Šta je novo?

HTC 10

a4cbc6b80a442a0f4aee9d37ece53060.jpg

Navodno..

Ovi na xda misle da ce ipak htc znak ici iznad fp reader-a :)

Edit: e da ,jezivo mesto za headphone jack

Poslednja izmena:
Jao da, jack je gore... Bez veze.

Sta, znak stavljaju opet? Nesto kao A9...

Poslednja izmena:
Svidja mi se dizaj sa ovog rendera, sivi izgleda bas dobro.
Nekako vise vuce na M7 sa ostrim ivicama.

Meni je lepsi sivi. I slazem se, ledja podsecaju na M7. Vidim zadrzali su boomsound+Dolby i speaker grill otvori su veliki... Mozda bude nesto...

Zato sto sam navikao sa M8 da je dole. Mnogo mi je bolje resenje. Zavisi od osobe :)

Nema mesta ***. Njihova ideja, uveli FP i izbacili loud speaker.

Da sacekamo i vidimo kakav ce biti softver kamere. Spominje se senzor iz 6P i 3000mAh baterija sto je ok.

Meni je Samsungovski izgled a to mi se nikako ne dopada.

To je font iz neke teme sigurno, nisu ludi iz HTC-a. Krivi ovog sto je slikao telefon :)

Poslednja izmena:
Uf, zlo koliko je ruzan.
Zadnja strana i ajde, ali prednja sa onolikim bezelima..
Nije mi jasno zasto dugmici nisu centrirani(nije isti razmak do dna i do pocetka ekrana?)

Poslednja izmena:
Baš ok izgleda :)
Mogle su ivice još manje da budu, ali je i ovako ok ...

Ove godine mobilni segment nece biti primarni izvor prihoda za HTC po nekom mom misljenju.
uploadfromtaptalk1457119345433.jpg

Neka se nose i oni i VR u tri lijepe,sta ce mi to ocu telefon dobar da naprave a ne to sr**e.

A telefoni su im kao losi? Sve sem kamere je bilo ok jos od M7.

Ali zato im je sve sto nije telefon dozivelo propast, tako da mi je drago ako im krene sa VR, iako me isti skoro uopste ne zanima.

Nijesam rekao da su losi jer evo vec 7 godina njih samo koristim,nego kazem da trebaju telefoni da im budu primarni a ne VR.

Ni ja ne gotivim taj VR. Obicno zatupljivanje.

То сад пролази у свету ***.. Шта сад..

Seres vojkane.. [emoji102]
Stavljas slike mx5 u m10 temi :)

Poslednja izmena:
^ To se zna vec godinama ali ljudi se lako ''pecaju'' na te marketinske fore :) Stvarno velika steta sto su batalili stereo zvucnike.. aj zvuk preko slusalica ce verovatno opet biti super ali stereo zvucnici napred su najbolja moguca opcija.

Poslednja izmena:
Na ss pise internal speakers u mnozini.. Videcemo sta kako

Vidjeh nesto sto mi se svidja, a to je da je crni bas crn, ka ugalj ono :D Sebi ne mogu prezalit sto uzeh M8 Gunmetal Grey, nema odvratnije boje. Ovako nije los, sigurno ce biti kompletniji od G5, ali tesko da ce moci ista da urade Samsungu. I ove slike su mi sumnjive, pogotovo zbog ikone baterije koja se zna kako izgleda na htc :) A pravo da vam kazem razocaran sam ocim konceptom, ocekivao sam vise mnogo od HTC-a ali sad je 90% da on nece naslijedit moj M8 :)

Nasledice ga verovatno neki Nexus ;)

Vrh Dno