Šta je novo?

HTC 10

Pa zgazice ih naravno,ali njima je dovoljno da budu prvi par meseci u tom malom delu trzista koji hoce i ima mogucnost da plati takvu igracku. 6m prednosti ce im biti dovoljno da pokupe nesto kajmaka dok ne dodju najjaci igraci

Inovator uvek pokupi extra profit :)

U ovoj prici jedino trpi njihov novi flagship jer ce biti predstavljen tamo u aprilu fazon kada ce g5 biti vec na trzistu. O s7 da ne pricamo, oni ce za tih 30dana prednosti pokupiti skoro svu lovu sa trzista high end telefona

Poslednja izmena:
Probao sam Oculus v2 pre 2-3 meseca, nije realno kako je dobro, a ovi sto to recenziraju kazu da je htc na drugom nivou... Mozda ce biti na nekoj rasprodaji u USA, tipa black friday ili sl.

Pa s obzirom da se HTC udruzio sa Steam i Valve, tesko da ce propasti ovaj projekat. Nema sanse to da dozvole. Visoka cena je zato sto je novo na trzistu, nije kao da ima hiljade proizvodjaca iste opreme pa da i snize cenu. Ako se izreklamiraju kako treba, onda ce uspeti. Doduse sigurno nece VR zaziveti jos godinama, a i iskreno se nadam da nece nikada zaziveti, pogotovo nakon Samsungove prezentacije i onog horor prizora gde svi drze VR na glavi.

oculus-1200x799.jpg

Čim je on ovoliko u to uključen i ostale velike kompanije ...

Ово је баш озбиљна прича.. Нема шта супер је..

Vidim da spominju na xda forumu IMX378...

To je valjda za sat vremena.. Videcemo sta ce biti posle par meseci

Ocigledno ukazuje teaser na odlicnu autonomiju bateriju, hype hype hype, ima nade

E da kao i ip68. Keep dreaming :D

Pa nije nemoguce, imali su vec butterfly 2 i 3 sa IP57 sertifikatom :) I to sa stereo zvucnicima (naravno losijim nego sa M serije) i sa prepoznatljivim htc dizajnom.

Poslednja izmena:
Pa ne zove se vise htc one m10.. Sada je samo htc m10 :)

A da,istina.. Pobrkao sam sta sam hteo da napisem :)

Poslednja izmena:
Dosta su izmenili dizajn :( Jedino ta ledja malo podsecaju na One M seriju.

Jos nije sredjen softver, ne znam sta ovi testiraju bez osnovnih aplikacija...

Ovo je neka htc tema? Pogledaj font i ikonice...

Ок је са изгледом, ал ми није јасна ова линија око телефона?

Vrh Dno