Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Da li vredi sada uzeti Magic 7 Pro bez garancije u odlicnom stanju za 500 eura? U beloj boji,posto crni ne bih uzimao.
To je okvirno budzet a zelim odlicne kamere,odlican zum,jaku bateriju?
Znam da ima veoma jake zvucnike sto je dobro.
Citam komentare da pojedini imaju problem kada snimaju video minut,dva,da telefon uopste ne sacuva snimak pa me zanima da li je to cest problem?
Sta je pozeljno na Magic 7 Pro pre kupovine proveriti?

Da li vredi sada uzeti Magic 7 Pro bez garancije u odlicnom stanju za 500 eura? U beloj boji,posto crni ne bih uzimao.
Citam komentare da pojedini imaju problem kada snimaju video minut,dva,da telefon uopste ne sacuva snimak pa me zanima da li je to cest problem?
Kao zaljubljenik u Huawei i Honor modele moja preporuka je da kupis, ali ajde da kazemo nisam toliko merodavan.
Takodje imam belu boju, ali nosim ga u zastiti tako da je to stvar izbora.
Bez garancije ne bih uzimao, jer uvek postoji mogucnost nekog kvara.
Po meni je savrsen telefon za manju cenu od ostalih brendova, odlicne kamere, baterija vrlo dobra, zum perfektan.
Za problem sa snimkom nisam primertio, snimam mozda 5,6 puta mesecno klinca i do sad je uvek sacuvao snimke.
Proveriti vreme ukljucenog ekrana od pocetka koriscenja telefona, da se ne desi da je izlozbeni primerak i za svaki slucaj imei broj.
Battery health je sigurno na 100% ali baci pogled i na to.

Narucena maska za 40 dinara,mozda je zenska, videcemo 😀

Narucena stakla, pise da radi otisak, javicu utiske, 3 komada oko 380 dinara

500e?

Pitam gde ima za 500e i dobijem " Does not contribute (1)"

Magic UI 9 ili 10 poslednji?

Ni meni al ne zurim se

Како се проверава тај податак?
Moja greska, nisam uspeo da nadjem to na uredjaju.
Znam da sam ranije proveravao tako kad kupujem polovne modele, to je bilo pre nekih 6,7 godina, mozda i vise.
Bilo je neki broj da ukucas i na kraju # i izbaci ti ukupno vreme.

Burgija *****avas i ti :) to moglo na simbian :) to se gledalo na televizorima zbog lampe pa si nesto pomesao.

Kad se dobije nadogradnja na magic 10,obavezno uradite fabricko. Preporodi se telefon. Baterija, odziv, sve... Tako da preporuka za taj korak. I nema bagova i ostalih gluposti!

Vrh Dno