistemskim aplikacijama izvrseni u trenu, bas leti. Prilicno sam impresioniran kako radi.

Sent from my ASUS_Z00TD using Tapatalk

Hoće li 10ka skoro na 500e :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

U tih 1,8 gb nije nista kesirano,to je samo sistem zauzeo,sto je previse po meni.
Izgleda da ni htc nije ostao imun na bloat. . .
Sistem na nexus 5x zauzme oko 700mb,znaci vise nego duplo manje.

U tih 1,8 gb nije nista kesirano,to je samo sistem zauzeo,sto je previse po meni.
Izgleda da ni htc nije ostao imun na bloat. . .
Sistem na nexus 5x zauzme oko 700mb,znaci vise nego duplo manje.
Da samo što na 5x sistem ide i do 1 GB, plus 5x ima 2 GB rama. Drugačije se ponašaju telefoni sa 1, 2 i 3 ili više GB rama, više memorije zauzmu isti procesi na ovima koji imaju više rama. Meni je ovo ok, ima skoro 700 mb keširano + 900 mb u servisima, šta ćeš više :)

Ok,to je malo bezveze jer se onda ta razlika u gigabajtima toliko i ne primeti.
A ne znam i zbog cega iste stvari zauzimaju vise memorije na telefonima sa vecom kolicinom iste?

Sent from my Nexus 5X

To i mene upravo interesuje, pa sam i zbog toga postavio ono pitanje

Sent from my D6503 using Tapatalk

Zato što su 64 bit SoC-ovi, a i sam Android sistem voli da se oseća komotno :)

Došao sa lep cenom :D

Btw. HTC podrška ne zna šta su Tianma i Sharp :)

Ja pre pola sata bio u mts-u u NS-u i kazu da ga jos nisu dobili.
Ne vidim ga ni na sajtu...jesi siguran da je 10? Da nije neki drugi?

Ja pre pola sata bio u mts-u u NS-u i kazu da ga jos nisu dobili.
Ne vidim ga ni na sajtu...jesi siguran da je 10? Da nije neki drugi?
100%, pricao sa radnicom o paketu nekom sa popustom.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Reče mi radnik u mts delta city da su dobili samo jedan htc 10. Ne zna kada će zvanično krenuti...

Cim krene zvanicno, ocekujem da cena u oglasima ode barem za 30€ dole. Sto znaci da ce ih biti za vec nekih 530-540€.

Vrh Dno