Šta je novo?

HTC 10

Realno bi trebao m10 da ubija sa kamerom. Jer nexus 6p/5x gazi, a m10 ima i ois jos, tako da ako za*ebu nesto treba da propanu. Imaju odlican senzor tako da ne smije biti greske.

To sam radio kad sam koristio sensation pa stalno falilo memorije,a sad ponekad iz navike :)

Taj je pričao da m8 sabija sa detaljima jer su to ultrapixel detalji, ne obični kao kod drugih telefona
Ali ipak mislim da ce sada kamera biti odlicna, neka je u rangu Nexusa 5x/6P bez hdr+ (posto nijedan fon osim nexusa nema bas takav mod) i uz OIS bice to super kamera. Samo kamkorder da ne upropaste tj stabilizaciju.

Poslednja izmena:
Bas je glupo sto kamera prodaje telefon. U skroz pogresnom pravcu sve ide.

Pa ako tako gledaš, Smartphoni su postali sve osim telefona...

Ljudi vratio sam se sa Bencmarkove prezentacije Htc Vive uredjaja. Utisci su fenomenalni, ma mora se doziveti, nema opisivanja... Zasto ovo pisem u ovoj temi?! Pa ako je Htc napravio to sto je napravio, onda nema zime za Htc! Mislim da ce Htc10 definitivno biti Best Buy! Ljudi rade prave stvari, skidam kapu!

HTC je moze se reci partner tj. proizvodjac tog VR uredjaja dok je Valve razvio tehnologiju konkretno za Vive. Takodje mislim da Vive nema nikakve veze sa smartphone odeljkom kompanije.

best buy je nesto sto nudi najvise za najmanje para....htc 10 niti ce nuditi najvise, a daleko od toga da ce cena biti adekvatna best buy-u....

Боље да узмем њега него s7 на коме сам узео да затворим сва обавештења и он је залаговао као да је фон од 100е.. Нисам могао да верујем

Pa naravno, TW bi lagovao i da ima duplo jace specifikacije.

Стварно ме срамота било.. Толико извикан фон, тако јака цена, тако јаке спецификације и.... Лаг....

Teško mi u to da poverujem, lagovao prilikom zatvaranja obaveštenja, al dobro... svako ima svoj dan.

Teško mi u to da poverujem, lagovao prilikom zatvaranja obaveštenja, al dobro... svako ima svoj dan.
Drug ima s6, ume da zabode kad zatvaras sve aplikacije ili surfujes nasajtovima tipa kupujemprodajem i sl

Ja imam S6.

Koliki procenat imaš za ovaj redmi note 3? [emoji23]

Узми наби 10ак обавештења (да мораш мало да их повучеш да видиш све) и кликни да се све одједном затвори... Ја нисам веровао ал ето..

Drug ima s6, ume da zabode kad zatvaras sve aplikacije ili surfujes nasajtovima tipa kupujemprodajem i sl
Brate... I na M8 lag-a kupujemprodajem.

A na sense-u uvek imas mikro lag prilikom izlazenja/izlazenja u app.

Ni jedan ne radi kao ip/nexus. O GPE da ne pricam.

Moj brat, inace mnogo nestrpljiv momak u zivotu po svim pitanjima, ume lijepo da pukne sesticu kad nece da mu dva-tri put registruje otisak :D Lagg je toliko upecatljiv i ono neko samsung njesra, ko sto je kod nas na htc sense home, ono kad levo povuces na prvoj stranici, zabode fon par sekundi pri skrolanju :)

Mislis Blink feed? :)
To lag-a samo tako prvih par sec kada se upali telefon.

A gde da ima, S808+1080p :)

Ima dosta glupih reklama, nije jedini sajt. Pogledaj android authority npr...

Samo sam čekao da vidim da napiše kako mu na M8 ne baguje, a imao sam i znam kako radi odlično taj sajt na M8. Na S6 nemam zamerke, što se i vidi na video klipu, nema usporenje i zabadanja.

Ja sam bas sad probao na P8 i radi bez greske, i skrolovanje i zumiranje, otvara brzo...
Sigurno je neki bug sa sajtom ili softverom kod nekih telefona. Ne znam, meni radi ok.

Nazad
Vrh Dno