Šta je novo?

HTC 10

Sam od sebe prestao da radi. Noc prije sve normalno punio,sledeci dan kad sam krenuo da stavim da puni nece. A kabal je isrpavan.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Probaj na drugom telefonu sa Micro usb kablom da vidiš da li puni.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Sto znaci da garancija pokriva i punjac? To je lepo od htc-a.

Pa zar to nije sastavni deo uredjaja? Kod svakog telefona bi to trebalo da je pokriveno garancijom.

Ово је послао 6п!

Nije sastavni deo. Sve zavisi od uvoznika i brenda. Npr za samsung znam da garancija nije pokrivala punjace do pre dve godine.

Zakon se izmenio 2013. Trebalo bi da je sastavni deo, ali sta znam.

Ово је послао 6п!

Mislim da je garancija na punjace i baterije 6 meseci,neka me neko ispravi ako gresim.

I ja mislim da se navodi takva garancija za baterije/punjace.

Prosto je nemoguce da ni danas ni kod jednog operatera nema ni jednog primerka Htc 10.
O maskama i da ne pricam.

Ja sam prezadovoljan, prešao sam sa G3... Malo mi je klizav pa bih ipak da kupim negde neku masku.

Prvo su kasnili, onda su nabavili po 7-8 komada I prodali za jedan dan. Kad su videli da postoje ljudi koje interesuje jos nesto sem Samsunga I Aple-a, odlučili su da ne rade nista I ne nabavljaju nove skoro mesec dana.
Dobar osecaj za biznis.

U vipu ih imaju, ali iskljucivo za online prodaju. U telenoru ih nema na stanju trenutno, a kad ih i bude bice ih takodje za online prodaju. U mts nemaju pojma, nikakvih informacija, kazu da nema razloga da ga ne prodaju jer imaju i druge modele htc-a, ali ne znaju kada ce ga biti u ponudi kod njih.

Ovo je ogromna sramota za htc.
Šta im znači napraviti dobar telefon kada kasne sa isporukom skoro 2 mjeseca. U telenoru ni u vipu ga nisam viđao u poslovnicama, mts ih nema ni u ponudi. Može jedan provajder da zabušava, ali sva 3 teško...

Nema tu sramote znalo se da ce puci cim ga nisu predstavili u isto vreme kada je predstavljen s7.. Polemisalo se vec o tome na ovoj temi i opet sam ja bio upravu :)

Doslo je do toga da je google resio da izadje u susret htc, da ih izvadi iz kanala ,rezultat dva nova htc nexusa u okt,nov

LG

Poslednja izmena:
Znači ako ga nema u Srbiji kod operatera tada ga nema nigde?

Verovao ili ne, biznis van Srbije ne počiva na burazersko-kumašinskim kombinacijama.
Niti je Google dobrotvorna ustanova koja eto spašava HTC.

Da me ne shvatiš pogrešno, svejedno mi je šta će biti sa HTC-om.
Mnogima se tresu gaće u biznisu sa telefonima, pa tako i njima.

O ***.. [emoji15]

LG

Poslednja izmena:
Pa ne znam odakle da krenem jer ti je ceo post teska glupost da prostis.. Zato je moj post onakav. Plus sam u busu na 55c tako da ni nemam vremena za neki ozbiljniji odgovor :)

LG

HTC, Sony, Blackberry... svi su oni u problemima, ovakvim ili onakvim.
I oni i mnogi drugi.

I onda se pojavi forumski baja koji otkrije toplu vodu.
I kaže kako je on odavno rekao da je HTC-u kraj.
Te je to što desetke nema kod operatera u Srbiji i to što HTC izradjuje nove Nexuse krunski dokaz njegove propasti.

A znači u prevozu si..
Ja sam razumeo da si na drogama ili alkoholu...
Tako bi već donekle razumeo nesuvislosti koje pričaš :)

Ne znam kako je van Srbije, al ovde preterase.

"A znači u prevozu si..
Ja sam razumeo da si na drogama ili alkoholu..."

O-pla-ka-o! Cela kancelarija me gleda kao da sam lud... :D

HTC, Sony, Blackberry... svi su oni u problemima, ovakvim ili onakvim.
I oni i mnogi drugi.

I onda se pojavi forumski baja koji otkrije toplu vodu.
I kaže kako je on odavno rekao da je HTC-u kraj.
Te je to što desetke nema kod operatera u Srbiji i to što HTC izradjuje nove Nexuse krunski dokaz njegove propasti.

A znači u prevozu si..
Ja sam razumeo da si na drogama ili alkoholu...
Tako bi već donekle razumeo nesuvislosti koje pričaš :)

koliko si ogranicen kada tako moram da napisem.. samo malo da upalis mozak? i ima samo da ti se javi.

htc koji ne moze da odradi logistiku za trziste kakvo je srbija ,sta ti to govori o njima kao firmi ? prodaja cveta ? :wall:

druga stvar sto ocito ne znas da je htc maltene tvorac androida i da googlu ne ide na ruku da se ugase, ne samo zbog toga nego i zbog politickih odnosa prema tajvanu i kini (google je usa kopanija u svojoj osnovi) . politika i ekonomija nikada ne idu odvojeno jedno od drugog

treca stvar ,zbog kasnog predstavljanja nisu iskoristili kisobran marketinga od strane samsunga i tu im je bio kraj,za kapiranje nekih stvari ne treba ti klima nego samo da ukljucis mozak.

mada i ja pricam sa covekom koji u svakoj temi soli "pamet" ,opste je poznato o kakvim ljudima se radi..

Poslednja izmena:
HTC je bio i ostao podrumska firmica u odnosu na druge velike igrace. Nema od njih nista. Pogotovo sa ovakom poslovnom politikom.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno