Šta je novo?

HTC 10

Poslednja izmena:
Mislio sam da znam odlično, a ne da sajt radi odlično.

A kako uopste mislite da (pr)ocenjujete kako radi neki UI na osnovu nekakve domace aplikacije? Ako skoro svima radi iznenadjujuce lose na telefonima koji inace rade kako treba ocigledno da ista nije bas dobro ''napisana''/optimizovana.

Pa ajde neka neko sa najnovijim Nexusom uzme i instalira 10-ak trash aplikacija sa ocenama 2.x i neka koristi fon par dana, nema sanse da nece praviti bar manje probleme :)

Lol, kakve sad aplikacije? :D

OK, za app si u pravu, ali ne pricamo o njima.

Mislio sam da se zale na KP aplikaciju (ne koristim ni app ni sajt preko telefona pa ne znam).

Ok, znaci pricate o sajtu. Ali opet ako vecini baguje na hw mocnim i softverski dobrim telefonima to je onda problem do sajta. Meni KP i na kompu sa win7 ume da zabaguje, pa cak mi i flickr baguje a i jos neki poznatiji sajtovi.

Sad probao KP i radi bez laga na Z2. Skoro kad probah lagovao je zestoko.

Brate... I na M8 lag-a kupujemprodajem.

A na sense-u uvek imas mikro lag prilikom izlazenja/izlazenja u app.

Ni jedan ne radi kao ip/nexus. O GPE da ne pricam.
Skrenusmo sa teme malo... Probao sam, sad KP radi kako treba, pre nedelju dana lag je bio nenormalan, i na s6 i na m8, malo manje na m8(mozda zbog OC kernela).
Sad probao KP i radi bez laga na Z2. Skoro kad probah lagovao je zestoko.
Mora da su sredili nesto.
https://youtu.be/5RdNZSov8L4

Poslednja izmena:

ydHmwaM.jpg

Obozavam ovakve klipove :) Ocekuju se jos dva teaser-a.

Dobra kamera u najavi, videcemo za 5-6 dana :)

Just now #HTC10 pre-order open in Taiwan for NT$ 22.900 (620 €/705 $) and NT$ 24.900 (675 €/767 $)

uploadfromtaptalk1459973373303.jpg

Bas me zanima da li ce imati IP6x zastitu ili bar neku osnovnu ''splash proof'' posto se u ovom teaseru cuje skljocanje kamere dok ove ribe splavare.

Ne zna se jos nista zvanicno o ovom telefonu ali na osnovu svega iz glasina stvarno obecava.

Требало би да буде, чим он као слика и снима а вози се у чамцу и вода прска на све стране..

Ja sam imao prilike da ga vidim i probam pre par dana, ali ne smem ništa da pričam :D

Sad bolje iskljuci opciju za privatne poruke :d

Mišljenja sam da im je ova zadnja prilika da se izvuku iz teške situacije, jer konkurencija ne prašta.
Nadam se da će uspeti i tako dokazati da su vredni za pravljenje nexusa. Kada je predstavljanje?

То је било логично да нису само vive.

Gizmoooooo,jel vodootporan?? :)
Samo reci da li mu je donji bezel manji od 3cm :)

Obzirom da @Gizmo planira da naruči S7 u VIP, ne polažem neke nade u M10 :smash:

Kakav VIP samo telenor - poznato je da oni imaju "najbolju" ponudu i "najjeftinije" telefone :D

Bolje da nam nije nista rekao... :D

Ако је оваква тема какав му је пм... Боље да није рекао ништа хахаха

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ispao covek faca,kao probao sam tel ali ne smem nista da kazem. Pa kazi brate neki opsti utisak,valja,ne valja,bolji od prethodnog,losiji...mogu li po kisi da telefoniram i slicne forice[emoji3]Nece niko da tuzi zbog toga[emoji3]

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Sto li ce ovo na kraju biti. Ili najj tel zadnjih 5 god, ili propast.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno