Gigsky aplikacijaMozes das predlog
Nemacka esim, u my honor stavi Poljsku.Na koju drzavu si stavio?
Nemam net na toj mrezi.
Ima li šta novo u odnosu na prvu verziju 10-ke?Ja sam preko Gigsky aplikacije uzeo esim za Nemacku i nisam nista menjao u my honor aplikaciji nego sam u azuriranju softvera trazio "probnu verziju" i odmah je izbacio MOS10.
Uspelo.Gigsky aplikacija
Nemacka esim, u my honor stavi Poljsku.
Ne treba ti net, na wi fi ako si povezan, samo namestis esim i udjes u "proveri azuiranja" u podesavanjima, odmah se pojavi
Nije moguce, i ja sam pokusao ranije.Jel moguće promeniti raspored ovih ikonica u ovom meniju, koliko vidim nije ili nisam našao
Nisam primetio da je bolja ili gora, za potrebe koje imam je odlicna i ranije bilaDa li je kamera uznapredovala od izlaska sa razlicitim software-om?
Odlicna cena, kad dodje 8 kod njih nece biti ispod 150 hiljada.Ova cena u Gigatronu od 80k za Gigamax registrovane korisnike je veoma privlačna. Dobar prelazak sa HM5Pro. Šteta što HM8Pro još uvek neće kod nas a kada bude došao ko zna koja će mu cena biti.
Mislim da su počeli čišćenje zaliha pre nego što dođe Magic 8. Ja uzeo na ovoj akciji i iskoristio neke nakupljene bodove, izašlo 70k, mislim da vrediVerovatno a za sedmicu je ovo vrh cena !!!
Nek te lepo sluzi.Mislim da su počeli čišćenje zaliha pre nego što dođe Magic 8. Ja uzeo na ovoj akciji i iskoristio neke nakupljene bodove, izašlo 70k, mislim da vredi
Jel dolazi sa kablom i punjacem ili klot?Mislim da su počeli čišćenje zaliha pre nego što dođe Magic 8. Ja uzeo na ovoj akciji i iskoristio neke nakupljene bodove, izašlo 70k, mislim da vredi
Kabl i iglica samoJel dolazi sa kablom i punjacem ili klot?
Meni retko stizu od yettel banke, ali to se isto desavalo dok sam imao xiaomi, tako da je do njihDa li neko ima problem sa stizanjem notifikacija od banke ( konkretno raiffeisen aplikacije ) ? Sve sam podesio, da dolaze notifikacije, podesavao i kod baterije da ne gasi u pozadini aplikaciju, ali i dalje nece da stizu notifikacije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari