Titogradjanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2013
- Poena
- 210
Realno bi trebao m10 da ubija sa kamerom. Jer nexus 6p/5x gazi, a m10 ima i ois jos, tako da ako za*ebu nesto treba da propanu. Imaju odlican senzor tako da ne smije biti greske.
Ali ipak mislim da ce sada kamera biti odlicna, neka je u rangu Nexusa 5x/6P bez hdr+ (posto nijedan fon osim nexusa nema bas takav mod) i uz OIS bice to super kamera. Samo kamkorder da ne upropaste tj stabilizaciju.Taj je pričao da m8 sabija sa detaljima jer su to ultrapixel detalji, ne obični kao kod drugih telefona
Drug ima s6, ume da zabode kad zatvaras sve aplikacije ili surfujes nasajtovima tipa kupujemprodajem i slTeško mi u to da poverujem, lagovao prilikom zatvaranja obaveštenja, al dobro... svako ima svoj dan.
Kamera šije iphone 6, a m8, sramota da pričam koja razlika.Ja imam S6.
Ja imam S6.
Brate... I na M8 lag-a kupujemprodajem.Drug ima s6, ume da zabode kad zatvaras sve aplikacije ili surfujes nasajtovima tipa kupujemprodajem i sl
Brate... I na M8 lag-a kupujemprodajem.
I na Z2 kupujemprodajem radi lose.Drug ima s6, ume da zabode kad zatvaras sve aplikacije ili surfujes nasajtovima tipa kupujemprodajem i sl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari