Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa neće raditi google servisi, a biće instalirano masa kineskih aplikacija koje nemaju smisla van Kine. Moje lično mišljenje - skoro neupotrebljiv telefon.

Generalno se lako instaliraju google servisi i rade normalno na kineskim verzijama (ne znam da li android auto isto normalno radi)
Veci je problem ostvarivanje garancije i citao sam o nekim protokolima za mobilni signal, EU i Kina nisu kompatibilni sto se tice signala.

Fali B20 (800 MHz), Android Auto i Pay čini mi se ne rade, ostalo radi. A garancija važi dok ne izađeš iz Kine.

Uzimam ovaj telefon, to je to. Samo da dodje na ispod 900e.

Makro je takođe bolji od s25u i i15pro.
71368.jpg71370.jpg
71215.jpg

Nisu pisali negativne komentare, već su iznosili realne činjenice o telefonu. Ako malo pažljivije pogledaš video i Pecinu recenziju, shvatićeš da je nešto između redova ipak rekao.

Uzimam ovaj telefon, to je to. Samo da dodje na ispod 900e.
I ja tako nekako razmišljam. Ali ko zna kad će to biti.

Koliko je kod vas sada nova sedmica?

Ako sam dobro razumio najveća promjena kod osmice u odnosu na sedmicu je baterija, koja je jača za 1000 mAh, a sve ostalo je sa manjim ili nikakvim poboljšanjima. Ja bih radije osmicu baš zbog te baterije. Ako je neko imao sedmicu pa proba osmicu neka napiše koliko se u realnoj upotrebi osjeti ta razlika kod baterije.

Našao sam na KP čoveka koji ima HK telefone. Kaže da može da donese. Da li se isplati rizikovati garanciju i ko zna šta još za 750mAh? 🙂

Video sam da je natrpan Ai kakicama, kapiram da to srce bateriju solidno.

Našao sam na KP čoveka koji ima HK telefone. Kaže da može da donese. Da li se isplati rizikovati garanciju i ko zna šta još za 750mAh? 🙂
Mozda po meni bolje kupiti globalnu verziju u Kini, takodje koliko znam ako imas pisanu garanciju mozes je ostvariti bilo gde.

Nisu pisali negativne komentare, već su iznosili realne činjenice o telefonu. Ako malo pažljivije pogledaš video i Pecinu recenziju, shvatićeš da je nešto između redova ipak rekao.
Za video se je lepo rekao, a meni se cini da je razocaran bas bas video snimanjem

Zna li se možda kada će biti dostupan u A1?

Honor Magic 8 pro Air deluje baš zanimljivo, ostaje da se vidi da li će ga biti kod nas 🙂

Honor Magic 8 pro Air deluje baš zanimljivo, ostaje da se vidi da li će ga biti kod nas 🙂
U Indiji je skoro pa duplo jeftiniji od 8 pro, po meni je to okej jer ti tanki modeli uopste nisu premijum uredjaji.
Ove godine se islo u isprobavanje trzista sa tim modelima, ali mislim da to nece zaziveti u svetu.

Nije meni tolko do toga što je tanak, već manji uređaj ( da 6,3 inča je postao mali ekran 🙂)
Čudi me da ga već ima u Indiji

To si u pravu, steta sto nema kod nas magic 8 (obican), manji telefon, a opet odlican.

Skuplji je u A1 nego kod Yettela, bas su postali bezobrazni😅
Kako jeftiniji u Yettelu kad je kod njih na tarifi yettel 30 cena telefona i tarife 8148 dinara. Yettel je uvek bio najskuplji kada se uzima telefon uz paket.

Jedino da se iskoristi fora prenos broja u A1 i da se trazi popust na telefon, mislim da se ovde o tome vec pisalo, i da je popust znacajan.

Kako jeftiniji u Yettelu kad je kod njih na tarifi yettel 30 cena telefona i tarife 8148 dinara. Yettel je uvek bio najskuplji kada se uzima telefon uz paket.
A1 i Yettel imaju paket od 3999 dinara, uz taj paket HM8P je Yettelu jeftiniji i kosta 24x4640 dinara, dok je u A1 24x4815 dinara...

Nazad
Vrh Dno