Šta je novo?

HTC 10

Launch date? Na onoj gore slici pise 12. April, Evropa :) 19. April USA.

Poslednja izmena:
U smislu da se pojavljuje na trzistu ili da je tada prezentacija ? Da ne bude tada prezentacija a trziste 20maja

Isto pitanje. Kasno je to mnogo za predstavljanje.

002976ae7108d7827a99511882ba0e8f.jpg

bb2a2d5d0645931f9835fecd3ddcd13a.jpg

d85b7e6083f147f42b3463d77b4745bb.jpg

Pazi selfie kameru :D

A ček zasto home dugme nije lepo centrirano nista mi nije jasno?

Jako čudno izgledaju ove ivice, stvarno su kao bumper.Nadam se da neće biti previše ružno :)

Majko mila, sta je ovo? HTC, iPhone, kinezi i ne znam jos ko sve u jednom telefonu. Izgleda kao da ima zestoku krizu identiteta. Po ovim slikama telefon deluje nerealno chunky.

Poslednja izmena:
Majko mila, sta je ovo? HTC, iPhone, kinezi i ne znam jos ko sve u jednom telefonu. Izgleda kao da ima zestoku krizu identiteta. Po ovim slikama telefon deluje nerealno chunky.

Nemoj tako, konacno su se otarasili ''smarackih stereo zvucnika koji su krs i zbog njih su bili ogromni bezeli, sada je to potpuno nov, sjajno dizajniran fon sa home dugmetom koje je idealno centrirano i konacno sa minimal bezelima'' - od po pola hektara gore i dole :)

Sacekajte da izadje telefon. ;)
Ne hejtujte na osnovu ovih umazanih, krs slika, na ovim leakovima svaki telefon je ruzan.

uploadfromtaptalk1457208008014.jpg
Znaci definitivno hibrid sense/google kao na A9

Jedino logično mi je da iznad ide htc logo -opet ogromna glupost...

Sacekajte da izadje telefon. ;)
Ne hejtujte na osnovu ovih umazanih, krs slika, na ovim leakovima svaki telefon je ruzan.

Telefon ce biti ruzan zbog nekoliko detalja koji dosta kvare izgled, inace dizajn je klasicno azijsko genericko recikliranje/kopiranje ali ni to mi nije problem vec cinjenica da su batalili najbolje stereo zvucnike na trzistu samo da bi licili na odredjene telefone koji se dobro prodaju.

Inace tacno je da u raznoraznim leakovima vecina uredjaja izgleda lose ili bar losije nego u realnosti.

Bezeli u ovoj klasi mi nikada nisu bili problem, cak mislim da je ergonomski pozeljno da imaju gornji/donji bezel normalnih dizmenzija + tu mogu da se ugrade kvalitetni zvucnici, ''side'' bezeli vec mogu da budu tanji i upravo to utice na ''moderniji'' izgled telefona, ono sto radi sharp npr je *****no jer telefoni kao da imaju odseceno ''celo'' :d a donji bezel uopste nije mali https://i.ytimg.com/vi/nPNViTixtpg/maxresdefault.jpg

Na kraju, ma koliko neki hejtovali izgled M serije (7/8/9) to su i dalje jedni od najbolje dizajniranih smartfona ikada i sa 100m moze da se prepozna o kojoj seriji telefona je rec, jedino je ona crna htc traka zauzimala prostor bezveze al' ajde.

Ovo iz leakova (pre svega mislim na prednju stranu kucista) da vidim na ali-u pomislio bih da je neko genericko kinesko njesra od 100$.

Poslednja izmena:
Bas tako, mali bezeli su pozeljni. Ali ovo sto je HTC uradio je ocaj.

Ma ti si bre lud :D
Pogledajte prilog 194467
Znaci definitivno hibrid sense/google kao na A9
Pa ovo je jos cistiji hibrid. A9 je malo olaksan(notif. bar itd.), a ovaj ima nove status bar ikonice, jedino ako nije neka tema.
Pogledaj te ikonice...

Au, HTC se odrice svega. Bio je prepoznatljiv po toj battery/wifi ikonici i zvucnicima...mnogo eksperimentisu. I vuce na prokleti TW, barem sto se status bara tice.

Poslednja izmena:
Nit' smrdi, nit' mirise. Verovatno je do slika, ali meni uopste ne izgleda kao neki flegsip.

Def su podbacili sto se izgleda tice.. Mogli su lagano ici na uvecani m7 bez zvucnika napred i to je to.. Ovako izgleda bas cudno

Prevelika selfie kamera, i bez zvucnika preveliki bezeli u odnosu na ovaj tanki fp, unistena prednja strana koju je HTC imao najljepsu i skoro jedinu unikatnu. Ruzne ivice koje prave izgled da je telefon iz dva dijela i da moze zadnji dio da se skida, na oko mi se cini da je telefon debeo centimetar, kamera koja strci. Sta uradise ljudi, kakvo razocaranje... + ovo je realno stanje, tj 'amateur' slike, dje nije nasminkan preko fotosopa da izgleda bolje. Oskar za HTC.

U svim bojama :)
uploadfromtaptalk1457255299581.jpg
uploadfromtaptalk1457255307812.jpg
uploadfromtaptalk1457255318105.jpg
uploadfromtaptalk1457255324666.jpg

Ledja mogu da prodju. Na svetlijim modelima je bas velika selfie kamera, a i bezeli.

Ipak nista od htc natpisa napred ? Sve boje su donekle dobre ,sada jos samo da ga predstave i da se vidi da li je ovo gore zvucnik ;)

Jako los i dosadan dizajn pogotovo od napred. Nazad onako. Ove god niko da ubode neki krsten dizajn... A tako lepih rendera ima. Sto ne iskopiraju ako ne znaju sami. Razbili bi sa prodajom

Ipak nista od htc natpisa napred ? Sve boje su donekle dobre ,sada jos samo da ga predstave i da se vidi da li je ovo gore zvucnik ;)
Ne zna se, ali mislim da ce biti. Dugme je bas lose postavljeno(bez logo-a)

Evo na brzinu sam edit-ovao.
uploadfromtaptalk1457287500926.jpg

Ovako i može da prodje ali koj moj tu dole mogli su gore ko na samsungu...

Vrh Dno