Šta je novo?

HTC 10

Vala, bolje što nije predstavljen ako nemaju ništa. Imaju fore da se sastave, ako je to moguće posle S7, otkinuce velik deo kupaca.

Alleged-back-side-of-the-HTC-One-M10.jpg

M10

Nije to m10. To jest jeste ali u nekom "alu" bamperu(photoshop)
Nece mu takvi coskovi biti

Kako znaš da neće?
Bumper ne bih rekao da je zbog linija od antene.

Slika je stara 3dana,mislim da sam je tada video na xda.

Onaj prvi htc fanboj u svetu sto pise na xda kaze da je photoshop. On ima sliku zadnjeg dela ali ne sme jos da je sheruje,navodno.. Mada je skoro uvek bio upravu iako je slepi fanboj

Poslednja izmena:
Slika je stara 3dana,mislim da sam je tada video na xda.

Onaj prvi htc fanboj u svetu sto pise na xda kaze da je photoshop. On ima sliku zadnjeg dela ali ne sme jos da je sheruje,navodno.. Mada je skoro uvek bio upravu iako je slepi fanboj

Kao sto sam rekao, evo bez editovanja(samo da se ne vidi pozadina gde je slikano..). m10.jpg

Sa kojim je ovo phonom slikano ? Htc one max ? [emoji23]

Daj sliku poledjine :)

Ma gde ce da iznenade. Izbacice neku skarabudzinu bez glavnog aduta M serije, nabice cenu i to je to. Pa i ovi "midrange" sto su juce predstavili su ziva glupost, i njih ce da precene. Nema sanse da M10 prismrdi s7 i g5. Htc propada, sve brze i brze.

Искрено, пре бих ово купио него s7 и g5. Ал m8 и даље кида...

Ma gde ce da iznenade. Izbacice neku skarabudzinu bez glavnog aduta M serije, nabice cenu i to je to. Pa i ovi "midrange" sto su juce predstavili su ziva glupost, i njih ce da precene. Nema sanse da M10 prismrdi s7 i g5. Htc propada, sve brze i brze.

Po cemu znas da M10 nema sanse da prismrdi?

Zato sto sada nema nikakvih indikacija da ce nuditi nesto sto korisnicima treba, niti nesto novo, a pri tome izbacuju ono po cemu je linija poznata. Jos kad se pri tome doda cena koja ce garant biti paprena, odnosno nece opravdati ono sto nudi, nema nikakvih sansi da bude uspesno kao G5 i S7. Jedino sto moze da im ide u prilog jeste dizajn, ali videcemo kada se budu predstavili, uopste ne polazem nade u to da ce biti nesto zanimljivo i vredno paznje.

Ovako je bolje, bez nav. bar-a :)

uploadfromtaptalk1456167462650.jpg

Mislim da ce moci nav. bar da se ukljuci :)

Не знам за вас ал мени се свиђа, иако сам врло разочаран што нема два звучника напред, ипак је то био заштитни знак M серије.. Још што ће да буде добар систем, камера надам се.. Па ово може и на добро да испадне..

Sa zvanicnog htc fb/g+ profila:

Sculpted_by_light.png

45dana pre predstavljanja krenuli da troluju.. ***

Ovo je ivica kao sa onim bumperom :D

Rekao si za ivice da neće biti takve :)

Pa nece biti.. Ko zna sta ovo znaci.. Mogli su i macku da okace bio bi isti efekat

P.s. mislim ako bude onda ce to biti def jedan od najruznijih mobova ikada, naravno posle g5..

Poslednja izmena:
Ne verujem da ce biti takve ivice. Ukazuju na bumper.

#powerof10... M10 definitivno :)

Da li si ikada video neki teaser ili najavu za mob sa sve bumperom na njemu? :)
Nema šanse, to je to, ivice će biti garant ovakve što uopšte ne mora biti loše :)

Nisam :)
Ko zna sta se tu krije. Ne svidjaju mi se ovakve ivice :D

Vrh Dno