Šta je novo?

HTC 10

Vojkane, 6P kamera na steroidima? Videces #powerof10... :D

Jos samo 38h i 56min :)

Ja ne znam da li ću smeti da iznesem svoje utiske pre tog 12og, verovatno ću sutra potpisati NDA :)

Realno, samo da ubodu sa kamerom, to ih jedino zeza ovih godina. Neka bude kamera prosek sa ovogodisnjim flafship modelima + stvari u kojima su provereno dobri (zvuk, izrada, sense) i bice pun pogodak - HTC ponovo jase.

Meni deluje da će ove godine napraviti suprotno nego do sada - izbaciti telefon sa savršenim tehnikalijama (ranije kamera kaska, pa m8 nema 3 GB rama, pa m9 nema OIS i furuna je i nema 2k itd) ali ružan u PM [emoji23]

Slazem se, bas su bedno to odradili.

Ali ce zato telefon kao celina izgleda biti vrhunski, konacno da neko ozbiljnije poradi na kvalitetu zvuka kamkordera ali videce se (i cuti) tek u praksi :)
Ovo je u najavi bolji fon od G5 a od S7 verovatno za softver i zvucnike.

+1

Prelep, ova oborena ivica pozadi je extra. Sad mi ni dugmići ne smetaju. Čekamo, čekamo... Samo još da ne dopuste da bude skuplji od S7.

odlican u svim bojama, samo nek lupe pozadi nexus logo u oktobru i zavrsili su posao

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

za mene 5.7

Meni se ne svidjaju ove velike ivice iza, sve ostalo izgleda ok. Ali ivice nikako, mogli su to malo bolje da odrade.

grebace se samo tako

Odlično izgleda :)
Samo se kukalo bzvz ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Fino izgleda ali fino će i koštati...

Samo su ivice stvarno cudne, jos nisam video telefon koji ima upola toliko trimovane ivice.

Ja sam M9 prodao,valjda ovaj dodje ubrzo u prodavnice. Samo da ne ponove pricu sa M7.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Poslednja izmena:
S652 uopšte nije los chipset, posebno ako ga uparis sa FHD, umesto QHD, sve je samo pitanje finalne cene

Hm, IR blaster se nigde ne spominje...

HTC ‏@htc
Get Ready. Tomorrow: You’ll see it. You’ll hear it. You’ll feel it. http://www.htc.com/ #powerof10

CfxgBKHXIAABXR8.jpg:large

uploadfromtaptalk1460397586086.jpg

Poslednja izmena:
Ova silver varijanta najbolja :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Oba su dobra... Baš bolesno dobro izgleda ovaj crni... [emoji2]

Crni je brutaliti[emoji3]

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

I silver i black samo sto mislim da ce prednja strana kucista biti daleko losije dizajnirana od ovoga sto sad vidimo. Zato valjda i forsiraju leakove iz ovih uglova :D

Ako bude kao na A9 ja sam zadovoljan [emoji3]

Pa ono sto smo videli je kao A9 samo bez HTC logo-a sa kapacitivnim dugmicima :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ma samo gold hahah

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Goldshower[emoji23] [emoji23]

Zasto crni?

Izgleda classy i stealth.
Ogromne ivice iza ne sljaste kao kod sivog i zlatnog.
Plasticne trake za antene se ne primecuju previse.
Prednja strana ce izgledati najbolje kod ovog modela.

Nazad
Vrh Dno