Btw zaboravio sam napisati sta mi se konkretno desi....
Pojavi se Microsoft Windows prozor gde prijavi chek online za problem i close the program..
Ako idem na details problema... evo sta mi kaze:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: pcsx2 0.9.6.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 49a77286
Fault Module Name: GSdx-sse4.dll
Fault Module Version: 1.0.1.9
Fault Module Timestamp: 496bc260
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0023febe
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 6a92
Additional Information 2: e846ff67a9de936f1bc801c6c26f9f63
Additional Information 3: e0d8
Additional Information 4: 91acab50510f3bb68e98e70292394b3e
Read our privacy statement:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409
Kakve su ti kontrole za metal gear 3? Koliko znam na konzoli kada pritisnes R1 i kocku lik podigne oruzje a kada pritisnes jace onda puca. Posto je Ps2 kontroler osetljiv na jacinu pritiska, a MGS3 upravo to koristi. Koliko su dobre kontrole za pc?
I jos nesto, uzmi da igras metal gear 3 subsistence, ima kameru iza ledja glavnog lika i moze slobodno da se pomera. Mislim ista je igra kao snake eater, samo sa mnogo boljom kamerom, i na jednom je disku a ostala dva su neki dopunski diskovi, totalno nepotrebni.
@Zdravkelja to znaci da nikako ne mogu GOW da igram preko emulatora?
A *** sto sam uopste gubio 5 dana da bi namestao kad ne mogu da igram ono sto hocu....
Zanima me da li moze neki drugi deo GOW da se igra?
Koji plugin za grafiku koristiš?Jel normalno da mi se igra startuje full screen iako je u grafickom setovanju podeseno 1024*768?
Jos jedan problem je sto kad se igra startuje u full screen-u ne mogu nikako da je ugasim, ima li neka precica za iskljuicivanje igre (alt+f4 i tako to sam probao)
Koji plugin za grafiku koristiš?
Primetio sam da pod XP-om ne mogu da se taskujem iz emulatora kako treba, već moram da sa ctrl+alt+del pozovem task manager i iz njega ugasim emulator, dok pod Vistom taskovanje radi normalno, a i emulator se uvek inicijalno pokrene u prozoru. DX10 verzija GSDX plugina radi nešto bolje, tj. primetio sam da neke stvari prikazuje bez grešaka koje se pojavljuju u DX9 modu.
Btw, Final Fantasy XII radi besprekorno sa skoro nepostojećim grafičkim bug-ovima i usporenjima ponekada kada se poveća broj objekata na ekranu ili kada postoji gomila efekata
Sve to na Q9550 @ 3.4GHz, mada emulator koristi samo dva jezgra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari