Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Ja sam preko Gigsky aplikacije uzeo esim za Nemacku i nisam nista menjao u my honor aplikaciji nego sam u azuriranju softvera trazio "probnu verziju" i odmah je izbacio MOS10.

Iskreno ne znam jer nisam koristio prvu verziju 10. nego sam odmah presao sa devetke ali ne primecujem ni neku razliku izmedju 9. i 10. osim u tome sto su dodali gomilu Ai opcija.

Jel moguće promeniti raspored ovih ikonica u ovom meniju, koliko vidim nije ili nisam našao

Prilozi

• 1000007474.jpg
    1000007474.jpg
    34 KB · Pregleda: 44
Ja sam primetio da na 10. nemam vise problema sa povezivanjem JBL slusalica, odmah rade, bez potrebe za rekonekcijom.

u Gigatronu je akcija 79999 uz neki kod sto sam imao ispao mi je 75500 što mislim da je top kupovina

Ova cena u Gigatronu od 80k za Gigamax registrovane korisnike je veoma privlačna. Dobar prelazak sa HM5Pro. Šteta što HM8Pro još uvek neće kod nas a kada bude došao ko zna koja će mu cena biti.

Ova cena u Gigatronu od 80k za Gigamax registrovane korisnike je veoma privlačna. Dobar prelazak sa HM5Pro. Šteta što HM8Pro još uvek neće kod nas a kada bude došao ko zna koja će mu cena biti.
Odlicna cena, kad dodje 8 kod njih nece biti ispod 150 hiljada.

Verovatno a za sedmicu je ovo vrh cena !!!

Telefon je brutalan.

Da li postoji neka aplikacija koja ce na ovom modelu da bude slicna kao na samsungu aplikacija rutine?

Evo nakon nepunih 10 mjeseci otkad imam telefon, zdravlje baterije palo na 99%. Osim što su po default uključene sve one funkcije za čuvanje itd, zaista ne gledam koliko puta ga punim i dopunjavam ga na 100% kad god imam potrebu. Bez obzira da li u tom momentu imao 30 ili 60%. Jedino što ja lično pazim je da ne stoji dugo na punjaču pa ga uglavnom u roku par minuta skidam kad se napuni.

Ako kupujes orginalni Honor 100W on dolazi bez kabla, samo adapter, imali su neke promocije gde uz adapter dolazi i kabal.
Dok 66W punjac dolazi sa kablom.

125w moto isto ima podrsku sa original kabl da daje 100w za telefon.
ima na oglasima oko 2000 din honor/huawei 100w.

Da li neko ima problem sa stizanjem notifikacija od banke ( konkretno raiffeisen aplikacije ) ? Sve sam podesio, da dolaze notifikacije, podesavao i kod baterije da ne gasi u pozadini aplikaciju, ali i dalje nece da stizu notifikacije

Da li neko ima problem sa stizanjem notifikacija od banke ( konkretno raiffeisen aplikacije ) ? Sve sam podesio, da dolaze notifikacije, podesavao i kod baterije da ne gasi u pozadini aplikaciju, ali i dalje nece da stizu notifikacije
Meni retko stizu od yettel banke, ali to se isto desavalo dok sam imao xiaomi, tako da je do njih

Vrh Dno