Šta je novo?

HTC 10

HTC 10 4K Walking Camera Test!

HTC 10 Front Camera OIS Walking Test!

Legao sam da spavam sa 80% baterija na htc 10
I sa 60% na s7e
Sve moguce iskljuceno.
Probudio se sa 59% na s7e i sa 63% na htc 10

Android system je na 30% kao i na s7e
Sem sto na s7e baterija nije iscurela

Druga stvar je ekran na suncevom osvetljenju, ni upola dobar kao na S7e.
Neko je okacio sliku gore kako ekran izgleda pod polarizovabim naocarima, imam polarizovane naocare i boje se uopste ne prelivaju onoliko koliko na toj slici, skoro je pa zanemarljivo

I trece, cekam onaj update sto poboljsava kameru jer kamera trenutno nije ni upola dobra kao na s7e.
Ali telefon radi daleko fluidnije od s7e

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel imaš neke uporedne primere fotki?

I trece, cekam onaj update sto poboljsava kameru jer kamera trenutno nije ni upola dobra kao na s7e.
Ovo mi izgleda kao preterana ocena...

Možeš li uslikati par slika na auto podešavanjima sa oba telefona (istu stvar sa iste udaljenosti pod sobnim osvetljenjem pa potom istu tu scenu pod smanjenim osvetljenjem)?
Uploaduj na flickr, zippyshare.com ili dropbox da bi slike ostale netaknute/nekompresovane.

Ovo mi izgleda kao preterana ocena...

Možeš li uslikati par slika na auto podešavanjima sa oba telefona (istu stvar sa iste udaljenosti pod sobnim osvetljenjem pa potom istu tu scenu pod smanjenim osvetljenjem)?
Uploaduj na flickr, zippyshare.com ili dropbox da bi slike ostale netaknute/nekompresovane.
https://www.dropbox.com/sh/ls4jh84ehrvssmg/AADchL2J36SQIIv54qvs9gM5a?dl=0

Slikano sve na auto podesavanjima sem sto je 16:9, 9mpx

HTC na svakoj od ovih slika je trebalo vremena ili da kliknem da bi fokusirao

Poslednja izmena:
S7 su bolje ispale, ali koliko vidim pretežno zato što veštački podigne boje i kontrast.
Na drugoj slici 90% zumiranoj se vidi razlika što se tiče šuma i peglanja, ista stvar kao i sa bojama i kontrastom, za moj ukus S7 to radi suviše agresivno.

Opet to je samo iz mog ugla, ja volim da telefon što manje agresivno obradjuje slike zato što svaku sliku do koje mi je stalo editujem u fotošopu.
Za point and shoot scenario je dakako bolje da telefon što više obradi fotku.

Hvala za fotke, kada budeš imao vremena postavi i par uporednih low light fotki u raw formatu.

https://www.dropbox.com/s/gwcsiao71ebmeqk/htc10.png?dl=0
https://www.dropbox.com/s/4xjg2y03c6ky3gx/s7.png?dl=0

S7 su bolje ispale, ali koliko vidim pretežno zato što veštački podigne boje i kontrast.
Na drugoj slici 90% zumiranoj se vidi razlika što se tiče šuma i peglanja, ista stvar kao i sa bojama i kontrastom, za moj ukus S7 to radi suviše agresivno.
totalno neprirodno... turbo folk kamera :)

@TozaABG Koji je software number?

Bravo HTC
uploadfromtaptalk1462718216754.jpg
uploadfromtaptalk1462718235144.jpg
uploadfromtaptalk1462718248228.jpg

316ccfbd0bc1c257629274342d4ef5e0.jpg

Sent from my HTC6545LVW using Tapatalk

Ovo je 605 Verizon verzija. Sporije ces dobijati update. 1540 dev unlocked verziju da si uzeo, prvi bi dobio novi android od svih verzija. Ugavnom TW i 401 EU brze dobijaju update.

Kako god, 1.19 je, EU vec ima 1.30, koja donosi odredjene ispravke.

Verizon je nekad brz, nekad ne sa updateom. Unlocked verzija ne radi na verizonu za sad, ako proradi u narednih 12 dana zamenicu iz razloga sto mi se mnogo vise svidja crna boja

Sent from my HTC6545LVW using Tapatalk

Dev unlocked je GSM, koliko znam. A Verizon samo CDMA.

Poslednja izmena:
Ekran ima konflikt sa polarizovanim naocarima. Ne prelivaju se boje ali se jedva vidi na suncu.
Medjutim problema nema kad je telefon u horizontali.

Ekran ima konflikt sa polarizovanim naocarima. Ne prelivaju se boje ali se jedva vidi na suncu.
Medjutim problema nema kad je telefon u horizontali.

Znaci nije bas ovako?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1462561066066.jpg
    uploadfromtaptalk1462561066066.jpg
    59.9 KB · Pregleda: 204
Na toj prvoj slici izgleda kao da se prelivaju boje, nije tako samo je jako tamno.
A horizontalno je skoro isto kao i kad skines naocare

Ja imam slican problem sa Z2 i polarizovanim naocarima. Kad tel stoji uspravno sve vidim, a cim ga stavim horizontalno ekran mi je crn, kao da je ugasen

Sent from my D6503 using Tapatalk

Isti slucaj bio sa Nexus 5.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Dosta je olaksan sistem, stvarno je dobar UI. I bas je brz telefon. Dopada mi se :)

Sto kao S6? :D

I prethodne verzije sense-a su radile ok, ova je laksa. Mada, brine me samo ova Boost aplikacija. Na M8 smart Boost ubija multitasking posle odredjenog vremena.

i s6 je bio "olakšan" (pa sistem 2 giga u ramu) :)

Najnovija verzija Tapatalka i otvara u samom Tapatalku Flickr link.
Nisam siguran da si me razumeo šta pitam.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Evo kako je kod mene
72613d9e65081562e8ddbe7d182a6101.jpg

Pa ako idem na "open" onda me vodi u aplikaciju i to je to.

Nazad
Vrh Dno